İştah Kesici İlaçlar

İştah Kesici İlaçlar

İştah Kesici İlaçlar hakkında bilgiler.



Açlıkla karşılaştırıldığında iştah ruhsal etkenlerin çok daha ağır bastığı bir duygudur.İştahsızlık birçok sindirim sistemi hastalıklarında gelişebileceği gibi, sindirim sistemi dış organları bozukluklarında ve psikiyatrik bozukluklarda da oluşabilecek olan bir belirtidir.



iştah kapatan iştahı kesici doğal bitkiler ve iştah kesen bitkisel çaylar yiyecekler gıdalar besinler

İştah Kesen Bitkiler
İştah kesici veya diğer adıyla iştah kapatan bitkiler, mide ve bağırsaklarda hazım süresi uzun sürdüğünden dolayı uzun süreli bir tokluk hissine neden olan ve bu nedenle yeme güdüsünü azaltarak iştah kesen bir özellik arz eden yiyecekler ve besinler ve gıdalardır. İştah kesici bitkiler için sizlere küçük bir araştırma yaptık. Aşağıda listesini verdiğimiz iştah kesen gıdalar, yiyecek ve içecek olarak kullanılmaktadır. Ürünlerin kapsül formları da mevcuttur. Dileyenler bu bitkileri bitkisel diyet kapsülü biçiminde, dileyenler ise doğal haliyle tüketebilirler.Elma Sirkesi ile zayıflama : Elma sirkesi hem yağ yakıcı hem de iştah kesici faydaları ile zayıflamak isteyenlerin sıklıkla başvurduğu bir zayıflatan bitkisel çözümdür. Elma sirkesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için linke gidiniz: Elma sirkesi ile zayıflamaHoodia gordonii : Kuzey afrika sahra bölgesi ve asya da yetişen kaktüs benzeri bu bitki de iştah kesen özellikleri nedeniyle son zamanlarda zayıflama sektöründe gerek ilaç yapımı gerekse zayıflama şurubu preparatları ile gündemde olan bir bitkidir. hoodia gordonii yorumları ürünün çok hızlı bir kilo kaybına neden olduğu biçimindedir.Gamboge meyvesi : Turunçgillerden bir bitkidir. Hindistan ve Çin de yetişmektedir. 1 adet tüketilse bile çok şiddetli bir iştah kesici mekanizma oluşturur. Bolca içerdiği vitaminler ve antioksidanlar sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir.At kuyruğu : Daha çok vücuttan su atılmasına ve idrar sökücü özelliği ile bilinir. Aşırı miktarda kullanılmamalıdır. Metabolizmayı hızlandıran ve iştah kesen bir bitkidir.Maydanoz : Yağ yakımı için birebirdir. İştahı keser ve vücuttan ödem atar. Maydonoz çayı biçiminde tüketilmesi tavsiye edilir. İyi bir zayıflama çayıdır. Bitkisel diyet için de detoks amacıyla kullanılır.Adaçayı : İştah kesen diğer bir bitkisel çay daha karşımızda. Ayrıca bazen yemeklerde de baharat olarak deneyebilirsiniz.

Fesleğen : Ödem atıcı ve iştah kesici bir gıda olarak bilinir. yağ yakıcıdır. .

Yeşil elma : İçerisinde bolca bulundurduğu diyet lifleri ve posa ile tokluk hissi oluşturur ve iştah kapatan meyveler arasındadır.

Kekik İçerdiği bitkisel esansiyel yağlar iştahı keser ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Yorgunluğa bitkisel çözüm arıyorsanız kekik denemelisiniz.

Civanperçemi : Özellikle tatlı krizi çeken ve duygusal yeme sorunu ile karşı karşıya olanlar için tavsiye edilir. Civanperçemi yemeklerin ağırlığını da hafifletir ve tokluk hissi oluşturur.

Ananas : Lifli bir yapıya sahip olan bu tropikal meyve, hem düşük kalorili hem de bol lifli yapıdadır. yenildiğinde uzun süre tokluk hissi oluşturur ve iştahı keser.
Sandaloz Sakızı : Sandaloz sakızı çiğnenmesiyle midede şişkinlik yaratır ve yemek yeme iştahının kaybolmasını sağlar. Elma sirkesi ile birlikte kullanılırsa iştah kesen doğal ve bitkisel bir etki oluşturur.

Biberiye : Kanın dolaşım hızını artırır ve midede yer kapladığı için iştah keser. Özellikle protein ve yağ açısından zengin gıdalar ile birlikte alınmalıdır.

Lahana : Gerek lahana yaprağı gerekse lahana çorbası, zayıflama diyetleri için adeta vazgeçilmez bir iştah kesici yiyecektir.
Tere : Yağ yakıcı ve iştah kesen bir ottur. Yemeklerde kullanılır. Çiğ yenirse iştah kesici etkisi daha fazla olur. Vitamin ve mineral deposudur.

Sinameki : Mide ve bağırsaklarda besinler ile alınan yağların emilimini güçleştirir ve iştah kesen etkileri vardır. Çok uzun süre ile kullanılacak ise rezene ve nane gibi idrar sökücü bitkiler ile birlikte kullanılması gerekir.

Balık otu : Metabolizma hızlandıran bir bitkidir. Aynı zamanda cilt, saç ve tırnak bakımı için faydaları vardır. Salatalarda az miktarda kullanıldığında iştah güdüsünü azaltır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp