Uranüs Koç Burcunda 2011

Uranüs Koç Burcunda 2011

Uranüs Koç Burcunda 2011 Hakkındaki Bilgiler


Zaten özgürlüğüne düşkün olan koç burcu uranüsün etkisiyle size has yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olacak. Ortaya çıkan ani değişiklikler ise gerş dönüşü olmayan olayalara yol açabilir. Uranüs koç burcunda 2011 hakkında bilgiler yazımızıda yer almaktadır.

Uranüs özgürlük duygunuzun, kişisel amaçlarınızın ve kendinize özgü yeteneklerinizin gelişimini sağlayan dönüşüm gezegenidir. Uranüs, harekete geçiren uyandırıcı ve aydınlatıcı bir güçtür. Zihinsel aktivitenizi ve enerjinizi kullanış biçiminizle ilgilidir. Uranüs transiti yaygın inanışa göre her zaman yıkıcı değildir. Yaradılışınıza uygun yaşam tarzı sürdürüyorsanız etkisini yoğun bir şekilde hissetmezsiniz.

Duygu ve düşünceleri bastırılmış, kendinizi ifade etmekte güçlük çeken biriyseniz transit etkisini yoğun bir şekilde yaşarsınız. Etkisi geçtikten sonra hiç bir şey eskisi gibi olamaz. Ortaya çıkan ani değişiklikler aslında ruhunuzun ihtiyacı olan şeylerdir. Yarattığı kozmik etki ile bilinçaltınızda saklı olan düşünce ve davranışlarınızı açığa çıkararak değişimin olmasını sağlar.

Transit Uranüs‘ün bulunduğu ev sizin bu uyandırıcı ve harekete geçirici kozmik enerjiyi hangi alanda kullanarak değişim yaşadığınızı gösterir. Diğer planetler ile oluşturduğu birleşim ise birleştiği planetin enerjisini artırarak oluşturduğu açılara ve bulunduğu eve göre etkisini olumlu veya olumsuz olarak etkin bir şekilde hissetmenize neden olur. Değişim kaçınılmaz olacaktır. Değişimi kabul etmeniz işinizi kolaylaştırırken, sabit düşünceler ile hareket etmeniz ve değişime karşı olmanız işinizi zorlaştıracaktır.

Olumsuz etkili olduğu durumlarda duygusuz, entelektüel, ilgisiz, asi ruhlu ya da fanatik düşüncelere sahip, anlaşılmaz biri olabilirsiniz. Sabit fikirli ve değişim karşıtı bir yaradılışınız varsa sorunlarla yüzleşmekten başka seçeneğiniz yok demektir.

Sonuç olarak yine değişirsiniz ama zorlanarak. Uranüs‘ün olumsuz etkisini hafifletmenin yolu; risk almaktan korkmamak ve içinizdeki özgür düşünce ve davranış modellerini açığa çıkarmak olacaktır. Yaşanan olay her ne kadar sarsıcı bir şekilde ortaya çıksa bile, etkisi geçtikten bir kaç yıl sonra aslında sizin özgürleşmenize yardım ettiğini görürsünüz.

Transit Uranüs burçlar kuşağındaki döngüsünü 84 yılda tamamlar ve her burçta ortalama 7 yıl kalır. Tam bir döngüsünü yaşayan çok az insan vardır.

Transit Uranüs kişiyi en çok yükselen burç çizgisi ( ASC noktası ) Güneş‘i ve Mars‘ı ile kavuşum yaptığında zorlar. Kare ve karşıt açıları da son derece etkilidir. Kişi bu etki altında sinirsel yönden son derece gergin, enerjisi yüksek ve arayış içinde olacaktır. Oluşan fazla enerji kullanılmadığı takdirde sağlık sorunlarına ve sinirsel patlamalara neden olabilir.

Uranüs‘ün etkisini gireceği ev çizgisine ve birleşeceği planete 5 derece yaklaştığında hissetmeye başlarsınız. Transit Uranüs‘ün bulunduğu evle ve birleştiği planetle ilgili olaylar yaklaşık iki yıl içinde yaşanır ve biter. Daha sonraki dönemde yaratmış olduğu değişimin verdiği özgürlükle kendinizi rahat hisseder ve daha sonraki süreçte yavaş yavaş değişiklikleri özümsersiniz.

Geçtiğimiz yıllarda Balık burcunda hareket eden Uranüs‘ün etkisiyle toplumsal olarak duygu ve düşüncelerde önemli değişiklikler yaşandı. Bu etki altında duygusal sömürüler ve yardım amaçlı çalışmalar adı altında düşündürücü ve hayret verici gelişmeler yaşandı. Çoğunlukla ifade edilen ve verilen sözler hayallerde kaldı ve gerçekleşme olasılığı az olan amaç ve idealler peşinde koşuldu.

Alternatif tedavi yöntemleri, biyoenerji, reiki, dua, meditasyon ve yoga gibi ritüeller toplumda popüler oldu. Sanat adına birçok yeniliğe imza atıldı. Önümüzdeki yıllarda Koç burcunda hareket edecek olan Uranüs‘ün etkisiyle dünyayı etkileyecek hızlı gelişmeler yaşanacaktır. Uranüs Koç etkisinde daha özgür ve saldırgan düşünceler eşliğinde toplumda bazı çatışmalar kaçınılmaz olacaktır.

Uranüs - Plüton karesi savaş olasılığını akıla getiriyor. Uranüs - Satürn karşıtlığı ise, özgürlük ve yenilik karşısında oluşan engellere dikkat çekiyor. Öncü burçlarda hareket edecek olan Plüton, Satürn ve Uranüs‘ün enerjileri kesin çizgiler ile değişimleri kaçınılmaz hale getirecek ve tarihe mal olacak olayların başlangıcını oluşturacaklar. Bu etki altında adalet, hak ve hukuk için toplumsal olarak dünyanın her tarafında savaşlar verilecek ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler yaşanacaktır.

Otorite ve güç daha fazla hissedilirken bir o kadarda haksızlıklar karşısında tepkiler olacaktır. Hiç kuşkusuz insanoğlu yaşanan olaylarda fazlasıyla dersini alacak ve etki geçtikten sora daha farklı bir bilinçle olayları değerlendirecektir.

Önümüzdeki yıllarda yükselen Koç burcu ve öz burcu Koç olan kişiler Uranüs‘ün Koç burcundaki transit etkisinden fazlasıyla nasiplerini alacaklar. Ayrıca Oğlak, Yengeç ve Terazi burçları da oluşan enerjiyi fazlasıyla hissedecek ve sancılı bir dönem geçirecekler.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp