Filiz Mete İkizler Burcu 2012

Filiz Mete İkizler Burcu 2012

Filiz Mete İkizler Burcu 2012


Filiz Mete İkizler Burcu 2012. Ünlü astrolog Filiz Mete 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. İkizler burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

İKİZLER BURCU
( 21 Mayıs - 21 Haziran )

2012 YILINDA DÜŞÜNCELERİNİZLE ETKİLİ OLACAK
AŞKTA VE İLİŞKİLERDE ZORLANACAK
ARTAN ENERJİNİZLE ÇIKIŞ YOLU BULACAK


2012 yılında

Uğurlu sayınız: 1, 5, 10, 16, 61
Uğurlu taşınız: Akik, kehribar, saydam olmayan sarı taşlar
Uğurlu kokunuz: Gardenya, yasemin, sümbül
Uğurlu renginiz: Açık sarı, filizi yeşil, orta tonda maviler
Giymemeniz gereken renkler: Pembe, siyah, koyu kahve

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR


2012 yılının ilk yarısında hisleriniz sizin için iyi bir yol gösterici olabilir. Boğa burcunda hareket eden Jüpiter duygu ve hislerinizde artışa neden oluyor ve bilinçaltı düşüncelerinizi etkiliyor. Aldığınız kozmik etkiyle birçok şeyi önceden algılayabilir ve hislerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Bu etki altında neyi düşünür ve hayal ederseniz ilerdeki yıllarda onun gerçekleştiğini göreceksiniz. Olumlu düşünceler ile geleceğinizi yönlendirme şansına sahip olduğunuzu unutmamalı ve düşüncelerinizi olumlu yönlendirmelisiniz. Yine bu etki altında artan inançlarınızla her şeye farklı açıdan bakabilir, gizli ve mistik konulara ilgi duyabilir, size sıkıntı veren duygusal ve ruhsal yüklerinizden arınmaya çalışabilirsiniz. 2012 yılının ikinci yarısında burcunuzda hareket edecek olan Jüpiter her şeyi sizin için kolaylaştırıyor ve istekleriniz doğrultusunda size güzel olanaklar sunuyor. Jüpiter‘in etkisiyle evlenebilir, kendinize yeni çıkış yolları bulabilir ve hayatınızı etkileyecek dönüm noktaları yaşayabilirsiniz. Jüpiter‘in verdiği güven ve rahatlama ile mutluluk duyacağınız şeylere yönelebilir ve iyimser düşünceler ile yeni başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. Uzun süredir yaşadığınız zorlukların üstesinden gelebilir ve kendinize daha özgürce yeni bir yol çizebilirsiniz. Yeniliklere açık olmanızın ve cesur hareket etmenizin size çok şey kazandıracağını unutmamalısınız. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle işinize daha iyi organize olabilir ve sabırlı çalışmalar ile istediğiniz hedefe ulaşabilirsiniz.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR

Uzun süredir Terazi burcunda hareket eden Satürn sizi aşk, çocuk ve toplumsal ilişkiler konusunda bir hayli zorladı. Bu etki altında kendinizi keyifsiz ve mutsuz hissetiniz. İlişkilerinizde engellendiniz ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler yaşadınız. Çocuklarınızla ilgili konularda zorlandınız ve daha çok sorumluluk duydunuz. Yine Satürn‘ün etkisiyle sevilmeme hissi ile etrafınıza duvar örebilir ve ilişkilerinize sınır koyabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda Uranüs‘ün etkisiyle işte ani kararlar ile değişiklikler yaşadınız ve yeni koşullara uyum sağlamakta zorlandınız. Neptün‘ün etkisi ile olmayacak hayallerin ve sahte dinsel öğretilerin peşinde koştunuz. Artık Neptün‘ün yanıltıcı ve dağıtıcı etkisini önümüzdeki süreçte iş hayatınızda hissedeceksiniz. Yılın ilk yarısında geri giden Mars‘ın etkisiyle ev ve aile ile ilgili konularda sıkıntı verici durumlar ile karşılaşma olasılığınız var. Bu dönemde hayal dünyasına sığınmanız, pasif hareket etmeniz, işinizi zorlaştırabilir ve gerçekler ile aranızdaki bağı koparabilir. Önümüzdeki yıllarda Koç burcunda hareket eden Uranüs‘ün etkisiyle sosyal çevrenizde değişiklikler olurken, sıra dışı kişiler ile tanışabilir ve farklı amaçları olan grupların içine çekilebilirsiniz. Yılın son aylarında Akrep burcuna geçecek olan Satürn sizi iş ortamında ve sağlık konusunda zorlamaya başlayacak. İşte artan sorumluluklar ve sağlığınızı olumsuz etkileyebilecek durumlar söz konusu…

SATÜRN

2012 yılında Terazi burcunda hareket eden Satürn‘ün kısıtlayıcı etkisini finansal konularda, aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde hissediyorsunuz. Bu etki altında zevk aldığınız şeylere ilginiz azalırken, kendinizi keyifsiz hissedebilir ve sevilmeme hissi ile etrafınıza duvar örebilirsiniz. Toplumsal ilişkilerinize sınır koyabilir ve disiplinli çalışmalar ile organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymakta zorlansanız bile kişisel atılımlarınızda daha tutarlı hareket ederek ilerleyebilir ve disiplinli çalışmalar sonucunda büyük başarılar elde edebilirsiniz. İlişkilerinizi daha gerçekçi gözler ile değerlendirebilir ve risk içeren durumlarda çok daha önlemci davranışlar sergileyebilirsiniz.

Satürn 7 Şubat - 25 Haziran arası geri gidiyor. Bu dönemde ilişkilerinizde sevgi ve sadakati sorgulayabilir, içinize kapanarak yalnızlığı seçebilir ve zarar görmemek adına kendinize sınırlar çizebilirsiniz.

Özellikle 15 Ağustos civarında transit Satürn‘ün transit Mars ile oluşturacağı birleşimin açığa çıkaracağı dönüşüm enerjisi 14, 15, 16 Haziran doğumlu olanları duygusal ilişkilerinde zorlayabilir. Engeller, ayrılıklar ve baskı unsuru oluşturan gelişmeler söz konusu…

5 Ekim‘de Akrep burcuna geçen Satürn işte sorumluluklarınızı artırarak sizi zorlarken, sağlığınız açısından risk oluşturacak. Satürn‘ün etkisi altında sorumluluklarınızı aksatmanız iş kaybına ve sorunlara neden olabilir. Disiplinli olmak, daha çok çalışmak ve sağlığınıza dikkat etmek durumundasınız. Bu etki altında özellikle burcunuzun ilk günlerinde doğanlar işlerinde bu güne kadar kendilerini yeterince geliştirememiş ve disiplinden yoksun davranışlar sergilemişlerse sarsıcı ve sıkıntı verici durumlar ile karşılaşmaları kaçınılmaz olabilir. Sorumluluklarının farkına varmalı ve kendilerine çeki düzen vermeliler.

PLÜTON

Artık Oğlak burcuna yerleşen ve önümüzdeki yıllarda Oğlak burcunda hareket edecek olan Plüton‘un etkisiyle ortaklaşa kazançlarda şartlar değişirken kendi gücünüzün farkına varabilir ve finanssal açıdan kendinizi güvence altına almaya çalışabilirsiniz. Duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir ve yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilirsiniz.

2012 yılında Oğlak burcunun 6, 7, 8, 9 derecelerinde hareket eden Plüton en çok 26, 27, 28, 29, 30 Mayıs doğumlu olanları etkiliyor. Plüton 10 Nisan - 18 Eylül arası geri gidiyor. Bu dönemde içinizde ilişkilerinizi ve bağımlılıklarınızı sorgulayabilir, daha çok desteğe ihtiyaç duyabilir ve güven arayışı içinde olabilirsiniz.

NEPTÜN

Uzun yıllardır Kova burcunda hareket eden Neptün inançlarınızı, uzun yolculuklarınızı, yabancılar ile ilişkilerinizi ve eğitim hayatınızı etkiledi. Neptün‘ün etkisi altında olmayacak hayallerin ve sahte dinsel öğretilerin peşinde koştunuz, bazı hayallerinizi gerçekleştirme olanağı bulurken, olumsuz etkili olduğu günlerde hayal kırıklıkları ve belirsizlikler yaşadınız. Artık Balık burcuna geçen Neptün‘ün etkisiyle önümüzdeki yıllarda yaşadığınız olaylar ve karşılaştığınız kişiler iş hayatınız ve toplumdaki yeriniz için yanıltıcı etken olabilir. Bu etki altında ulaşabileceğiniz yerlerden çok daha yükseklerini hayal etmeniz ve hayallerinizi gerçekleştirmek için işinizi riske atmanız söz konusu… Neptün olumlu açılanma yaptığı günlerde işte hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olurken, olumsuz etkili olduğu günlerde yanılgılara ve hayal kırıklıklarına neden olabilir.

2012 yılında Neptün en çok 21, 22, 23 Mayıs doğumlu olanları etkiliyor. Neptün 4 Haziran - 11 Kasım arası geri gidiyor. Bu dönemde işte gerçekleri görmekte zorlanabilir ve belirsizlikler ile uğraşabilirsiniz. Yanılgılara karşı dikkatli olmalısınız. Bu etki altında tembellik, akıntıya kapılmak ve körü körüne iyimserlik zarar verici olabilir.

URANÜS

Geçtiğimiz yıllarda Balık burcunda hareket eden Uranüs işte yeni koşulları ortaya çıkararak değişikliklere neden oldu. Özel haritanızdaki yıldız konumlarına göre etkisi olumlu veya olumsuz olmuş olabilir. Artık Koç burcuna geçmiş bulunan Uranüs‘ün etkisini önümüzdeki yıllarda arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde hissedeceksiniz. Oluşturduğu kozmik enerji sosyal ilişkilerinizde ani değişikliklere neden olurken, sizi mesleki konularda yeni arayışlar içine itebilir. Ayrıca düşüncelerinizdeki değişim sizi farklı gruplar ile bir araya getirebilir. Bu etki altında yeni çevrelerde yeni dostlar edinebilir ve mesleğiniz ile ilgili yeni şeyler keşfedebilirsiniz.

Uranüs 15 Temmuz - 13 Aralık döneminde geri gidiyor. Uranüs‘te Merkür gibi geri gittiği dönemlerde kafa karışıklığına neden olabilir, iş ve ilişkiler açısından zorlayıcı koşulları ortaya çıkarabilir. Bu dönemde ilişki içinde olduğunuz herkese dikkat etmeli, ortak işlerde ve grup çalışmalarında dikkatli olmamalı, risk almamalı ve şansınızı fazla zorlamamalısınız. Zarar verici sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz.

2012 yılında Uranüs en çok 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 Mayıs doğumlu olanları etkiliyor.

JÜPİTER

2012 yılında Jüpiter 12 Haziran‘a kadar olan dönemde Boğa burcunda hareket ediyor, yılın ikinci yarısını ise burcunuzda geçiriyor. Yılın ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter duygu ve hislerinizde artışa neden oluyor ve sizi hayal dünyasına çekiyor. Jüpiter‘in etkisi altında yaşça sizden büyük yakınlarınızın desteğini alabilir ve içinizdeki sese kulak vererek yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Meditasyon ve yalnızlık yolu ile içinize kapanabilir, hayallerinizde mutlu olabilir ve ruhsal araştırmalar yapabilirsiniz. İçsel aydınlanma ile size sıkıntı veren düşünce kalıplarından kurtulabilir, olumlu düşünceler eşliğinde geleceğinizi yönlendirebilirsiniz. 14 Mart civarında transit Jüpiter‘in transit Venüs ile oluşturacağı birleşimin etkisiyle 28, 29, 30, 31 Mayıs ve 1, 2, 3 Haziran doğumlu olanlar düşünce güçlerinden yararlanarak geleceklerini şekillendirebilir ve gizli yardımlar alabilirler. Ruhsal aydınlanma yoluna gidebilir ve sıkıntı duydukları bir durumdan sürpriz bir şekilde kurtulabilirler.

Yılın ikinci yarısı şansın ve olanakların bol olduğu bir dönem. Burcunuzda hareket eden Jüpiter‘in olumlu enerjisini her alanda hissedebilir, yeni başlangıçlar için harekete geçebilir ve kendinize yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatlar ile karşılaşabilir ve hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Aldığınız kozmik enerji ile geçmişte yaşananları geride bırakma yolunda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Yalnız doğum haritanızda Güneş‘inizin açıları olumsuz ise açığa çıkan enerjinin sorunların tetikleyici etken olabileceğini de unutmamalısınız. Olumsuz etkisinde abartılı davranışlar ve her şeye iyimser açıdan bakma nedeniyle yanlış hareket edebilirsiniz. Bu dönemde Jüpiter sizi gereğinden fazla rahatlatarak her şeyi kolaylaştırdığı için kilo almanıza da neden olabilir. Bu konuda dikkatli olmalı ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız.

Jüpiter 4 Ekim 2012 - 30 Ocak 2013 arasında burcunuzda geri gidiyor. Jüpiter geri giderken sizce şans tatile mi çıkıyor dersiniz. Hayır, öyle bir şey yok. Siz sadece bu etki altında kendinizi bezgin ve aşırı rahatlamış hisseder, bazı durumları kabullenmekte zorluk çeker ve daha fazla risk alma eğiliminde olursunuz. Hem işinizi hem de ilişkilerinizi sorgulamaya başlar, olumsuzluklar karşısında geri çekilir ve kendinizi terk edilmiş hissedersiniz. Bu dönemde kendinizi yargılayıcı olmaktan çok kabullenmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Onur ve saygıyı elde etmek için her şeyden önce kendinize karşı dürüst olmalısınız. Bu etki altında olaylara gerçekçi açıdan bakmanız ve mutluluk için özgürlüğü seçmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

MARS

Cazibe savaş ve seks temsilcisi Mars‘ın etkisini farklı alanlarda hissedeceksiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars ev ve aile ile ilgili zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Bu etki altında ev için yaptığınız harcamalarda artış olurken, aile içi anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Taşınma, onarım, değişiklikler gibi işler, aile büyükleri ile ilgili sorunlar ve sıkıntı verici durumlar söz konusu… Bu dönemde ev ve iş arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir, işte ise sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Her şeyi uzun vadeli düşünmeli, gelişmeler karşısında ani tepkiler vermemeli ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. 24 Ocak - 14 Nisan arası Başak burcunda geri giden Mars‘ın etkisiyle yorucu ev işleri ve aile büyüklerinin sorunları sizi fazlasıyla uğraştırabilir. Bu dönemde işte üst konumda bulunan kişiler ile olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Ortaya çıkan bir aksilik nedeniyle süregelen bir işi durdurmak ya da işinizden ayrılmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde vereceğiniz ani tepkiler ve tartışmalar ilişkilere ve iş yaşamınıza olumsuz yansıyabilir.

3 Temmuz - 23 Ağustos arası Terazi burcunda hareket eden Mars‘ın etkisi altında duygularınızı paylaşmakta zorlanabilir ve sizi fazlasıyla zorlayan bir ilişki içinde olabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde tartışmalar ve kıskançlıklar nedeniyle sorun yaşayabilir, çocuklar ile ilgili sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok ilgilenebilir ve işinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu etki altında hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek olaylara ise izin vermemelisiniz. Özellikle Mars‘ın Satürn ile birleşeceği 15 Ağustos civarında toplumsal değerlere uymayan davranışlarda bulunmamalı, yasal olmayan işlerden, ilişkilerden ve spekülatif yatırımlardan uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

23 Ağustos - 7 Ekim arası Mars‘ın Akrep burcundaki transiti iş ortamında sizi zorluyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar, tamamlanması gereken işler, ortaya çıkan aksilikler ve iş ortamında yaşanan gerginlikler söz konusu… Bu dönemde kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. Bu etki altında çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, işte sorumluluklarınızı aksatmamalı, iş ilişkilerinizde ise daha dikkatli olmalısınız. Zamanı iyi değerlendirmeli ve çok daha planlı hareket etmelisiniz.

7 Ekim arası - 17 Kasım arası Yay burcunda hareket eden Mars evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde zorlayıcı koşullara işaret ediyor. Mars‘ın etkisi altında eleştirilerin hedefi haline gelebilir ve kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın yarattığı sorunlar ile uğraşabilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Bu etki altında birikmiş sorunlar açığa çıkarak yürümeyen ilişkileri son noktaya getirebilir. Ayrıca Mars bu konumunda hukuksal konularda, toplumsal ilişkilerde, anlaşma ve satış işlerinde beklenmedik sorunları ortaya çıkarabilir ve açık düşmanlıkla karşılaşmanıza da neden olabilir. Bu dönemde yeni bir beraberliğe adım atmamalı, ortak çalışmalardan ise uzak durmalısınız.

17 Kasım - 26 Aralık arası Oğlak burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle parasal konularda ve duygusal ilişkilerde zorlanabilir, ödemeler konusunda sorun yaşayabilir ve ortak paylaşımlarda aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Artan cinsel arzu ve isteklerinizin etkisiyle farklı arayışlar içine girebilir ve partnerinize karşı aşırı bağımlılık ve kıskançlık duygusu geliştirebilirsiniz. Aldığınız kozmik enerji ile içinizde duygusal bağımlılıklarınızı sorgulayabilir ve yasal olamayan ilişkilere sürüklenebilirsiniz. Özellikle Mars ile Plüton‘un birleşim oluşturacağı 28 Kasım civarında şahsi eşyalarınızı ve birikimlerinizi iyi korumalı, ödemeler, borçlanma, kredi kullanımı ve paylaşımlar konusunda dikkatli olmalı, duygularınızı ise kontrol altında tutmalısınız. Kontrol dışı maddi ve manevi kayıplarınız olabilir.

VENÜS

Sevgi ve güzellik yıldızı Venüs burçlar kuşağından geçerken sizi değişik alanlarda etkiliyor ve hayatınıza yeni renkler katıyor. Etkilerini iş, para, aşk ve sağlık bölümlerinde okuyabilirsiniz.

15 Mayıs - 27 Haziran arası burcunuzda geri giden Venüs‘ün etkisiyle fiziksel görünümünüzde dağınıklık gözlemlenirken, ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve içinize kapanabilirsiniz. Kişisel alanda daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı yeniden yakalayabilir ve daha önce başlattığınız girişimlerin sonucunu alabilirsiniz.

MERKÜR

2012 yılında Merkür burçlar kuşağında hareket ederken 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos, 6 - 26 Kasım arasında ters hareket ediyor. Merkür tersken hiçbir konuda yenilik ve değişiklik yapmamalı ve yeni başlangıçlar için harekete geçmemelisiniz. Bu devrelerde sürüncemede kalmış işlerinizi kısa zamanda tamamlayabilir ve kafanızda soru işareti oluşturan konuları yeniden ele alabilirsiniz. Diğer burçlara göre yıldızınız Merkür‘ün ters hareketi sizi daha fazla etkiler.

12 - 23 Mart arası Koç burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle sosyal ilişkilerinizde engellenebilir, ortak çalışmalarda iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar ile karşılaşabilir ve mesleki projelerinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yine bu etki altında katıldığınız toplantılarda eski bir dostunuz ile yeniden karşılaşarak aranızdaki dostluğu yeniden canlandırabilirsiniz.

24 Mart - 4 Nisan arası Merkür‘ün Balık burcundaki ters hareketi işte belirsizliklere ve bazı aksamalara neden olabilir. Bu etki altında daha önce önemsenmeyen ve gözden kaçan bir ayrıntı sorunların kaynağını oluşturabilir. Bazı planlarınızı değiştirmek ve bazı işleri yeniden ele almak zorunda kalabilir, yaşananlardan dolayı gergin olabilirsiniz. Sorun yaşamamak için dikkatli olmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız.

15 Temmuz - 8 Ağustos arası Aslan burcunda geri giden Merkür iletişim gerektiren işlerde aksamalara, yakın çevre ilişkilerinizde ise yanlış anlaşılma veya dedikodudan kaynaklanan sorunlara neden olabilir. Bu etki altında yakın çevre ilişkilerinizi yeniden değerlendirebilir ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Eğitim konusunda ise aksilikler ile karşılaşabilir, zihinsel açıdan fazlasıyla zorlayıcı işler ile ilgilenebilir ve daha önce kaçırmış olduğunuz bir fırsatı yeniden yakalayabilirsiniz.

6 - 15 Kasım arasında Yay burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde farkında olmadığınız bir durum ile karşılaşabilir ve ilişkinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemde kararsızlık ve motivasyon eksikliği fırsat kaçırmanıza neden olabilir. Bu etki altında yeni bir beraberliğe adım atmamalı, ortak işlerden ise uzak durmalısınız. Sonu iyi gelmeyebilir.

15 - 26 Kasım arası Akrep burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle işte sorumluluklarınızı aksatmanız ve gözden kaçan ayrıntılar önemli sonuçlar doğurabilir. Yeniden ele alınan ve düzeltilmesi gereken işler söz konusu… Ayrıca bu dönemde Merkür‘ün ters etkisiyle daha önce önemsemediğiniz bir sağlık sorunu ortaya çıkarak sizi zorlayabilir. Bu dönem yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilir, işinizde kendinizi geliştirme olanağı bulabilir ve iş yerinizde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

AY UTULMALARI

2012 yılında iki kere Ay tutulması olacak.
4 Haziran‘da gerçekleşecek parçalı Ay tutulmasının etkisi evlilik ve ortaklık ilişkileri ile ilgili yeni bir durum veya sorun olarak yorumlanabileceği gibi, bu etki altında açık düşmanlıkla karşılaşmanızda söz konusu olabilir.
28 Kasım‘da gerçekleşecek gölgeli Ay tutulmasının oluşturduğu kozmik enerji ise kişisel alanda bir hayal kırıklığına neden olabileceği gibi, yeni bir iş ve yeni bir ilişkinin başlangıcına da işaret edebilir.

GÜNEŞ TUTULMALARI

2012 yılında iki kere Güneş tutulması olacak.
21 Mayıs‘ta gerçekleşecek gölgeli Güneş tutulması en çok 21, 22, 23, 24 Mayıs doğumlu olanları etkiliyor. Bu tutulmanın etkisiyle kişiliklerinde değişiklik olabileceği gibi, kişisel geleceklerini etkileyen yeni bir durumla karşılaşmaları da söz konusu olabilir. Açığa çıkan kozmik enerji yeni başlangıçlar için itici güç oluşturacaktır.

14 Kasım‘da gerçekleşecek tam Güneş tutulması ise 12, 13, 14, 15, 16, 17 Haziran doğumlu olanları etkileyecek. Bu tutulmanın etkisiyle de sağlık sorunları ortaya çıkabileceği gibi iş ortamında bazı aksilikler yaşanabilir ve iş değişiklikleri gündeme gelebilir.

Not: Ay ve Güneş tutulmalarının etkileri bir ay öncesinde ya da bir ay sonrasında hissedilebilir.

KİŞİSEL GELİŞİM

2012 yılında Jüpiter duygu ve hislerinizi artırıyor, size kişisel alanda yeni olanaklar sunuyor. Yılın ilk yarısında aldığınız kozmik enerjiyle düşünce gücünüzden yararlanarak geleceğinizi şekillendirebilir ve hislerinize güvenerek hareket edebilirsiniz. İnançlarınızı güçlendirebilir, her şeye farklı açıdan bakabilir ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz. Telepatik bağlantılar kurabilir, güçlenen inançlarınızla ruhsal enerjinizi yükseltebilir ve yılın ikinci yarısında artan enerjinizle yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Bilgiye ve iletişime açık olmakla çok şey kazanabilir ve önünüze yeni yollar açabilirsiniz. Her ne şekilde olursa olsun hayatınızda köklü değişikliklerin olacağı bu yılı iyi değerlendirerek kendinize yeni bir yaşam felsefesi oluşturabilir ve gerçek kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Uranüs‘ün etkisi ile bilimsel çalışmalara yönelebilir, işiniz ile ilgili yeni şeyler keşfedebilir ve evrensel konulara ilgi duyabilirsiniz.

İŞ VE PARA

2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle duygulara hitap eden ve gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilir, başkalarının olanaklarından yararlanabilir ve de gizli yardımlar alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında burcunuza geçen Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor. Aldığınız kozmik etki ile kişisel girişimlerinizde başarılı olabilir, iş ve para konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şansın ve olanakların bol olduğu bu dönemi iyi değerlendirerek sosyoekonomik anlamda mutlu edici gelişmeler yaşayabilir, yeni bir işe girebilir, işiniz ve geleceğinizle ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Bu yıl aldığınız kozmik enerji ile organizasyon ve disiplin gerektiren işlerde başarılı olabilir, tahmininizden de çok para kazanabilirsiniz. Satürn‘ün etkisiyle işinize daha iyi organize olabilir ve disiplinli çalışmalar ile istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz. Yılın son aylarında iş yükünüzde artış söz konusu… Daha çok çalışmak durumundasınız. Yoğun çalışma temposu içinde yeni teknik beceriler edinebilir ve işinizin geleceği için sağlam temeller kurabilirsiniz. İşinizde yükselmek ve kazancınızı arttırmak için mesleki anlamda kendinizi geliştirmek durumundasınız. Bu güne kadar yaptığınız çalışmaların faydasını görmek ve uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirmek için gerekli alt yapıyı oluşturma şansınız olacak. Sürpriz gelişmeler ile karşılaşacağınız yılın ikinci yarısında aşırı rahat davranışların ve fazla iyimser düşüncelerin fırsat kaçırmanıza neden olabileceğini unutmamalısınız.

EĞİTİM

2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle hayal dünyasında yaşayabilir, geçmişi fazlasıyla düşünebilir ve derslerinize odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz. Başarılı olmak için her şeyden önce gerçeklerin farkına varmalı ve hiçbir şeyi şansa bırakmamalısınız. Aslında bu etki altında duygu ve esin gerektiren sanatsal çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Yine bu dönemde Başak burcunda hareket eden ve geri giden Mars etkisinde ev ve aile ile ilgili yaşananlar zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir. Başarılı olmak için sorunların geçici olduğunu bilmeli ve derslerinize gereken zamanı ayırmalısınız. Yılın ikinci yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter‘in olumlu enerjisi ile yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir, artan enerjiniz ve anlayışınızla başarılı olabilirsiniz. Her şeye daha farklı açıdan bakabilir ve önünüze yeni yollar açabilirsiniz. Kendinizi yenileyeceğiniz olanaklardan yararlanabilir ve kendi kişiliğinizi daha iyi ifade edeceğiniz eğitim programlarına yönelebilirsiniz. Yalnız burcunuzda hareket eden Jüpiter etkisinde aşırı rahatlık ve boş vermişliğin hanenize eksi puan olarak yazılabileceğini de unutmamalısınız. Bu yıl Koç burcunda hareket eden Uranüs‘ün etkisiyle farklı amaçları olan arkadaş gruplarının içine çekilebilir, mistik konulara ilgi duyabilir ve değişik idealler peşinde koşabilirsiniz. Başarılı olmak için kendinizi dağıtmadan disiplinli çalışmalı, arkadaş seçimini iyi yapmalı, sosyal faaliyetlerinizi ise azaltmalısınız.

2012 yılında başarılı olmak için disiplinli ve düzenli bir şekilde çalışmalı ve de başarıyı şansa bırakmamalısınız. Vaktinizi çalan arkadaşlarınıza dikkat etmeli, ilginizin dağılmasına neden olacak uğraşılardan ise uzak durmalısınız.

İLİŞKİLER

AŞK: 2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter duygu ve hislerinizi artırarak sizi farklı arayışlar içine itiyor. Aldığınız kozmik etkiyle gizli ilişkilere heves edebilir, duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilir ve hayallerinizde mutlu olabilirsiniz. Evli olanlar bu etki altında gizli ilişkiye heves etmemeliler. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evlilik ilişkilerine zarar verebilir. Zira aynı dönemde Başak burcuna hareket eden Mars ev ve aile ile ilgili zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. 2012 yılının ikinci yarısında burcunuza geçen Jüpiter her konuda olduğu gibi aşkta da şansınızı açıyor. İyimser yaklaşımlarınızla süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve bekârsanız mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Evlenmenin ve aşık olmanın tam zamanı diye düşünmelisiniz. Genişleyen olanaklar ve karşınıza çıkan yeni kişiler söz konusu… 15 Ağustos civarında Mars ile Satürn‘ün oluşturacağı birleşim 3. on günlük dönemde doğanları ilişkilerinde zorlayabilir. Engel oluşturan durumlar, geri çekilmeler ve ifade edilemeyen duygular söz konusu…

14 Ocak‘a kadar olan dönemde Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgiliniz ya da eşinizle tatil ve gezi programlarına katılabilir ve ilişkinizi renklendirecek olanaklardan yararlanabilirsiniz. Kalbiniz boşsa uzun yolculuklarda, tatil ve gezilerde, fuar seminer gibi yerlerde, eğitim kurumlarının çevrelerinde tanışacağınız üstün deneyimli biriyle macera yaşayabilirsiniz. 14 Ocak - 8 Şubat arası iş hayatınız aşk hayatınızı9n önüne geçebilir. 8 Şubat - 5 Mart arası eşiniz ya da sevgilinizle katılacağınız kültürel etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok etkilenebilir ve geleceğe yönelik ilişki başlatabilirsiniz. 5 Mart - 3 Nisan arası Venüs duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkilere dikkat çekiyor. Bu etki altında gizlilik içeren maceralara sürüklenebilir ya da hayallerinizde mutlu olmayı seçebilirsiniz.

Evli veya bekâr olun fark etmez bu dönemde hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. 3 Nisan - 15 Mayıs arası Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu etki altında herkesin ilgisini çekebilir ve bekârsanız yeni teklifler alabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. 15 Mayıs - 27 Haziran arası burcunuzda geri giden Venüs‘ün etkisiyle kişisel enerjinizi karşı tarafa yansıtmakta güçlük çekebilir ve kalbiniz boşsa daha önce size sunulan bir teklifi yeniden değerlendirebilirsiniz. 27 Haziran - 8 Ağustos arası Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu dönemde karşı cins üzerinde etkili olabilir, süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilirsiniz. Mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve eşinizle olan ilişkinizde kontrolü elinizde tutabilirsiniz.

Kabiniz boşsa bu etki altında sizinle ilgilenenler olacaktır içlerinden birini seçebilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı. 8 Ağustos - 6 Eylül arası ilginiz başka alanlara kayarken aşk hayatını es geçebilirsiniz. 6 Eylül - 3 Ekim arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgilinizle iletişim içinde olabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Aranızda sorun varsa konuşarak çözüm bulabilir ve birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 7 Ekim - 17 Kasım arası Mars‘ın karşıt konumu evli olanları ilişkilerinde zorlasa bile Ekim ayında ailenizin desteğini alabilir ve yuvanızda mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 28 Ekim - 22 Kasım arası Venüs‘ün enerjisi aşk hayatınıza olumlu yansırken, Mars‘ın konumu evli olanları ilişkilerinde zorlayabilir. Bu dönemde gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla.

Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Evli olanlar eşlerinin kıskanmasına neden olacak davranışlarda bulunmamalılar. 17 Kasım - 28 Aralık döneminde cinsel arzu ve isteklerinizde artış söz konusu… Aldığınız kozmik etkiyle maceralara sürüklenebilir, sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve farklı arayışlar içinde olabilirsiniz. Evliyseniz aşırı isteklerinizi kontrol altında tutmalı, ısrarcı davranışlarda bulunmamalı ve gizli ilişkilerden uzak durmalısınız. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinize zarar verebilir. Aralık ayında iş hayatınız ön plana çıkarken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. Aralık ayının ikinci yarısında karşıt burcunuzda hareket eden Venüs‘ün enerjisi ilişkilerinize olumlu yansıyor. Bu etki altında eşiniz ya da sevgilinizle iyi anlaşabilir ve evlilik aşamasındaysanız mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Yeni yıla sevgiliniz ya da eşinizle birlikte mutluluk içinde girebilirsiniz.

AİLE

Sizler ailenizi çok seversiniz ama onları her şeyden üstün tuttuğunuz söylenemez. Bunun nedeni akıl ve zekânın egemen olduğu yerde duyguların ikinci planda kalmasıdır. Ailenizle uyumlu ilişkiler içinde olmayı ister fakat sevgi gösterilerinde bulunmazsınız. Sizler sadece görev ve sorumluluklarınızı yerine getirir, daha fazlasıyla ilgilenmezsiniz.

2012 yılının ilk yarısında annenizden, babanızdan ya da aile büyüklerinizden destek alabilir ve güven artırıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle 2. ve 3. on günlük dönemde doğanlar çocuklarıyla ilgili sorunlarla karşılaşabilir ve onlar ile daha çok ilgilenme gereği duyabilirler. Yine bu etki altında sosyal ilişkilerine ve eğlence hayatlarına sınırlama koyabilir, zarar görmemek adına yalnızlığı seçebilirler. 2012 yılının ikinci yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter‘in etkisi ile ilişkilerinizde daha iyimser yaklaşımlar içinde olabilir ve her şeye daha hoşgörü ile bakabilirsiniz.

ARKADAŞLIK: Sizler sempatik, neşeli, hareketli aranılan bir arkadaşsınız. İletişim kurmakta başarılı olduğunuz için arkadaşlarınızın sayısı da çoktur. 2012 yılının ilk yarısında 2. ve 3. on günlük dönemde doğanlar Satürn‘ün etkisiyle toplumsal ilişkilerine sınırlama koyabilir, içlerinde sevgi ve sadakati sorgulayabilir, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinde zorlanabilirler. 2012 yılının ilk yarısında aldığınız kozmik enerji ile iyimser düşünceler ile hareket edebilir ve kendinizden çok etrafınızda bulunanları mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelmeye çalışabilir, derin duygu ve hisler yaşayabilirsiniz. Ya da tam tersi içinize kapanarak yalnızlığı seçebilir ve kendinizden çok başkalarının mutluluğunu düşünebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilir ve popüler olabilirsiniz. İyimsere yaklaşımlarınızla yeni arkadaşlar edinebilir ve kişiliğinizi karşınızda bulunanlara daha iyi yansıtabilirsiniz. Burcunuzun ilk günlerinde doğanlar arkadaşlık ilişkilerinde biraz daha dikkatli ve önlemci olmalılar. Uranüs‘ün etkisi altında yeni tanışacağı kişilerin etkisiyle uç noktalara çekilebilir ve sosyal konumlarını olumsuz etkileyebilecek deneyimler yaşayabilirler.

SAĞLIK

Sizler hareketli, enerjik, sinirsel yönden gergin insanlarsınız. Hareketli oluşunuz kilo almanıza engel olur. Akciğerleriniz ve sinir sisteminiz hassastır. Sabırsız ve dikkatsiz olduğunuz için kazalara karşı açık hale gelirsiniz. Sinirlendiğinizde dikkatiniz daha da dağılır. Burcunuzdan doğanların omuz, kol ve köprücük kemiklerini kırma olasılıkları fazladır. Sizler hareketli, iletişim kurmakta becerikli hayat dolu insanlarsınız. 2012 yılında sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Yalnız yılın ilk yarısında duygusal yönden aşırı hassas olabilir, zaman zaman içinize kapanarak ruhsal sıkıntılardan arınmaya çalışabilir ve güçlenen inançlarınızla huzuru bulabilirsiniz. Bu dönem sizin için zikir, dua, ibadetler, yoga ve meditasyon uygulamaları rahatlatıcı etkenler olacaktır. Yılın ikinci yarısında fiziksel ve ruhsal yönden çok daha güçlü olacak ve hayata daha iyimser gözler ile bakacaksınız. Burcunuzda hareket eden Jüpiter her şeyi sizin için kolaylaştıracağı için kilo almanıza neden olabilir. Bu etki altında yediğiniz içtiğiniz her şeye dikkat etmeli ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız.

Yılın ilk yarısında Mars‘ın etkisiyle özel yaşamınıza ait işler ve ailevi sorunlar nedeniyle gergin olabilirsiniz. Mart ve Nisan aylarında iş ve ilişkilerde yaşanan aksilikler canınızı sıkabilir. 11 - 26 Mayıs arası içinizde geçmişi sorgulayabilir ve harekete geçememenin verdiği tedirginlikle gergin olabilirsiniz. Bu dönemde düşüncelerinizdeki karışıklık ve moral bozukluğu hayatı sizin için zorlaştırabilir. Hemen pes etmemeli aldığınız kozmik etkinin geçici olduğunu bilmeli ve iyimser düşünceler ile hareket etmelisiniz. Haziran ve Temmuz aylarında aldığınız kozmik enerjiler yaşam enerjinizi yükseltiyor ve içinizde yeni hevesler oluşturuyor. Bu dönemde çevreniz ile kuracağınız iletişim size iyi gelecek ve motivasyonunuzu yükseltecektir. Ağustos ilişkiler ve iş açısından hareketli bir ay. Aşırı yapılan her şeyin beraberinde bazı sağlık sorunlarını da getirebileceğini unutmamalısınız. Eylül ayında Mars‘ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sorunları ise ciddiye almalısınız. Ekim ve Kasım aylarında ayında Mars‘ın enerjisi ve yıldızların karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir. Aralık ayında Mars‘ın konumu jinekolojik sorunları ortaya çıkarsa bile Venüs‘ün enerjisi sağlığınıza olumlu yansıyor. Bu etki altında çıkabilecek sorunlara çözüm bulmanızda kolaylaşacaktır. Yani, yeni tedavi, uygun diyet ve egzersiz uygulamanın tam zamanı. Yılın son günleri iletişim gerektiren işler ve ilişkiler açısından hareketli bir zaman dilimi. Kendinizi fazla yormamalı, yolculuklarınızda ise daha dikkatli olmalısınız.

Görünen o ki 2012 yılında kozmik enerjiler sizi sağlık konusunda biraz zorluyor. Sağlığınızı korumak için yıl boyunca dengeli ve yeterli beslenmeli, yemekleri vaktinde yemeli ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız. Sportif faaliyet ve yürüyüşlerle vücudunuzu canlı tutmalı, omuzlarınızı ve sırtınızı rüzgârdan iyi korumalı, sinirsel gerilim oluşturacak durumlardan ve kirli ortamlardan uzak durmalısınız.

İKİZLER BURCUNUN YÜKSLEN BURÇLARA GÖRE

YILLIK YORUMLARI


Koç yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında aldığınız kozmik enerji ile inançlarınızı güçlendirebilir, sizi zorlayan yüklerden ve ilişkilerden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Düşüncelerinizle geleceğinizi yönlendirebilir, gizlilik gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Mars‘ın etkisiyle ev ve aile ile ilgili konularda zorlanacağınız bu dönemde etkinin geçici olduğunu bilmeli, sağlığınıza dikkat etmeli ve her şeyi uzun vadeli düşünmelisiniz. Yılın ikinci yarısında iletişim gerektiren işlerde başarılı olabilir ve yeni eğitim olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün konumu sizi duygusal ilişkilerinizde zorluyor. Karşı taraftan kaynaklanan baskılar, engeller ve zorlayıcı koşullar söz konusu…

Boğa yükselen İkizler: 2012 sizin yılınız. Yılın ilk yarısında kişisel alanda güven artırıcı adımlar atabilir, evlenebilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Mars‘ın etkisiyle her konuda risk alma eğiliminde olacağınız bu dönemde aşırı yapılan her şeyin beraberinde bazı sorunları da getirebileceğini unutmamalısınız. Yılın ikinci yarısında Jüpiter size kişisel alanda başarı vaat ediyor ve her konuda şansınızı açıyor. Genişleyen olanaklar ve yeni başlangıçlar söz konusu… Jüpiter‘in etkisiyle gerek iş gerekse özel hayatınızda güzel fırsatlar yakalayabilir ve hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Yalnız bu yılaşırı rahat davranışların fırsat kaçırmanıza neden olabileceğini unutmamalı, kilonuzu ise kontrol altında tutmalısınız. Yılın son aylarında Satürn sizi ortak çalışmalarda ve ikili ilişkilerde zorlayabilir.

İkizler yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında güçlenen inançlarınızla yeni çıkış yolları bulabilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir, gizli Kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir, gizli yardımlar alabilir ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızdaki sorunların işte performansınızı aşağı çekmesine izin vermemeli ve fırsatları iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Yılın ikinci yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor ve hayatınızı değiştirecek yeni olanaklara işaret ediyor. Harekete geçmenin tam zamanı. Bu yıl Satürn‘ün etkisi ile toplumsal ilişkilerinize sınırlama koyabilir, duygusal ilişkilerinizde ise zorlanabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn iş yükünüzü artırıyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor.

Yengeç yükselen İkizler: 2012 yılında sosyal çevrenizin desteğini alabilir ve iç sesinize güvenerek hareket edebilirsiniz. Yılın ilk yarısında organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilir, grup çalışmaları ile hedeflerinize daha kolay ulaşabilir ve iletişim gerektiren işlerde daha aktif hareket edebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında duygusal yönden çok daha hassas olabilir ve düşüncelerinizle geleceğinize yön verebilirsiniz. Gizli yardımlar alarak yeni çıkış yolları bulabilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle toplumsal ilişkilerinize sınırlama koyabilir, duygusal ilişkilerinizde ise zorlanabilirsiniz.

Aslan yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında Boğa burcunda hareket eden Jüpiter size işte başarı vaat ediyor ve önünüzü açacak yeni olanaklar sunuyor. İşte çalışmalarınızın karşılığını alabilir ve atılımda bulunarak istediğiniz yere gelebilirsiniz. Yalnız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Yılın ikinci yarısında sosyal çevrenizin desteğini alarak işte başarılı olabilir ve yeni arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilir ve grup çalışmaları ile hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle ev ve aile ile ilgili can sıkıcı durumlar ortaya çıkarken artan sorumluluklar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Başak yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, yeni çıkış yolları bulabilir ve uzun yolculuklar yapabilirsiniz. Akademik alanda önemli adımlar atabilir, yabancılar ile ilişkilerden ve yurtdışı bağlantılı işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bu dönemde şansı uzaklarda, eğitim alanında ve yeni tanışacağınız kişilerde aramalısınız. Yılın ikinci yarısında yeni iş olanaklarını değerlendirebilir ve sizden üst konumda bulunan kişilerin desteğini alabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle yakın çevre ilişkilerinizde zorlanabilir, eğitim konusunda ise engellere takılabilir ve zihinsel açıdan yorucu çalışmalar içinde olabilirsiniz.

Terazi yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında para konusunda güven artırıcı gelişmeler yaşayabilir, kazançlı yatırımlar yapabilir ve gizli yardımlar alabilirsiniz. Duygularınızı derinden etkileyen sıra dışı ilişkiler yaşayabilir, yaşamın gizemli yönlerine fazlasıyla ilgi duyabilir ve sizi zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Ortak bir kazançtan pay alabilir, kredi olanaklarından yararlanabilir ve işiniz için gerekli finansal kaynağı bulabilirsiniz. Yalnız gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında şansı uzaklarda, eğitim alanında ve yeni tanışacağınız kişilerde aramalısınız. Aldığınız kozmik etkiyle ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, yeni çıkış yolları bulabilir ve uzun yolculuklar yapabilirsiniz. Yılın son aylarında para kaynaklarınızda kısıtlanma olurken, daha çok çalışmak ve daha az kazançla yetinmek durumundasınız.

Akrep yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında şansı ve çıkış yolunu ortak çalışmalarda aramalısınız. Jüpiter‘in olumlu etkisi ile mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir ve her konuda eşinizin desteğini alabilirsiniz. Kazançlı ortak işler yapabilir ve büyük projelere imza atabilirsiniz. Risk alma eğiliminde olacağınız bu dönemde her şeyin eksisini ve artısını iyi değerlendirmelisiniz. Yılın ikinci yarısında para konusunda şansı yakalayabilir ve sizi zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Başkalarından destek alabilir, kredi olanaklarından yararlanabilir ve kalıcı değerlere yatırım yapabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilir, elinizde olmayan nedenler ile işte engellere takılabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Yay yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında yeni iş fırsatları yakalayabilir, yakın akrabalarınızın desteğini alabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. İşten gelen gelirinizi artırabilir ya da olanakların daha iyi olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz. İşte ve özel yaşamınızda sorumluluklarınızın arttığı bu dönemde ev ve iş arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Yılın ikinci yarısında mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve kazançlı ortak işler yapabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın desteğini alabilir, ben değil biz olarak hareket etmekle çok şey kazanabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle karamsar düşüncelere kapılabilir, içsel sıkıntılar yaşayabilir ve sağlığınız için endişe duyabilirsiniz.

Oğlak yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında şansınızı deneyebilir ve aşkta mutluluğu yakalayabilirsiniz. Yeni çıkış yolları bulabilir, sanata yönelik çalışmalarda başarılı olabilir ve adınızı duyurabilirsiniz. Evliyseniz çocuk sahibi olabilir, yaşınız ilerlemişse çocuklarınızla ilgili mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyer aşamasında sorumluluklarınızın arttığı bu dönemde yeni tanışacağınız kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında iş ortamında rahat olacak ve mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulacaksınız. Jüpiter‘in etkisiyle cazip iş teklifleri alabilir ya da şartların daha uygun olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle sosyal ilişkilerinize sınırlama koyabilir ve ciddi mesleki projelere yönelebilirsiniz.

Kova yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter‘in etkisiyle evinizde istediğiniz değişiklikleri yapabilir, yeni bir ev alabilir ve bekârsanız mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Her konuda ailenizin desteğini alabilir, işinizi genişletme olanağı bulabilir ve güven artırıcı adımlar atabilirsiniz. Yalnız ödemeler, yatırımlar ve ortak paylaşımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir. Yılın ikinci yarısında aradığınız aşkı bulabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Şansınızı deneyebilir, yeni çıkış yolları bulabilir ve evliyseniz çocuk konusunda mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle işte artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilir, ev ve aile ile ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Balık yükselen İkizler: 2012 yılının ilk yarısında yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Eğitim konusunda güzel fırsatlar yakalayabilir ve güçlenen inançlarınızla yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Kendinizi çok iyi ifade edebilir, iletişim ve zihinsel aktivite gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Mars‘ın karşıt etkisiyle ortak çalışmalarda daha çok sorumluluk alabilir, evliyseniz eşiniz ile olan ilişkinizde zorlanabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında her konuda ailenizin desteğini alabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Yeni bir ev alabilir ve bekârsanız mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Yılın son aylarında eğitim alanında, ticari işlerde ve yabancılar ile ilişkilerde engeller ve daha çok çaba sarf etmenizi gerektiren durumlar söz konusu…

Yeni yılda şans, mutluluk ve sağlık sizinle olsun…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp