2013 Aslan Burcu Nuray Sayarı

2013 Aslan Burcu Nuray Sayarı :

Burcunuzun 8. evi bu ay hala çok güçlü. Cinsel açıdan çok aktifsiniz. Kaç yaşında olursanız olun en çok seksi düşünüyorsunuz. Ama 8. evinizin gücünün başka getirilen de var. Bu dönem vücudunuza istediğiniz gibi şekil vereceğiniz bir dönem. Bu süreçte adeta yeniden doğacaksınız.

Yeniden doğuş, gelişmeniz önündeki engellerden kurtulmanın veya arınmanın bir yoludur.Bu dönem detoks için, fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak evinizi temizlemek için bir fırsat olacak. Bu ay aşk size mutluluk vermeye devam edecek. Ayın 2′sinde Venüs burcunuzun 7. evine girecek ve ayın çoğunu orada geçirecek.

Bu size, sizden yüksek statüdeki kişilerle romantik ilişkiye girme fırsatı verecek.Kariyeriniz sosyal anlamda gelişecek. Daha çok iş toplantısına katılacaksınız. Kariyerinize yardımcı olabilecek insanlarla tanışacaksınız.Aşk gezegeniniz burç değiştirecek. Bu uzun dönemli bir hareket olacak. Aşkta hala acelecisiniz. Şimdi bu sabırsızlığınız daha da artacak.

Ayın 20'sinden 22'sine kadar Güneş, aşk gezegeninizle beraber dolaşacak ve bu da size mutlu romantik fırsatlar getirecek.Şu dönem aşk fırsatları eğitim kurumlarında karşınıza çıkacak. Öğretmenleriniz size çöpçatanlık yapabilirler. Ayın 20'sinden sonra sağlığınız daha iyiye gidecek.Enerjiniz, iyimserliğiniz ve kendinize güveniniz artacak. Yapamayacağınız hiçbir şey yok ve her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp