Boğa Burcu Kadını 2012

Boğa Burcu Kadını 2012


Boğa Burcu Kadını 2012 Yılında Ne Gibi Gelişmelerle Karşılaşacak Boğa Kadını 2012 Hakkında Detaylar


Boğa Burcu kadını 2012 yorumları. Bu burçta doğan kadınların yüzlerinde bir çiçek eseri veya siyah bir ben vardır. Kırmızıya çalar beyaz tenli, güzel, ince ve uzun saçlı, muntazamve beyaz dişli ve yuvarlak çehrelidirler. Boğa burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

Boğa Burcu Kadını 2012

Bu burçta doğan kadınlar, kalın dudaklı, büyük burunluve kısa boylu olurlar. Ancak bu burçta doğan kadınlar, doğdukları anda tam manasıyla Zühre yıl dızının tesiri altında doğmuşlarsa, o zaman uzun boylu ve uzun boyunlu olurlar. Bu burçta doğan kadınların yüzlerinde bir çiçek eseri veya siyah bir ben vardır. Kırmızıya çalar beyz tenli, güzel, ince ve uzun saçlı, muntazamve beyaz dişli ve yuvarlak çehrelidirler.

Bu burçta doğan kadınlarzevk ve sefaya çalgı ve eğlenceye çok düşkün olurlar. Kendilerini de herkesten çok beğenirler. Bu burçta doğan kadınlara esmer benizli bir kadının düşmanlık yapmasından korkulur. Bu kadın O‘nun ev hayatını darmadağın etmeye çalışır. Yine, bu burçta doğan kadınlariçin kesici bir aletle yaralanmak, denizde veya suda boğulmak veya ateşte yanmak tehlikesi vardır. Bu burçta doğan kadınların çoğunluğu annelaerinden başka bir kadının da sütünü emerler. Bu burçta doğan kadınların genelde çocukları kız olur.

Bu burçta doğan kadınlaın erkeklerden çok zara görmeleri ihtimali vardır. Çünkü arkalarında dolaşan erkekler çok olur. Bu burçta doğan kadınların gök mavisi elbiseler giymesi hayırlı olur. Kırmızı renkli elbiseler içinde de çok cazibeli ve güzel görüneceklerinden nazara uğramaları veya kıskanılmaları muhtemeldir. Bu burçta doğan kadınlar iri vücutlu esmer bir erkekten çekinmelidirler. Çünlü böyle bir adamın onu kandırıp malını ve parasını yemesi muhtemeldir. Bu burçta doğan kadınlar zeki ve akıllı olurlar. Herkese iyilik ederler. Fakat kefil ve ortak olmaktan hayır görmezler.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp