Lokman Hekim Osman Ömer Korkmaz

Lokman Hekim Osman Ömer Korkmaz

Lokman Hekim Osman Ömer Korkmaz Hakkında Bilgiler



Lokman Hekim Ömer Osman Korkmaz, yaklaşık 20 senedir, hastalıkların iyileşmesine yardımcı olmak gayesiyle, bitkisel ürünler üzerine çalışmakta, son senelerde ise çalışmalarını, kanser, diyabet, epilepsi, ms, behçet, siroz, astım, kansızlık, kısırlık gibi önemli hastalıklara yoğunlaştırmış bulunmaktadır.



Bu çalışmalarının yanı sıra, halkımızın çoğunluğunun muzdarip olduğu, sigara, migren, prostat, hemoroid gibi bir çok hastalıklarla ilgili, bitkisel destek formüllerini, ücretsiz olarak, halkın hizmetine sunmaya gayret etmektedir.

Hastalıkları Yenmek İçin İlk Kural

Doğru Beslenmedir

En başta, şunu bilmeliyiz ki, doğru beslenme olmadığı taktirde, hastalıkları yenmemiz çok güç olacak, hatta mümkün olamayacaktır. Sürekli şeker, çikolata yiyen bir diyabet (şeker) hastasının iyileşmesi düşünülebilir mi? Veya sigara içen bir astım hastasının iyileşmesi mümkün müdür? Elbette ki değildir.

O zaman, hastalığımız ne olursa olsun, önce, yanlış beslenmeyi terk etmeli, doğru ve sağlıklı beslenme kurallarına göre beslenmeliyiz.

Her şeyden önce, hasta olmanın önüne geçmeliyiz. Bunun için de, yapacağımız en temel şey, beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeli ve doğru beslenmeyi öğrenmeliyiz. Doğru beslenmeyi öğrendiğimiz zaman, besinlerimiz ilaçlarımız olacaktır.

Sağlıklı olmanın birinci adımı, insülin direncini anlamaktan geçiyor. Hastalıkların ve hücre yaşlanmasının temel nedenlerinden biri, hatta en başta geleni şeker, glikoz, nişasta, karbonhidrat ağırlıklı beslenmedir.

Şeker, kola, meşrubat, çikolatayı hayatınızdan tamamen çıkarın. Canınız çok isterse, bunları arada bir ölçülü olarak yiyin için, ama, diğer zamanlarda, bunlardan kesinlikle uzak durun.

Karbonhidratlar, şekere dönüşerek kana karışırlar. Bu nedenle, şekerden uzak durduğumuz gibi, glisemik endeksi yüksek karbonhidratlardan da uzak durmalıyız. Glisemik endeksi düşük karbonhidratları tercih etmeli, ama bunları da ölçülü tüketmeliyiz.

Mısır, pirinç pilavı, patates, hamurlu yiyecekler, beyaz ekmek ve hamburger gibi yiyecekleri yemeyin. Yemek isterseniz de çok çok az yiyin. Şeker hastaları bunları yememelidir.

Bulgur pilavı, fasulye, nohut, bezelye, makarna gibi ürünleri ölçülü olarak tüketin.

Her çeşit sebzeyi istediğiniz kadar yiyin. Havuç, kereviz gibi kök sebzeleri az tüketin. Şeker hastaları bu tür kök sebzeleri yememelidir.

Ölçülü bir şekilde, her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ama tatlı meyvelerden daha çok ekişimsi olanları tercih ediniz..

Mutlaka, 3-4 günde bir, kırmızı et yiyin. Etlerin yağsız olmasına dikkat edin veya yağlarını tamamen temizleyin. Tavuk eti tüketilmek istendiğinde, önce derileri ve yağları temizlenmeli, ondan sonra pişirilmelidir.

Yoğurt, peynir, süt gibi ürünleri her gün tüketebilirsiniz. Ama, yağsız olanlarını tercih etmelisiniz.



3-4 günde bir, yumurta yiyin. Organik veya köy yumurtasını tercih edin.

Ekmek olarak, sadece, organik tam buğday ekmeği yiyin.

Sadece, sızma zeytinyağı kullanın. Hayvansal ve margarin yağ kesinlikle kullanmayın.

Haşlamayı tercih ediniz. Direkt ateşte pişirmelerden ve kızartmalardan kesinlikle kaçının.

Vücudumuz için en temel 3 şey, su, oksijen ve tuz'dur. Tuz olmadan ozmos olayı gerçekleşemez. Ozmos olayı gerçekleşemediği zamanda, hücrelerimizin ihtiyacı olan enerji üretimi meydana gelemez. Dolayısıyla hücrelerimiz tam işlevlerini yerine getiremezler. Bu yüzden de, bünyemizde hastalıklar oluşmaya başlar. Yaygın olarak kullanılan tuzları, yani rafine edilmiş tuzları, asla kullanmayın. Kullanmak zorunda kalınırsa da, mutlaka sodyumu azaltılmış tuzları kullanın. İmkanınız varsa, mutlaka, en sağlıklı tuz olan, “Himalaya Kristal Tuzu” nu kullanın. (Tuz Gerçeği >>>).

Sabah 2, akşam 2 yemek kaşığı elma sirkesini suya karıştırarak için.

Günde, 2 diş Taşköprü sarımsağını yiyin.



Her gün Omega-3 yağı alın.


Günde 3 litre, pH'ı yüksek su için.

Yorumlar

  • Mel*** Gö***
    7 yıl önce
    merhaba ben de akdeniz ateşi hastalığı var ve benim hastalığım 5 yaşındaki çocuğumda da ortaya çıktı ilaç tedavisine başlandı geçen ay sünnet yaptırdık sünnet sonrası yapılan tahlillerde protein kaçağı başladığı ortaya çıktı bize bir yol gösterin böbrekleri zarar görmemesi için ne yapabiliriz...
    • Şifalı Bitkilerim
      7 yıl önce
      merhaba. protein kaçağı önlem alınmaz ise ilerleyen zamanlarda böbrek yetmezliği sorunu yaratmaktadır . dolayısıyla hastamızın bol su içmesi önemlidir, ayrıca tedavi noktasında yardımcı kürler için linki inceleyebilirsiniz. Bilgi Hattı : 0224 2-3-4-5-6-7-8

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp