2013 Başak Burcu Nuray Sayarı

2013 Başak Burcu Nuray Sayarı. 2013 yılında başak burcunda yaşanacak gelişmeler nelerdir. Başak burçlarını 2013 yılında ne gibi sürprizler bekliyor. 2013 Başak burcu hakkında açıklamalar ve detaylaraşağıdaki makalede yer almaktadır.

Nuray Sayari 2013'de Başak Burcu

1 Ocak yakınlarında kariyer gelişimine doğrudan veya dolaylı olarak etki edebilecek birçok olumlu gelişme yaşamaya başlayacaksınız. Bu dönemdeki hamleleriniz daha girişim aşamasındayken bile ses getirip isminizi ön plana alabilirler.

Terfi etmek (Şirketiniz içinde olabilir)daha uygun çalışma şartlarına sahip bir kuruma geçmek yurtdışında çalışmaya gitmek de yine dönemin konularından olabilirler.

Yılın ilk 6 ayı sizin aylarınız.

Ünlü başaklar medya içerisinde güzel projelerde yer alabilir uzun soluklu ve geleceğe yönelik işlere imza atabilirler bu konuda diğer burçlara göre oldukça şanslı olacaklar. Ayrıca yeni bir ev satın alma ve var olanı çok daha güzel bir yaşam ortamı olacak şekilde tekrar dekore etme yılın ana konularından olacaklardır.

Hayatınızda yükselişler yaşarken 2 ayrı şans ile karşılaşacaksınız. Bilhassa Haziran ayına çok dikkat edin sevgili Başaklar...

Takıntılarından dolayı hep geri kalanlar. Şimdi onlardan kurtuluyorlar. Kariyerlerinin doruk noktasında olacaklar. Ama bunu yaparken de savaş verecekler. Artı ve eksi bir arada olacak.

Yine 13 Ağustos tarihleri ile Ekim ayının tümünde sizi bekleyen Mars 2012 yılının Haziran ve Temmuz aylarında yaşanılan konuların 2013 yılının ilk 6 ayında da fazlası ile gündeme geleceğini gösteriyor.

Bazılarınız küçük sağlık sorunları yaşayabilirler. Burcunuzdaki gezegenler eski ilişkilerin gündeme gelmesi geçmişten kişilerin karşınıza çıkması Haziran 2010'daki olayların tekrarlanması da 2013 temalarını şekillendirecek roller oynayabilirler. Uykusuz geceler yaşama ihtimaliniz olabilir…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp