Balık Burcu Mart 2011

Balık Burcu Mart 2011 :

Balık Burcu Mart 2011

Balık Burcu Mart 2011 Özellikleri Hakkında Bilgiler.

Ruhsal eviniz Kovada ay boyunca inanılmaz bir yıldız yığılması var, öte yandan ay sonlarında yığılma sizin burcunda gerçekleşecektir.

Geçen ay şans yıldızı Jüpiter'i uğurladınız, komşu burç Koça gönderdiniz. Gelecek ay da hızlı değişim yıldızı Uranüs'ü Koça uğurladınız mı, artık değişimler yerine oturmaya başlar, hayat sizin için normal ritmine kavuşur ve yeni hayatın içinde ilerlemeye devam edersiniz..

Bu ay sizin için neler var bakalım.

Ruhsal eviniz Kovada ay boyunca inanılmaz bir yıldız yığılması var, öte yandan ay sonlarında yığılma sizin burcunda gerçekleşecek..

Bir taraftan Kovadaki yıldızlar yatırım planlarınıza arka çıkmaya devam ediyor, öte yandan, para evinize yerleşen Jüpiter sizi bir şeylerden vazgeçiriyor. Bu ay sanatsal, sosyal etkinlikler içindesiniz, gerek dostlarla, yakınlarla birlikte sanki kültürel aktiviteler içinde sosyalleşmeye ağırlık vereceksiniz. Bir takım eski şeyler var hala.. Onlar karşınıza çıkacak bu ay sanki.. Ama adı üstünde eski eskidir, eski hesapsa kapatın gitsin..

Bu eski diye tabir ettiğim şey kiminiz için bir aşk, kiminiz için beklediğiniz ama umduğunuzu pek de bulamadığınız bir girişim olsa gerek.

Aşka bakarsak;
Gelecek ay sizi bir ciddi karara götürecek gelişmeler olacak sanki.. Bu ay özellikle kendinizi beklemeye, olayları gözlemeye alacaksınız aşk ve ilişkiler konusunda.. Aslında kafanızda karar oluşacak ama bunu sınayacak, test edeceksiniz ay boyunca.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp