2011 Akrep Burcu Yorumu

2011 Akrep Burcu Yorumu

2011 Akrep Burcu Yorumu hakkında bilgiler.


Akrep burcu erkeği arzulu, kararlı, duygusal ve duyarlı yapısıyla dikkat çeker.Akrep burcu kadını cazibeli, azimli,hırslı,akıllı ve sezgileri kuvvetli yapısıyla dikkat çeker.Akrep burcu hakkında daha fazla bilgi almak için makalemizi inceleyiniz.

Yönetici Yıldızınız: Mars ve Pluton (Çekicilik, cazibe, savaş ve yeni sartları temsil eder)
Grubunuz: Su, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Sezgi
Özelliğiniz: Kararlılık ve inceleme
Emeliniz: Zenginlik
Amacınız: Hayat boyu zenginlik
Anahtar Sözcüğünüz: Tutkulu
Yenmeniz gereken huyunuz: Acımamak, ihmal etmek
Uğurlu gününüz: Salı
Uğurlu sayılarınız: 8, 9, 53, 783, 6591
Uğurlu taşınız: Topaz
Uğurlu renkleriniz: Korkırmızısı, siyah
Uğurlu çicekleriniz: Kırmızı karanfil, hanımeli, ateş çiçeği
Uğurlu kokularınız: Misk, manolya
Hoşlandığınız müzik: Marşlar ve canlı parçalar
Olası hastalıklarınız: Boğaz, boyun, mesane, uretra, böbrek ve üreme organları hastalıkları, tansiyon
Çok iyi anlaştığınız burçlar: Balık, Yengeç
İyi anlaştığınız burçlar: Yay, Oğlak, Başak, Terazi
Kötü anlaştığınız burçlar: Boğa, Aslan
Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler
Başarılı olacağınız meslekler: Yönetici, organizator, endüstri lideri, komutan, satış yöneticisi, müdür, operator dişçi, teknik mühendis, gazeteci, kimyacı, müzisyen, müzik aletleri yapımcısı, tamirci, yazarlık, denizci, havacı
Burcun ünlüleri: Alain Delon, Alfred Nobel, Burt Lanchester, Charles Bronson, Christian Bernard, Diego Maradona, Indra Gandhi, Jody Foster, Katherine Hepburn, Linda Evans, M.Kemal Atatürk, Marie Curie, Mesut Yılmaz, Monet, Nadia Comanecchi, Nazlı Ilıcak, Pablo Picasso, Prenses Charles, Rock Hudson, Süleyman Demirel, Tansu Çiller, Voltaire

Ailenizi ihmal etmek istemiyorsunuz ama, dikkatinizi kariyerinize yönlendireceksiniz. 2011 Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek olanaklar ayağınıza gelecek. Şans gezegeninizin size getireceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açılmış olduğunu göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Birtakım fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle alakalı uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin için olumlu gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir iş imkanı sizi bulacak. Büyük hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz.
Aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular geri planda kalırken, daha çok toplumsal ve yüksek hedeflerinize yönelik hareket etmek isteyeceksiniz. Özellikle evli olup da problemler yaşayanlar iş konularyla fazla uğraşıp da eşlerini ihmal etmemeli. Maddi konularda size fayda sağlayacak çalışmalar yapacaksınız. Yılın ikinci yarısında yurt dışı ilintili seyahatler yapabilir ve kariyerinizde gelişme kaydedebilirsiniz. Meraklı yönleriniz daha da belirgin bir hal alacak ve idealleriniz uğruna mücadele vereceksiniz. Öğrenme isteğiniz artarken, şimdiye kadar denemediğiniz alanlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya itebilir. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işlerle uğraşmak istiyorsunuz.

Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Kendinize yüksek mevki arıyorsunuz. Çabalarınız olumlu sonuç verecek fakat rakiplerinizle de etkileşimde bulunacaksınız. Onlarla savaşınız yok ama durum değerlendirmesi yaparken, üstün yönlerinizi çevreniz üzerinde kullanacaksınız. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.
Ağustos ayından itibaren daha çok dikkat çekecek ve isteklerinizi karşıdaki kişiye daha kolay kabul ettireceksiniz. Böylece yeni girişimleriniz için tüm yaratıcılığınızla kendinizi gösterme imkanı bulacaksınız.
Bu yıl biraz çabayla isteklerinize ulaşmanız mümkün görünüyor. 2011 burçların yorumları

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp