2012 Balık Burcu Rezzan Kiraz

2012 Balık Burcu Rezzan Kiraz

2012 Balık Burcu Rezzan Kiraz


2012 Balık Burcu Rezzan Kiraz. Ünlü astrolog Rezzan Kiraz 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Balık burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Balık Burcu Rezzan Kiraz

Balık burcunun temsilcileri bu yıl azimli ve sıkı bir çalışmanın içinde olacaklardır. Çalışmaların kapsamı genellikle iş alanında olacaktır. Zira bu yıl kendilerine hedef olarak gördükleri yeri ve imkanları elde etmek en büyük arzuları olacaktır. Bu çalışmalar sırasında zamanla bazı aksamalar ve istenmedik durumlarla karşılaşma olasılığı olsa bile, mücadeleden yılmadan ve sabırla yollarına devam etmelidirler.

Bu yıl en büyük arzu hedefe ulaşma arzusu olarak görünmektedir. İsteklerini elde etmek elbette kolaylıkla olmayacaktır. Mesleki alanda kendilerinizi etraflıca bir tartmanız eksik olan yönlerinizi tespit ederek bunlar üzerinde kendinizi olabildiğince geliştirmeniz gerekmektedir.Bu konuda kendinize toleranslı davranmayın. Gereken sorumluluğu almanız sizin menfaatinize olacaktır. Zaman olarak uygun bir süreçte olacaksınız.

Yılın ilk yarısında ağırlıklı olarak maddi konular ön planda yer alacaktır. Bu konuda çeşitli planlamalar yapabilirsiniz. Özellikle borçlar ve krediler üzerinde ayrıntılı hesaplamalarınız olacaktır. Arkadaş çevrenizde yenilikler olabilir. Gurubunuza yeni katılacak arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. Dostlarınız sizin moral ve motivasyonunuzu olumlu yönde etkileyeceklerdir.

Yalnız yaşayan Balıklar için yeni aşk yaşantıları gündemde olabilecektir.
Sağlık açısından ağır yemeklerden ve tatlı türü besinlerden olabildiğince uzak durmalısınız. Yağlı ve tuz ihtiva eden besinlere ilgi göstermeyin. Dengeli ve sağlıklı beslenmeye dikkat edin. Temiz havada yürüyüş ve hafif tempo koşu sağlık açısından size fayda sağlayacaktır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp