Gurmar Ağacı

Gurmar Ağacı :

Cinnema otu olarak tellaf edilen gymema gurmar otu
Gurmar (Gymnema sylvestre); orta ve güney Hindistan‘ ın tropik ormanlarında yetişen bir orman sarmaşığıdır. Yaprakları çiğnendiğinde, ağızda belirli bir süre için şeker tadının alınmasını engeller. Zaten bu yüzden; bitkinin Hintçe ismi olan Gurmar‘ ın, “Şeker Yok Edici” anlamına gelmesi rastlantı değildir. Günlük beslenmemizdeşekerden tamamen kaçınmak hemen hemen imkansızdır.
Şeker (glükoz), yediğimiz veya içtiğimiz gıdalarda ister açıkça isterse gizli olsun, vücudumuzun ihtiyacından fazlası, karaciğer ve kaslarda direkt olarak, yağdokusunda ise yağa dönüşerek depolanacaktır. Gurmar yaprakları; klorofil, resin,tartarik asit, formik asit,butirik asit, müsilaj, inositol,gimnemik asit (gymnemic acid), alkaloidler, betain ve kolin içerirler. Günümüzde dünyanın pek çok yerinde ham yaprakları çiğnenerek değil, gimnemik asit oranı standart hale getirilmiş kapsülleri kullanılmaktadır.

Ürün tedariki için Cinnema Gynema Gurmar Otu

Tabder Başkanı Ayhan Ercan‘ın Zayıflama Çay Formülü 5 Ayda 36 Kilo verdirebilen 9 lu Zayıflama Çayı - 9 Hayat Çayı

İçindekiler ;
1 Paket Barut ağacı Kabuğu 50gr
1 Paket Gymnema Sylvestre Yaprağı 30 gr Cinnema ( Gymnema - Gurmar Otu )
1 Paket Mate 80gr
1 paket Bilya Kekik 70 gr
1 paket Çoban Çökerten 60gr
1 Paket yeşilçay 100gr
1 Paket Funda Yaprağı 100gr
1 Paket Biberiye
1 paket sinirli Ot
Kullanış Şekli : Günde 3 defa Öğünlerden 30 dk önce 1 Fincan Kaynamış Suya Her birinden 1 er tutam atılarak 10 dk. demleyerek tüketiniz.

Öğütülmüş Şekli : Günde 3 defa Öğünlerden 30 dk önce 1 Fincan Kaynamış Suya 1 Tatlı Kaşığı Çayı Koyarak 6 ile 8 dk. arası demleyerek tüketiniz.

Gurmar bitkisi faydaları ile ilgili bilgiler hakkında yazılar gurmar, insülin salgısını artırıcı, şeker emilimini ve şekerin yağa dönüşüm sürecini de yavaşlatıcı özellikte bir bitkidir.
Günlük beslenmemizde şekerden tamamen kaçınmak hemen hemen imkansızdır. şifalı bitkiler gurmar bitkisi nedir kürü hangi rahatsızlığa faydalıdır nelere iyi gelir ne işe yarar hastalık tedavi edici iyileştirici özellikleri ve faydaları zararları nelerdir

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp