Yengeç Burcu Kadını 2011

Yengeç Burcu Kadını 2011

Yengeç Burcu Kadını 2011 Beklentileri

Yengeç Burcu Kadını 2011, yengeç kadınları 2011'de aşk hayatlarından daha çok iş ve kariyer hedeflerine öncelikle verecektir. Bu Konumuzla alakalı değerlendirmeler ve yorumları makalemizden okuyabilirsiniz.


Yengeç Kadını Ve 2011 Değerlendirmesi

Sezgisi güçlü Ayın çocuğu, taştan yapılmış bir heykeli bile etkileyebilir. Yengeç kadını neşeli, hayal gücüne sahip, konuşkan biridir. İnsanlar ona hemen yaklaşırlar, özellikle, ustalıkla ve sezdirmeden halledebilecek sorunlar veya tam aksine etrafa duyurulması gereken planlar olduğunda çok kimse ona başvurur.

Onun yalnızlıktan hoşlandığı sanılırsa da kendisi aslında sadece duyguları incindiğinde tek başına kalmayı ister.Bir Yengeç kadının düşünceleriyle duygularını birbirinden ayırması güçtür. O, başkalarının olumlu ve olumsuz duygularını emip içine alan bir süngere benzetilebilir. Erkek Yengeç gibi duygularla düşünceler arasında bocaladığı an, kendini koruyan kabuğunun içine büzülür. Yaşamın koşullarına korkusuzca göğüs gerecek veya size destek olarak işinizde başarıya gitmenizi sağlayacak birini arıyorsanız bu kadına hiç yaklaşmayın. O böyle biri değildir.

Yengeç erkeği gibi kadını da diğer burç insanları kadar güçlü değildir. Fakat sevme, değer verme konusunda onun bir eşi daha yoktur. Sevdiği erkek boş hayallere kapılıp olmayacak şeyler peşinden koşsa bile o sadakatle bekler. Erkek geri geldiğinde terliklerinin ateşin yanında hazır durduğunu ve sevdiği yemeklerin de yapılmış olduğunu görür.Yengeç, anneler burcudur.Ne yazık ki Yengeç kadını kendisini anlayacak bir eş bulamaz her zaman. Bu durumda da diğer güçlü burç kadınlarından daha fazla sarsılarak, dostlarına ve ailesine bir yük de olabilir.

Onlardan teselli bekler. Bu kadının eşi parasının durmadan harcanacağını düşünerek üzülmemelidir. Yengeç kadını sadece mutsuz olduğu zaman para harcar. Genel olarak bir çok hükümetten daha ustalıklı planlar bütçesini. Yengeç kadını, erkeğinden güven alır. Onun için bu erkeğin güçlü biri olması gerekir. Onu kırıp sarsmak çok kolay fakat eski haline getirebilmek de güçtür. Ona günde belki yüz kez genç, güzel ve çekici olduğunu söylemeniz çok yararlıdır.Erkek Yengeç gibi bu kadının da özel bir hazinesi vardır. Herkes için bir otobüs bileti sadece bir otobüs biletidir. Fakat Yengeç için öyle değildir. Yengeç o gün 0 otobüste neler olduğunu anımsar. Sevgilisine otobüste rastlamıştır. Veya bu yolculukta sigaradan vazgeçmeğe karar vermiştir. Veya arabası bozulmuştur ve başka bir taşıt araması gerekmiştir.Bu kadının en fevkalade yanı bağlılığı, içtenliği ve her engele dayanabilen güçlü sevgisidir. O, erkeğin güç zamanlarında dayanabileceği sağlam bir kaya veya kalbini aydınlatan, neşelenmesini sağlayan bir ay ışığıdır. Aynı zamanda fevkalade bir sevgili olacak bir eş isteyen erkek için Yengeç uygun kadındır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp