Kova Burcu 2010

Kova Burcu 2010

Kova Burcu 2010 hakkında bilgiler

Kova burcunun uzman astrologlarca hazırlanan ay ay burç yorumları,tavsiyeler ve değerlendirmelerini içeren makalemizi aşağıdan okuyabilirsiniz.

KOVA 2010

Ocak
Ay ortasına kadar sürecek durgunluklar nedeniyle bu konuda kendinizi ifade etmekte engellerle karşılaşabilirsiniz. Benim tavsiyem ne olursa olsun ilişkinizle ilgili meselelerde anlaşma zemini yaratmak için sabırlı olmanız, geçmişi gözden geçirmeniz ve bundan sonrası adına yapmayı düşündüklerinizi sakin bir şekilde ele almanızdır.

Şubat
Farklı yönleriniz ilgi görmenizi ve karşı cins üzerinde egemen olmanızı sağlayabilir. Hiç kimsenin üzerinizde denetim uygulamasına izin vermeden, kendinizi olduğunuz gibi ifade etmek isteğiniz yoğundur. Böylesine güçlü olduğunuz dönemde aşkı değerlendirme biçiminiz aranızdaki iletişim, sevgi birliğinin gücüne bağlı olarak değişebilir.

Mart
Eğer temeli sağlam, huzurlu bir beraberliğiniz varsa, canınız bazı şeylere sıkılsa da, dönemi bir şekilde atlatırsınız. Tam tersine çoktandır sorunları olan bir çiftseniz, inadından vazgeçmeyecek ve herşeyde haklı olduğunu düşünecek ve hakimiyeti ele geçirmek için sertliğe baş vuracak demektir. Bu süreçte yapılması gereken öncelikle sakin olmaya çalışmak. Ardından üstünlük kurmaya çalışan taraf hanginiz ise, o tarafın, beraberliğin sürdürülmesi adına kendini gözden geçirmesi. Eğer aranızdaki bağlar kopmuşsa gerçekçi bir karar alınması.

Nisan
Bu ay aşk hayatınızla ilgili konularda oldukça zorlayıcı. Huzur bulmak, dinginlik, sınırsız bu karmaşada kendinizi sakinleştirmek için geriye çekilerek düşünme gereği duyabilirsiniz. Gerçek bir aşkın özlemiyle kendinizi akışa bırakarak, kimi zaman da içinizde bir yığın birikmiş öfkeyle zamanı geçirebilirsiniz. Benim tavsiyem dış dünyadan kendinizi izole etmeden işinize vermek veya evde iseniz oyalanmanızı sağlayan aktivitelere yönelmek. Yalnız kesinlikle yeni bir karar almamak ve uygulamaya kalkışmamak gerekiyor.

Mayıs
Düzeninizi bozma korkunuz nedeniyle herhangi bir konuda cesur kararlar vermekten çekinebilirsiniz. 18 Mayıs sonrası iletişimsel konularda rahatlamaya başlayabilirsiniz. 21 Mayıs itibariyle başlayan etkiler altında, aşk hayatınızla ilgili konularda gözlemde bulunmak, deneyimsel hareket etmek, tatsız gerçeklerle yüzyüze gelmek yerine hayatı keyifli yanlarıyla ele almaktan hoşlanabilirsiniz.

Haziran
4 Haziran tarihi çok önemli. Bu tarihte ilişkinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmeniz lazım. Çünkü coşkunluk ve üzerinizde hakim olan büyülü hal nedeniyle yaşadığınız ilişkiyi abartmanız mümkündür. Bu yüzden yanılmanız olasılık dahilindedir. Bunu muhteşem güzellikte görünen bir kadının makyajı silindikten sonraki haline benzetebiliriz. O yüzden görünenlere değil, yaşadıklarınızın asıl özüne inmeye çalışınız.

Temmuz
Yeni başlayan bir ilişkide karşınızdaki kişi sizden fazlasıyla etkilenebilir. Aşkın gözü kördür sözünde olduğu gibi, kendinden geçebilir. Birlikte olduğunuz kişinin gözünde bir tanrıçaya dönüşürsünüz. Devam eden ilişkinizde eğer sorunlar bir türlü çözüme kavuşmuyorsa, gerçekleri görme zamanınız gelmiş demektir.

Ağustos
Partnerinizle aranızdaki kişisel görüş farklılıklarınız bu ay yüzeye çıkmaya başlar. Birbirinize karşı anlayışlı olmanız, bu farklıların aslında en başından beri varolduğunu belki de bu yüzden birbirinizi bu denli çekici bulduğunuzu düşünmeniz mümkündür. Karşılıklı zıtaşma ve birbirinize karşı egemenlik kurmaya kalkışmamak en doğrusudur. Yeni bir ilişkiye adım atmamak gerekir.

Eylül
Yeni tanışmalar veya sürmekte olan ilişkinizle ilgili mevzularda bilinçli düşünmek, belirsizliklerde sabırsız davranmamak, çıkarlarımızı ön planda tutarken karşımızdaki kişinin de bizden beklentileri olabileceğini ihmal etmemek lazımdır. Bu dönemde ilişkilerinizi gözden geçirme, daha önce farkedemediğiniz ayrıntıları görebilmenizi sağlayıcı olduğu gibi, mantıklı tespitlerde bulunmanız adına da gayet etkilidir.

Ekim
Yaşadığınız ilişki bir yandan, toplum içindeki konumunuz diğer yandan derken hayalle gerçek arasındaki fark iyice bulanıklaşabilir. Söz gelimi ilişkinizdeki beklentileriniz yüksekse yapmanız gereken en önemli şey, iradenizi devrede tutmaktır. Geçmiş hesaplar görülmeden veya bu ilişkinin neden olabileceği riskler göz önüne alınmadan verilecek bir kararın uzun ömürlü olmasını beklemek yanlıştır. Yeni bir ilişki konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Kasım
İlişkinizdeki eski sorunlar tekrar önünüze gelebilir. Bunlar ılımlı paylaşımlarda bulunarak çözüme kavuşturulur. Bir arkadaşlık ilişkisi aşka dönüşebilir. Eşinizin iş hayatıyla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Yaşanabilecek gelişmeler ilişki anlamında yeni bir dönüşümün işaretidir.

Aralık
İlişkinizde iletişimsel problemler oluşacağından anlaşmak oldukça zordur. Eski bir ilişki tamamen sona erebilir ve artık önünüzde yeni bir sayfa açılır. Yaşanan düş kırıklığı kimi hassas kişilerde büyük problemlere sebep olabilir. Ayrılık, böyle bir zamanda gerçekleşirse kişi üzerinde oldukça zorlayıcıdır. Mantıklı düşünmek ve önünüzde açılan yeni yola uyum sağlamak lazımdır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp