Artroskopi Kursu 2013

Artroskopi Kursu 2013 : Artroskopi kursları 2013‘ün programını sizlere sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Yaklaşık yirmi yıllık geleneği bulunan bu kursların sürdürülmesinde emeği geçen değerli meslektaşlarıma, eğitici arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Hiç üşenmeden desteklerinin devam edeceğine gönülden inanıyorum. Bu kurslarla çok önemli bir misyonu üstlenmiş olmamızın bilinciyle başarılı olması için gönülden çalışıyoruz.

İçinde bulunduğumuz ortamda bu misyonun daha da önem kazandığı inancındayız. Zor ekonomik koşullara rağmen daha fazla meslektaşımızın katılımını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Kadavra temininde ki zorluklar; kadavra eğitiminin verimliliğini azaltmasına rağmen her kurs döneminden sonra katılımcı meslektaşlarımızın olumlu geri dönüşleri bizleri onurlandırıyor ve yeni bir yıla hazırlanmamızda bize enerji ve motivasyon veriyor.

2013 kurs takvimine bu yılda Ocak ayında “ FAS sempozyumu ve 3. Kalça Artroskopisi Kursuyla “ başlayacağız.Bu konuda yavaş yavaş gelişen birikimimizi de kursun teorik ve pratik programlarında sunma olanağı bulacağız. Oldukça yararlı olduğuna inandığım FAS sempozyumunun beceri ayağında bu yılda kadavrada kontrollü kalça luksasyonu ve kalçada cup artroplastisi uygulamasını izleme olanağımız olacak.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp