Başak Burcu 2011

Başak Burcu 2011

Başak Burcu 2011 Hakkında Açıklamalar

Başak burcu insanları çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu İş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. %100 bitkisel ürünlerimiz hakkında gerekli tüm açıklamaları aşağıdaki makalemizde bulabilirsiniz.


Başak Burcu 2011 Hakkında Açıklamalar


Başak Burcu 2011 İş Hayatı


Değişik yerlerden ve değişik projelerden para kazanma arzunuz bu yıl yoğunlaşabilir. Durumunuza bir an önce aydınlık kazandırmak için sabırsız davranmanız mümkündür. Kendi işinizden gelen paralar dışında, hiç beklemediğiniz yerlerden de gelen kısmetleriniz olabilir.
Herhangi bir olay veya kişi nedeniyle beklenmedik bir şekilde, yeni bir karar almak ve bu kararı yürürlüğe sokmak daha sonra pişmanlıklara sebep olabilir. O nedenle tüm planlarınızı daha sonra gerçekleştirmek üzere yeniden gözden geçirmeli ve aksayan tarafları net olarak belirlemeye çalışmalısınız. Tempolu ve aktif bir iş hayatı sizi bekliyor olacak. Bunca koşturmanın karşılığını da fazlasıyla alacaksınız.

Başak Burcu 2011 Aşk Hayatı

Bekâr yada kalbi uzun süredir boş olan başaklar senenin ilk ayları ile beraber aşk hayatınızda kıpırdanmalar başlayacak. Şubat gibi eski sevgilinizin yada geçmişte ilgi duyduğunuz biri ile ilgili bir haber kulağınıza gelecek. Bu bir karşılaşma da olabilir.
Mart nisan gibi eski tanıdığınız biri ile kısa süreli bir birliktelik başlayabilir. Eğer evleneceğiniz doğru insanı arıyorsanız geçmişi deşmenin size bir faydası olmayacak. Yok, ben iyi vakit geçireyim evliliğe daha var diyenlerdenseniz o başka. Çünkü ideal eş bulma şansı haziran başı gibi görünüyor. Evlilik isteyen ideal insanı arayan başaklar için haziran sonrası aradığı insanı bulacak görünüyorlar. Bu zamandaki bir ilişkinin evliliğe gitmesi olası.
Bekâr olup sorunlu bir ilişki yaşayan başaklar doğru kararı vermek için iyice düşünmeli eğer sorunları aşıp aynı insanla yola devam etmek istiyorlarsa geçmiş sorunları deşip hayatı daha da zorlaştırmamaları gerektiğini hatırlamalılar. Kimsenin bay ve bayan mükemmel olmasını bekleyemeyiz. Önemli olan burada iyi niyet ve aranızdaki sevgi duygusudur. Birbirinize karşı dürüst, samimi ve ilgili yaklaşmanın, bundan sonrası adına size olan faydası gayet büyüktür.
Mart gibi Evli olanlar için ufak çaplı tatışmaların yaşanması olası evde masrafların artması ya da eşlerden birinin fazla harcamaları bu tartışmaların sebebi olabilir.
Temmuz sonu evli olan ve evliliği ile ilgili sorun yaşayan başaklar sorunların tüm yoğunluğu ile yüzeye çıktığı bir dönem yaşanabilir. Bu ilişkiniz için imtihan olabilir.

Başak Burcu 2011 Sağlık

Bu yıl kaza yaralanma gibi risk etkenlerine dikkat edin, acele ve telaşla hareket etmeyin. Önemli yaralanmalardan söz etmiyoruz ancak önlem almanızda fayda var. Yılın ikinci yarısında iş hayatınız ve günlük uğraşlarınız için daha fazla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde yorgunluk ve stres yıpratıcı olabilir. Sağlığınıza önem vermelisiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp