Balık Burcu Eylül 2010

BALIK BURCU EYLÜL 2010

Balık Burcu Eylül 2010 Hakkında Bilgiler

Balık burcu eylül ayında muhtemelen kötü olaylarla karşılaymayacaktır ilişkilerinizdeki mevzuları fazla büyütmemeye gayret göstermelisiniz.Balık Burcu eylül ayı yorumu hakkında daha fazla bilgi almak için makalemizi inceleyiniz.



BALIK

Duygusal konularda seçici davranacağınız ve dış dünyada kendinizi belirli bir mesafe koyarak ifade etmekten hoşlansanız da olumlu bir süreç olarak gözükmekte.Aktif ve girişimcilik enerjisi. Gündelik iş hayatınızla ilgili konularda daha hırslı olacağınız bir dönem. 3 yıl sürmesi beklenen yeni bir dönem için ilk startın verilmesi.Maddi açıdan aktif ve girişimcilik enerjisinin hakim olacağı bir dönem.27 Ağustos-17 Eylül arası dönemde ortaklık ve ilişkiler yoluyla edinilen kazanımlar ve destekler var.

Karşıt burcunuzda meydana gelecek geri hareket nedeniyle özel ilişkinizle ilgili mevzularda gereksiz konuları büyütmeyiniz. Karşılıklı yapıcı manada konuşmaya deneyiniz. Yeni iş teklifleri, ortaklık ilişkileri ve iş sözleşmelerinde dikkatli olunuz. İmza atmadan önce etraflıca gözden geçiriniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp