Başak Burcu 2010

Başak Burcu 2010

Başak Burcu 2010 Hakkında Açıklamalar

Başak Burcu 2010 da dolu dolu bir yıl geçirecek. 2010 güzel anlaşmaların olacağı süper bir yıl. Bu yıl sizin için mal edinme yılı olabilir. Eğer evlilik planlarınız varsa ertelemeden hayata geçirin. %100 bitkisel ürünlerimiz hakkında gerekli tüm açıklamaları aşağıdaki makalemizde bulabilirsiniz.

Başak Burcu 2010

Sevgili Başak Burcu Meleği sizin adınızı “Çalışkan Melek” taktım. Dolu dolu geçen günleriniz 2010!da daha güzel bir tempoyla devam edeceğe benziyor.

2010 Güzel anlaşmaların olacağı süper bir yıl. Öyle ki geçmişte çok çalıştınız. Emekleriniz artık elinize gelecek. Mal edinme yılı da 2010 diyebilirim. Evlilik düşünceniz varsa sakın ertelemeyin. 2010 bu anlamda size en uygun yıl.

Muallakta kalan bir konu çıkıyor. Bu konu dada olumlu bir işaret gelecek size. Öyle ki bunun keyfini süreceksiniz.

Çevrenizde oluşan ve de kulağına gelen bazı skandallarda olabilir.
Bazen yaptığınız fedakarlıklara siz bile şaşırıp kalacaksınız. Ama lütfen kime yaptığınıza çok dikkat edin. Nankör insan çok etrafınızda. Sonra emeğinize acımakla kalırsınız.

Bir erkekten gelecek güzel haberler olacak. Ailece mutlu olacak kişiler var.

2010 ‘da özellikle çıkar ilişkileri görmen olasıdır. Yanlış insanlardan akıl almayın. Özellikle iş konusunda yanlış ortaklıklar sorunlu günler için davetiye çıkartabilir.

Güçlü ve de zorlayıcı bir yapın var Başak meleği. Kolay biri değilsin. Asla baskı uygulamaya gelmesin. Aksine sen baskı uygularsın.

Kariyer:

Yılın ilk ayları sorunlu görülüyor. 2. Yıl sizin için daha istikrarlı olacak. İlk aylar gözle görülebilir sıkıntılar sakın moralinizi bozmasın.
Kaygı ve endişeli hareketleriniz sizi stres altına sokar. Elinizde olmayan gelişmelerde fazla kendinizi yıpratmanıza gerek yok.

Aile:

Sert konuşmalar aile de zaman zaman kötü hava estiriyor. Her ağzınıza geleni paylaşmayın. Bazen öyle laflar ediyorsunuz ki, sonra demeseydim diyorsunuz.. Havanız ılımlı olsun.

Sağlık:

Özellikle parasal nedenlerden dolaya yaşadığınız stres sizde sağlık anlamında sorun çıkartabilir. Mide ve diş yine 2010‘da sağlık sorunları olarak çıkıyor karşımıza..

Başak burcu Meleğinin yapısı sorumluluk sahibi, hırslı, gerektiğinde nazik, detaycı ve hassastır. Ayrıntılara dikkat eder, ayrıca evine çocuklarına çok düşkündür. Evindekeyiflidir. .

Sorumluluklarını sonuna kadar yerine getirmen ise başarılarına fazlası ile güç katar. Çünkü sen başarmak için elinden gelen tüm çabayı gösterirsin. Bu arada alıngan yağınızıda atlamayalım. Tamam kindar olmayabilirsiniz ama asla yapılanı unutmazsınız.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp