Kova Burcu 2012

Kova Burcu 2012

Kova Burcu 2012

Kova Burcu 2012. 2012 yılında kovalar sevdikleriyle ilişkileri gayet güzel olacak. Parasal konulara yönelik sabırlı ve sakin serinkanlı bir tavır içinde bulunacaklar. Kova burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

Kova Burcu 2012

Yuva kurma, ev sahibi olma, emlak alım satımından para kazanma konularında aile büyüklerinden ya da çevrenizdeki saygın kişilerden alacağınız destekle hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yılın ikinci yarısında ise mutluluğunuzu ilgilendiren konulara daha fazla odaklanacak, çocuklar, sanat, aşk hayatı, spor gibi konularda hoş sürprizlerle karşılaşacaksınız.

Beklenmedik bir anda hayatınızın aşkını bulduğunuzu düşünebilir, çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilir veya çocuklarınızın başarısı ile gururlanabilirsiniz. Öte yandan eğlence hayatınız hareketlenirken spekülasyonlar, şans oyunlarında önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, bilimsel ve teknolojik konulara ilginiz artıyor. Bu konularda eğitim alabilir kendinizi geliştirebilir veya yaratıcı ve yenilikçi fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz.

İletişim becerileriniz artacağı için, yeni ve sıradışı kişilerle tanışma fırsatları bulabilirsiniz. Konuşmalar, görüşmeler, fikir tartışmaları yapabilir, akraba, komşu, kardeş gibi çok yakın çevre ile daha yoğun ilişkiler kurabilirsiniz.

Kısa mesafeli yolculuklara çıkabilir, zihinsel hareketliliğinizi yeni şeyler öğrenmek amacıyla değerlendirebilirsiniz. Bu zamanda düşüncelerin kâğıda dökülmesi, yeni anlaşmalar yapmak, yazıp, çizme gibi işlerle uğraşmak çok daha kolay hale gelecektir.

Özellikle bu yılın ilk yarısında yeni ortaklık anlaşmaları ve başkalarından beklediğiniz destekler konusunda yüksek beklentiler içinde olmanız hayal kırıklığına neden olabilir.

Yılın ilk yarısında maddi konularda zaman zaman dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan harcamalar ve geçmişteki olaylar yüzünden bütçenizi zorlayabilir. Bu tür sürpriz giderler için hazırlıklı olmanızda yarar var.

Gene bu yılın ilk yarısı iş hayatınızda Jüpiter‘in desteğini alacak ve gücünüzü ortaya koyacaksınız. Kendinizi yoğun ve tempolu çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. İş konularında hırslı tavırlarınız dikkat çekici olacak. Kendinizi çalışmalarınızla ortaya koyacaksınız.

Ekim ayından itibaren ev ve aile ile ilgili konularda sorumluluklar ve kıstlanmalar artıyor. Bu dönemde baba, eş, anne veya otorite konumunda olan kişilerle zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Sağlık veya başka bir nedenle aile fertlerinin yükümlülüğü üzerinize binebilir. Bu yoğun tempo içinde bir de kendi sağlığınızla uğraşmak istemiyorsanız zaman zaman molalar verip kendinize vakit ayırmayı ihmal etmemelisiniz. Ufak tefek sakarlıklara karşı dikkatli olmanızda yarar var.

Tutulma zamanlarında ise, yani Mayıs sonu, Haziran başı ve Kasım‘ın ikinci yarısı, sosyal çevreniz, geleceğe dair ümitleriniz, aşk hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda etki alacaksınız. Bu dönemlerde bu konularda yeni bir başlangıç yapmamaya dikkat etmelisiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp