Diş Teli Fiyatları 2011

Diş Teli Fiyatları 2011 :
Her insan,sağlıklı dişlere ve güzel bir gülüşe sahip olmak ister.Bazı insanlar,sırf dişlerinin bozukluğu yüzünden gülmekten bile geri kalırlar.İnsanların,dişlerinin yapısı yüzünden rahatsız olacağını düşünürler.Artık bu tür düşüncelerin önüne geçmek gereklidir.Çünkü tıpta yaşanan ileri gelişimler sayesinde,artık hemen hemen her sorunun mutlaka bir çözümü vardır.Diş yapısındaki bozuklukları gidermek için de,bu yöntemlerden birisi olan diş teli kullanılmaktadır.Diş teli,dişlerin şekil ve yapı bozukluluğunu giderir.Bu sayede daha güzel ve şekilli dişlere sahip olursunuz.Bazı insanlar diş telinin görüntüsü yüzünden tercih etmezler ; fakat artık yeni teller daha az hacme sahiptir.Bu yüzden pek fazla belli olmazlar.Renkleri de değişebildiği için,farkedilme olasılıkları düşmüştür.
Diş teli,dişin şekil ya da yapı bozukluluğuna göre dişinizde kalabilir.Bazı durumlarda 4-5 ay yeterli iken,durumun seviyesine göre 2-3 yıla kadar da devam etmektedir.
Diş teli,taktırmadan önce diş hekiminizin kontrolünden geçmlelisiniz.Eğer diş hekiminiz uygun bulursa diş teli taktırabilirsiniz.
Bazı insanlar,dişleri pek fazla şekilsiz olmadığı halde diş teli kullanırlar.Bunun esas sebebi,güzellike ve görünüm kaygısıdır.Bu şekilde daha düz ve şekilli dişlere kavuşmayı planlarlar.
Diş telinin yaşı var mı ?
Çocuklarda diş telinin takılması 5 yaşından önce tavsiye edilmez.Çocuklar için 8 yaş sonrasıidealdir. Büyüklerde ise diş teli taktırmanın herhangi bir yaş sınırı yoktur.
Diş teli fiyatları
Diş teli ücretleri 2.000 - 2.500 TL arasında değişmektedir. SKG ve BAĞ-KUR, diş teli taktırmayı lüks saymasından dolayı sadece 18 yaş altı için ödeme yapıyor. SGK içerisinde birçok gelişme olmaktatır. Daha güncel bilgi için hastanenize başvurunuz.
Benzer Yazılar
Diş Teli Taktırmak
Ortodonti Tedavisi
Dişlerim çok yamuk ne yapabilirim?
Lamine Diş Kaplama
Çapraşık Diş

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp