Boğa Burcu 2010

Boğa Burcu 2010


Boğa Burcu 2010 Yorumu



Boğa burcu 2010 yılında satürn gezegeninin verdiği güçle çok güçlü bir yıl geçirecek. Boğaların 2010 yılında hayalciliği bir kenara bırakıp gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyor. İş hayatında çeşitli zorluklarla karşılaşacak olan boğalar genel olarak başarılı bir yıl geçirecekler.

Boğa Burcu 2010 Yorumu

Sevgili boğa burçları 2010 yılında satürn gezegeni size güç verecek ki bu güce 2010 yılında fazlasıyla ihtiyacınız olacak. Hayalciliği bir kenara bırakıp gerçeklerle yüzleşmeniz gerekiyor. Geçen seneden daha güçlü olmasınız. İş hayatınızda çeşitli zorluklar çekeceksiniz fakat genel olarak başarılı olacaksınız. İş arkadaşlarınızın başarısızlıklarında boğa burçlarıda etkilenecekler. Yer yer gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Fakat sonunda kariyeriniz için sizin için en iyi olan olacaktır.

Alım satım işleriyle uğraşan boğa burçları 2010 Mayıs ayına kadar gerçekten iyi kazanacaklar. Mayıs ayında işiniz ile ilgili yeni anlaşmalar , sözleşmeler yapmak yerine gelecek için planlar yapmalısınız çünkü eylül ayında satürn gezegeninin etkileri azalacağından maddi zorluklar çekebilirsiniz.

Aşk yaşamınızda ise 2010 yılında bol bol seyahat edeceksiniz . Bir ilişki yaşamayan boğa burçları , Venüs gezegeni etkisini Mart sonu Nisan başı gibi gösterecek. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aileniz ciddi bir ilişkiye başlamanız için size baskı yapacak. Eylül ayında şirket içi aşklar gündeme gelebilir. Gizli bir aşk yaşıyorsanız 2010 yılında olayları zaman akışına bakın.

Sağlık açısından ise boğa burçları 2010 yılında fazla sinirlenmemelisiniz. Diş ve diş eti problemleri bu sene canınızı sıkacak.2010 yılının anahtar kelimesi sizler için ‘ sabır ‘ dır. Eğer sabretmeyi , alttan almayı başarabilirseniz 2010 yılı sizin için çok bereketli bir yıl olacaktır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp