2011 Başak Burcu Nuray Sayarı

2011 Başak Burcu Nuray Sayarı

2011 Başak Burcu Nuray Sayarı Yorumu

Başak‘lar 12 yıldır hiç yaşamadıkları bir talihe ve kısmete sahip olacaklar.10 Kasım tarihinde gerçekleşecek Satürn Mars kavuşumu, dış dünyadaki ifade tarzınız üzerinde oldukça etkilidir. %100 bitkisel ürünlerimiz hakkında gerekli tüm açıklamaları aşağıdaki makalemizde bulabilirsiniz.

2011 Başak Burcu Nuray Sayarı Yorumu

Başak‘lar 12 yıldır hiç yaşamadıkları bir talihe ve kısmete sahip olacaklar.10 Kasım tarihinde gerçekleşecek Satürn Mars kavuşumu, dış dünyadaki ifade tarzınız üzerinde oldukça etkilidir. Sizin güçlü bir imaj sahibi olarak kendinizi gerçek hayatta göstermeniz ve düzgün bir ilişki yaşamanız için öncelikle mantıklı düşünmeniz şarttır. Yani bu süreçte duygusal düşünceler veya yaşanan ilişkinin kendi içindeki çıkmazları konusunda gerçekçi davranmanız şarttır.

Bunu başarmanın yolu ise, öncelikle kendinize ait sorumluluklarınıza sahip çıkmaktır. Siz kimlik duygunuzu tam olarak oturtmadığınız, varmayı düşündüğünüz hedefle alakalı kesin saptamayı yapmadığınız sürece yaşam bunu yapmanız için size daha fazla baskı ve daha fazla zorunluluk yükleyecektir. Doğal olarak en kolayı bile başarmakta zorluk çeken siz, üst üste binen görevlerin ağırlığı altında daha fazla kalacağınızdan bu sefer hiçbirinin altından kalkamamaya başlarsınız.

Benim size önerim bu tarihten bir hafta öncesi ve bir hafta sonrası olmak üzere yani 3-10-17 Kasım tarihleri arasında yukarıda izah ettiğim gibi, hem kendinizi hem de beraberliğinizi gözden geçirmeniz veya kimlik yapınıza göre uygun seçimlerde bulunmanız, ilişkinizi gözden geçirmeniz, kiminle beraber olduğunuzu net olarak saptamanız ve ilişkinizin kalitesi üzerine düşünmenizdir.

Bütün bunları dürüst bir şekilde ele aldığınızda gerekli düzenlemeleri yaparsanız, biliniz ki bu süreçteki zorlu enerjinin size hiçbir zararı dokunmayacak. Bilakis bundan sonrası adına gayet olgun adımlar atmanızı sağlayacaktır.

Görüldüğü gibi, Satürn ve Mars gezegenlerinin kavuşum enerjisi, kendinize olan güven duygunuzu kesinlikle yitirmeden, sizi ilgilendiren her konuya ciddiyetle yanaşmanız gerektiğinin işaretidir. Eğer bu enerji altında bir takım zorluklar yaşanırsa, beraberliğinizde veya başka bir alanda problemler oluşursa, biliniz ki bu sizin gerekli düzenlemeleri yapmamanızdan ileri gelmektedir

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp