Ahmet Maranki Safra Kesesi Taşı Tedavisi

Ahmet Maranki Safra Kesesi Taşı Tedavisi :

İnsanlar yaşam enerjilerini devam ettirebilmek için beslenir ve nefes alır. Günümüzde tüketilen gıdalar ve solunan hava sağlıklı değil. Ayni zamanda hayat ritmini günlük yaşam içinde düzenleyememenin tesiriyle stresin de etkisi altında kalınıyor.Bu nedenle vücudun, metabolizma ritmi bozulur. Bu durum insan vücudunu psikolojik ve metabolik toksin içinde bırakır. İşte bu gibi nedenlerden dolayi insanlar hastalanmamak veya hastalıklardan korunmak için kendi vücudunu temizlemeye mecburdur.

30 yaşından sonra insan vücudunun temizlenme ihtiyaci daha fazla artmaktadir. Bunun sebebi bu dönemde koruma direncinin zayiflamasi nedeniyle hastalık, rahatsızlık ve diğer olumsuzluklarin oluşma oranının daha fazla olmasıdır. İnsan vücudunu koruma ve tedavi için psikolojik ve metabolik olarak temizlemek gerekir.İnsan vücudunda fizyolojik temizleme siralamasinda ilk olarak kalın bağirsak, karaciğer ve safra kesesi gelmektedir.

Kalın Bağırsak
Kalın bağırsak insan vücudunda emme, boşaltma, ayırma, mikroflora, ısıtma, enerji oluşturma, stimüle etme gibi birçok fonksiyona sahiptir. İnsanlarin genel olarak algiladiklari gibi kalin bağirsağin sadece boşaltim fonksiyonu yoktur.Aynı zamanda kalın bağirsak bir gaita deposu değildir. İnsanlar doğru beslenmedikleri için metabolizmalarinin diğer fonksiyonel özelliklerini azaltmakta veya tamamen yok etmektedirler.Bu özellikleri tekrar kazanmak için kalin bağirsaği temizlemeye mecburdurlar. Kalin bağirsak temizlenmeden karaciğer temizliği yapilamaz.

Kalın Bağırsak Stimüle Sistem:
Tiroid Bez
Karaciğer,
Safra Kesesi,
Kalp,
Akciğer,
Mide,
Dalak,
Pankreas,
Böbrek Üstü Bezi,
Böbrek,
Cinsel Bezi,
Yumurtalik,
İdrar Kesesi,
Prostat,
Cinsel Organlar

Kalin bağırsak kirliliği üzerine oluşan hastaliklar: Boyali alanlar kalin bağirsakta pisliklerin birikim yerlerini, fekal taşlari, balgam ve karazar dokusunu göstermektedir.

Karaciğer
Karaciğerin, sindirim, kan dolaşimi, metabolizma ve detoksikasyon gibi görevleri vardir. Bütün damarlarda dolaşan kan karaciğerden geçer ve burada kontrol edilir.Sadece kalin bağirsağin alt rectus collum parçasinin kani karaciğerden geçmemektedir. Karaciğer, kalin bağirsak içindeki zehirli maddelerin zararli etkilerini azaltmakta veya tamamen yok etmektedir.Ayni zamanda kan, lenf ve safra hücresi üretildiği; karbonhidrat, protein, yağ, su, mineral, pigment, vitamin ve hormonlarin sentezlerinin son aşamasinin yapildiği organdir.Bu sentezlerin son aşamasinda insan vücudu için zararli olan üre meydana gelmektedir. Oluşan üreyi laktik aside çeviren ve böbreklerden atilmasini sağlayan organ karaciğerdir.Karaciğer insan metabolizmasinin iç dengesini tutmaktadir. Karaciğer oluşturduğu safranin bir bölümünü safra kesesi içinde, diğer bölümünü ise onikiparmak bağirsağindan sindirime vermektedir.

Safra Kesesi
Safra kesesi karaciğerde üretilen safrayi depo eder. Safra bağirsaklardan sindirime katildiğinda:
Sindirilmekte olan gidalarin asit seviyesini nötralize eder.
Yağların formatını değiştirir ve emilim için hazırlar.
Kalin bağirsağin peristaltik hareketini sağlar.
Fazla kollestrinin dişari atılmasını sağlar.

Karaciğerin safra üretimi, beslenmeye göre değişiklik gösterir. Açlik ve vücut sicakliğinin artmasi üretilen safra miktarini azaltir. Bunun tam tersi şeklinde vücut sicakliği azalinca ya da protein ve yağ bakimindan zengin gidalar alindiğinda safra üretimi yükselir. En fazla yükselmeye yağli yiyecekler neden olur. Bu yüzden safranin üretimi insan metabolizmasi için önemlidir.Ne zaman karaciğer fonksiyonlarinda bozukluk meydana gelirse safra üretimi de bozulur ve vücudun diğer fonksiyonlari da bundan olumsuz yönde etkilenir.Her insan doğru beslendiğini düşünebilir ama beslenme ne kadar sağlikli olsa da vücutta devamli toksin oluştuğu için bu organlari her sene 1 defa olmak üzere temizlemek gerekir. Bu temizleme belli bir usulle ve siralama ile yapilir.Bu usul ve siralamaya dikkat edilerek yapilan vücut temizliğiyle insan sağliği korunabilir ve sahip olunan bazi hastaliklardan kurtulma söz konusu olur.

Yorumlar

  • 7 yıl önce
    SAFRA KESESİNDE ÇAMUR BİRİKİMİNE NE TÜR ŞİFALI BİTKİLER GEREKİR
    • Şifalı Bitkilerim
      7 yıl önce
      Safra kesesinde taş oluşumunun birkaç sebebi vardır: safra içeriğinin yoğunlaşması ve bu yoğunluğun çökelmesi, safra kesesi ve etrafının iltihapları, bazı kan hastalıkları(sferositoz gibi) ve safra akımının yavaşlamasına sebep olan tıkanıklıklar gibi.Bu set vücuttan dışkı yoluyla atılımını sağlar. Tedavi yolu için linke tıklayınız. Geçmiş olsun. Bilgi Hattı : 0224 2-3-4-5-6-7-8
  • Hal** şe*****
    6 yıl önce
    safra kesesi taşlarını hangi bitkisel tedaviyle eritebilirim
    • Şifalı Bitkilerim
      6 yıl önce
      Safra kesesinde taş ve çamur oluşumunun birkaç sebebi vardır: safra içeriğinin yoğunlaşması ve bu yoğunluğun çökelmesi, safra kesesi ve etrafının iltihapları, bazı kan hastalıkları(sferositoz gibi) ve safra akımının yavaşlamasına sebep olan tıkanıklıklar gibi.Bu set vücuttan dışkı yoluyla atılımını sağlar. Tedavi yolu için linke tıklayınız. Geçmiş olsun. Bilgi Hattı: 0224 234 56 78

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp