Filiz Mete Boğa Burcu 2012

Filiz Mete Boğa Burcu 2012

Filiz Mete Boğa Burcu 2012

Filiz Mete Boğa Burcu 2012. Ünlü astrolog Filiz Mete 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için değerlendiriyor. Boğa burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

BOĞA BURCU
( 20 Nisan - 21 Mayıs )

2012 YILINDARİSK ALMA EĞİLİMİNDE OLACAK
PARA KONUSUNDA ŞANSI YAKALAYACAK
ARTAN ENERJİNİZLE ÇIKIŞ YOLU BULACAKSINIZ


2012 yılında

Uğurlu sayınız: 2, 5, 11, 20
Uğurlu taşınız: Zümrüt, yeşim, yeşil necef
Uğurlu kokunuz: Karanfil, müge, ıtır
Uğurlu renginiz: Çimen yeşili, çağla, krem, kayısı
Giymemeniz gereken renkler: Lacivert, pembe ve siyah

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR

2012 yılının ilk yarısında ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter her şeyi sizin için kolaylaştırıyor ve istekleriniz doğrultusunda size güzel olanaklar sunuyor. Jüpiter‘in etkisiyle evlenebilir, kendinize yeni çıkış yolları bulabilir ve hayatınızı etkileyecek dönüm noktaları yaşayabilirsiniz. Jüpiter‘in verdiği güven ve rahatlama ile mutluluk duyacağınız şeylere yönelebilir ve iyimser düşünceler ile yeni başlangıçlar için harekete geçebilirsiniz. Bu yıl aldığınız kozmik enerji ile uzun süredir yaşadığınız zorlukların üstesinden gelebilir ve kendinize daha özgürce yeni bir yol çizebilirsiniz. Yeniliklere açık olmanızın ve cesur hareket etmenizin size çok şey kazandıracağını unutmamalısınız. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket edecek olan Jüpiter‘in olumlu etkisini finanssal alanda hissedeceksiniz. Genişleyen olanaklar, artan kazançla birlikte para konusunda güzel fırsatlar söz konusu… Parasal bolluktan yararlanarak kalıcı değerlere yatırım yapabilir ya da uzun süredir almak istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz bu dönemde savurganca davranmamaya özen göstermeli ve para akarken küpünüzü doldurmaya bakmalısınız. Kısacası 2012 yılını kişisel alanda yeni başlangıçlara adım atacağınız ve maddi anlamda rahatlayacağınız bir yıl olarak düşünebilirsiniz.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR

Uzun süredir Terazi burcunda hareket eden Satürn sizi iş ortamında ve sağlık konusunda zorluyor. İşte artan sorumluluklar ve sağlığınızı olumsuz etkileyebilecek durumlar söz konusu… Daha çok çalışmak ve sağlığınıza özen göstermek zorundasınız. Bu etki altında iyi disipline olamamış, düzensiz ve verimsiz çalışan biriyseniz işte sorun yaşarsınız. Beslenme alışkanlıklarınız sağlıklı ve düzenli değilse, zararlı alışkanlıklarınız varsa sağlık sorunları ile karşılaşır ve de kendinize çeki düzen verme zorunluluğu duyarsınız. Satürn‘ün zorlayarak öğreten bir güç olduğunu unutmamalısınız. Balık burcuna geçen Neptün‘ün etkisiyle arkadaş ve dostluk ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşayabilir ve farklı ilgi alanlarına yönelebilirsiniz. Sıra dışı kişiler ile tanışabilir ve farklı amaçları olan grupların içine çekilebilirsiniz. Bu etki altında etrafınızda bulunan kişilerin gerçek amaçlarını iyi anlamaya çalışmalısınız. Koç burcuna geçen Uranüs ise düşüncelerinizde karışıklığa neden olabilir. Bu etki altında olmayacak hayaller peşinde koşabilir ve duygularınızın etkisinde hatalı hareket edebilirsiniz. Yılın son aylarında karşıt burcunuza geçen Satürn‘ün zorlayıcı etkisini ise ikili ilişkilerde ve ortak çalışmalarda hissedeceksiniz.

VENÜS

Yıldızınız sevgi güzellik yıldızı Venüs burçlar kuşağından geçerken sizi değişik alanlarda etkiliyor ve hayatınıza yeni renkler katıyor. Etkilerini iş, para, aşk ve sağlık bölümlerinde okuyabilirsiniz.

Venüs 15 Mayıs - 27 Haziran arası İkizler burcunda geri gidiyor, etkisini ise parasal konularda hissettiriyor. Bu dönemde para kaynaklarınızı yeniden gözden geçirme ihtiyacı duyabilir, unuttuğunuz ya da kaybettiğiniz bir değeri yeniden elde edebilirsiniz. Bu etki altında ticari anlaşmalarda tatminsizlik ve gecikmeler yaşanabilir. Alışveriş konusunda ise dikkatli olmanız gerekiyor. Zira aynı dönemde Mars‘ın konumu risk içeren gelişmelere işaret ediyor ve zevkiniz için yaptığınız harcamaları artırıyor. Bu etki altında pirinç almaya giderken evdeki bulgurdan olmak söz konusu…

SATÜRN

Geçtiğimiz yıllarda Terazi burcunda hareket eden Satürn işte sorumluluklarınızı artırarak sizi zorlarken, sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Satürn‘ün etkisi altında sorumluluklarınızı aksatmanız iş kaybına ve sorunlara neden olabilir. Disiplinli olmak ve daha çok çalışmak durumundasınız. Aldığınız kozmik etkiyle işiniz için sağlam temeller kurabilir ve disiplinli ve sabırlı çalışmalar sonucunda çok şey kazanabilirsiniz. Satürn bu konumunda sağlığınızla ilgili yeni bir durumu da ortaya çıkarabilir. Sağlığınızı korumak için beslenme alışkanlıklarınızı dikkat etmeli, zararlı alışkanlıklarınızdan ise kurtulmaya çalışmalısınız. Çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, kendinize ise çeki düzen vermelisiniz.

Satürn 7 Şubat - 25 Haziran arası geri gidiyor. Bu dönemde işinizde disipline olmakta zorlanabilir, engellere takılabilir ve angarya işler ile uğraşabilirsiniz. Ortaya çıkabilecek sağlık sorunları ise zorlayıcı olabilir.
Özellikle 15 Ağustos civarı transit Satürn‘ün transit Mars ile oluşturacağı birleşim ve açığa çıkaracağı dönüşüm enerjisi 14, 15, 16 Mayıs doğumlu olanlar için risk oluşturuyor. Bu etki altında kendinizi fazla yormamalı, ruhsal ve fiziksel sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

5 Ekim‘de Akrep burcuna geçen Satürn‘ün etkisini ikili ilişkilerde ve ortak çalışmalarda hissedeceksiniz. Satürn‘ün etkisiyle eşiniz veya ortağınız tarafından kısıtladığınızı düşünebilir, kendinizi baskı altında hissedebilir ve ilişkinizde kalıcı düzenlemelere gidebilirsiniz. Özellikle 1. on günlük dönemde doğanlar ilişkilerinde bu güne kadar gerçekleri görememiş ve güven oluşturmamışlarsa sarsıcı ve hüzün verici deneyimler yaşamaları kaçınılmaz olacaktır.

2012 yılında Satürn‘ün konumu en çok 3. ve 1.on günlük dönemde doğanları etkiliyor.

PLÜTON

Artık Oğlak burcuna yerleşen ve önümüzdeki yıllarda Oğlak burcunda hareket edecek olan Plüton‘un etkisiyle inançlarınızı güçlendirebilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Hayatınızı değiştirecek fırsatlar ile karşılaşabilir ve her şeye daha farklı açıdan bakabilirsiniz. Bu etki altında kendinize yeni hedefler belirleyebilir ve yabancılar ile kuracağınız ilişkilerden çok şey öğrenebilirsiniz. Yenilikler karşısında değişime açık olmakla çok şey kazanabilir, ideallerinizin peşinden koşabilir ve kariyerinizle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz.

2012 yılında Oğlak burcunun 6, 7, 8, 9 derecelerinde hareket eden Plüton en çok 26, 27, 28, 29, 30 Nisan doğumlu olanları etkiliyor. Plüton 10 Nisan - 18 Eylül arası geri gidiyor. Bu dönemde inançlarınızı sorgulayabilir ve ideallerinize ulaşmakta güçlük çekebilirsiniz.

JÜPİTER

2012 yılında Jüpiter 12 Haziran‘a kadar olan dönemde burcunuzda hareket ediyor, yılın ikinci yarısını ise İkizler burcunda geçiriyor. Yılın ilk yarısında Jüpiter‘in burcunuzdaki transiti şansın ve olanakların bol olduğu bir dönemi gösteriyor. Jüpiter‘in olumlu enerjisini her alanda hissedebilir, yeni başlangıçlar için harekete geçebilir ve kendinize yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatlar ile karşılaşabilir ve hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Aldığınız kozmik enerji ile geçmişte yaşananları geride bırakma yolunda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Yalnız doğum haritanızda güneşinizin açıları olumsuz ise sorunların tetikleyicisi olabileceğini de unutmamalısınız. Olumsuz etkisinde abartılı davranışlar ve her şeye iyimser açıdan bakma nedeniyle yanlış hareket edebilirsiniz. Bu dönemde Jüpiter sizi gereğinden fazla rahatlatarak her şeyi kolaylaştırdığı için kilo almanıza da neden olabilir. Bu konuda dikkatli olmalı ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız. 14 Mart civarında transit Jüpiter‘in transit Venüs ile oluşturacağı birleşimin etkisiyle 28, 29, 30 Nisan ve 1, 2, 3 Mayıs doğumlu olanlar kişisel alanda yeni çıkış noktaları bulabilir ve geleceklerini etkileyecek adımlar atabilirler. Oluşan enerjiyi boşa harcamamalı ve karşılarına çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeliler.

Yılın ikinci yarısında İkizler burcuna hareket eden Jüpiter size para konusunda güzel fırsatlar sunuyor. Bu etki altında çalışma kapasitenizi yükselterek işten gelen gelirinizi artırabilir, yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yalnız Jüpiter‘in olumsuz etkileşiminde savurganca zevk ve gösteriş için yapılan harcamalar bütçenizin dengesini bozabilir. Bu konuda dikkatli olmalı ve para muslukları açıkken yere dökmeden küpünüzü doldurmaya bakmalısınız.

Jüpiter 4 Ekim 2012 - 30 Ocak 2013 arasında geri gidiyor. Bu dönemde para konusunda yeterince şanslı olmadığınızı düşünebilir, fazlasıyla savurganca harcamalar yapabilir ve yan gelip yatabilirsiniz. Yine bu etki altında daha önce para ile ilgili kaçırdığınız bir fırsatı yeniden yakalamanız söz konusu…

NEPTÜN


Uzun süredir Kova burcunda hareket eden Neptün‘ün etkisiyle yaşadığınız olaylar ve karşılaştığınız kişiler iş hayatınız ve toplumdaki yeriniz için yanıltıcı etkenler olarak ortaya çıktı. Bu etki altında ulaşabileceğiniz yerlerden çok daha yükseklerini hayal ettiniz, işte gerçekleri görmekte zorlandınız ve belirsizlikler ile uğraştınız.

2012 yılında artık Balık burcuna geçen Neptün‘ün etkisini önümüzdeki yıllarda mesleki konularda, arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde hissedeceksiniz. Neptün‘ün etkisi altında ideallerinizi sosyal çevrenizle paylaşma ihtiyacı duyabilir, insancıl ve ruhsal amaçlar için çalışan arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Olumsuz etkili olduğu günlerde mesleki konularda ve arkadaşlık ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşayabilir, gerçekleşmeyen beklentiler nedeniyle üzülebilirsiniz. Olumlu etkili olduğu günlerde ise hayallerinizi gerçekleştirme olanağı bulabilir ve hümanist düşünceler ile hareket edebilirsiniz.

2012 yılında Neptün en çok 20, 21, 22 Nisan doğumlu olanları etkiliyor. Neptün 4 Haziran - 11 Kasım arası geri gidiyor. Bu dönemde sosyal ilişkilerinizde ve mesleki konularda belirsizlikler yaşayabilir ve gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz.

URANÜS

Uzun süredir Balık burcunda hareket eden Uranüs arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde ani değişikliklere neden oldu ve de sizi mesleki konularda yeni arayışlar içine itti. Uranüs‘ün etkisi altında düşüncelerinizdeki değişim sizi farklı gruplar ile bir araya getirdi, sonuçta yeni çevrelerde yeni dostlar edindiniz ve mesleğiniz ile ilgili yeni şeyler keşfettiniz. Artık Koç burcuna geçmiş bulunan Uranüs duygu ve hislerinizde artışa neden oluyor ve sizi hayal dünyasına çekiyor. Bu etki altında yalnızlık hissi ve karışık düşünceler ile savaşmanız ve gizli düşmanlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü duygularınızın etkisi altında yanlış hareket etme olasılığınız oldukça fazladır. Önümüzdeki süreçte bu etki altında hayatınızda gizlilik içeren ilişkiler yer alabilir, karamsarlık oluşabilir, sinirsel gerilim sonucu yaşanan sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Sorunların genellikle fiziksel olmaktan çok düşünce gücü ile ortaya çıkan rahatsızlıklar olacağını bilmelisiniz. Toplumsal değerlere uygun hareket etmeniz, sakin bir hayat sürmeniz etkisini hafifletebilir.

2012 yılında Uranüs en çok 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 Nisan doğumlu olanları etkiliyor. Uranüs 15 Temmuz - 13 Aralık döneminde geri gidiyor. Uranüs geri gittiği dönemlerde iş ve ilişkiler açısından aksiliklere neden olur ve engelleyici faktörler oluşturur. Bu dönemde ilişki içinde olduğunuz herkese dikkat etmeli, engeller karşısında yılmamalı, şansınızı fazla zorlamamalı, duygularınızdan çok mantığınızı sesine kulak vermelisiniz. Yoksa zarar verici sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz.

MARS

Cazibe savaş ve seks temsilcisi Mars‘ın etkisini farklı alanlarda hissedeceksiniz.

Yılın ilk yarısında Başak burcunda hareket eden Mars sosyal ilişkilerinizi ve aşk hayatınızı etkiliyor. Bu dönemde yaratıcılık isteyen çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde daha aktif hareket edebilirsiniz. Sevdiklerinizle ve çocuklarınızla daha çok ilgilenme gereği duyabilir, her konuda risk alma eğiliminde olabilir ve zevkiniz için aşırı harcama yapabilirsiniz. 24 Ocak - 14 Nisan arası Başak burcunda geri giden Mars‘ın etkisiyle duygularınızı paylaşmakta zorlanabilir ve sizi fazlasıyla zorlayan bir ilişki içinde olabilirsiniz. Süregelen ilişkinizde tartışmalar ve kıskançlıklar nedeniyle sorun yaşayabilir, çocuklar ile ilgili sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok ilgilenebilir ve işinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Bu etki altında hatalara açık olduğunuzu bilmeli, sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilecek olaylara ise izin vermemelisiniz. Toplumsal değerlere uymayan davranışlarda bulunmamalı, yasal olmayan işlerden, ilişkilerden ve spekülatif yatırımlardan uzak durmalısınız. Kontrol dışı kayıplarınız olabilir.

3 Temmuz - 23 Ağustos arası Mars‘ın Terazi burcundaki transiti iş ortamında sizi zorluyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Daha çok çalışmanızı gerektiren durumlar, tamamlanması gereken işler, ortaya çıkan aksilikler ve iş ortamında yaşanan gerginlikler söz konusu… Bu dönemde kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz. Özellikle Mars‘ın Satürn ile birleşeceği 15 Ağustos civarında işte yaşanan aksamalar ve ortaya çıkan sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Bu etki altında çıkabilecek sağlık sorunlarını ciddiye almalı, işte sorumluluklarınızı aksatmamalı, iş ilişkilerinizde ise daha dikkatli olmalısınız. Zamanı iyi değerlendirmeli, çok daha planlı hareket etmelisiniz.

23 Ağustos - 7 Ekim arası karşıt burcunuzda hareket eden Mars evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde zorlayıcı koşullara işaret ediyor. Mars‘ın etkisi altında eleştirilerin hedefi haline gelebilir ve kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın yarattığı sorunlar ile uğraşabilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Bu etki altında birikmiş sorunlar açığa çıkarak yürümeyen ilişkileri son noktaya getirebilir. Ayrıca Mars bu konumunda hukuksal konularda, toplumsal ilişkilerde, anlaşma ve satış işlerinde beklenmedik sorunları ortaya çıkarabilir ve açık düşmanlıkla karşılaşmanıza da neden olabilir. Bu dönemde yeni bir beraberliğe adım atmamalı, ortak çalışmalardan ise uzak durmalısınız.

7 Ekim arası - 17 Kasım arası Yay burcunda hareket eden Mars‘ın etkisiyle parasal konularda ve duygusal ilişkilerde zorlanabilir, ödemeler konusunda sorun yaşayabilir ve ortak paylaşımlarda aksilikler ile karşılaşabilirsiniz. Artan cinsel arzu ve isteklerinizin etkisiyle farklı arayışlar içine girebilir ve partnerinize karşı aşırı bağımlılık ve kıskançlık duygusu geliştirebilirsiniz. Bu etki altında şahsi eşyalarınızı ve birikimlerinizi iyi korumalı, ödemeler, borçlanma, kredi kullanımı ve paylaşımlar konusunda dikkatli olmalı, duygularınızı ise kontrol altında tutmalısınız. Kontrol dışı maddi ve manevi kayıplarınız olabilir.

17 Kasım - 26 Aralık arası Mars‘ın Oğlak burcundaki transiti yüksek eğitimde, yapacağınız yolculuklarda, yurtdışı bağlantılı ticari işlerde, hukuksal konularda ve yabancılar ile ilişkilerde zorlanacağınız ve aktif olacağınız bir dönemi gösteriyor. Özellikle Mars ile Plüton‘un birleşeceği 28 Kasım civarında yolculuklarda, ticari işlerde ve ilişkilerde daha önlemci olmalı, sorun yaşamamak için her şeyin alternatifini hazırlamalısınız. Hiçbir şeyi şansa bırakmamalı, çıkabilecek aksiliklere karşı ise hazırlıklı olmalısınız.

MERKÜR

2012 yılında Merkür burçlar kuşağında hareket ederken 12 Mart - 4 Nisan, 15 Temmuz - 8 Ağustos, 6 - 26 Kasım arasında ters hareket ediyor. Merkür tersken hiçbir konuda yenilik ve değişiklik yapmamalı ve yeni başlangıçlar için harekete geçmemelisiniz. Bu devrelerde sürüncemede kalmış işlerinizi kısa zamanda tamamlayabilir ve kafanızda soru işareti oluşturan konuları yeniden ele alabilirsiniz.

12 - 23 Mart arası Koç burcunda geri giden Merkür düşüncelerinizde karışıklığa neden olabilir ve girişimlerinizde engeller oluşturabilir. Bu etki altında sizden gizlenen bir gerçeği öğrenebilir ve yaşanan belirsizlikler nedeni ile gergin olabilirsiniz.

24 Mart - 4 Nisan arası Balık burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle sosyal ilişkilerinizde engellenebilir, ortak çalışmalarda iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar ile karşılaşabilir ve mesleki projelerinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Yine bu etki altında katıldığınız toplantılarda eski bir dostunuz ile yeniden karşılaşarak aranızdaki dostluğu yeniden canlandırabilirsiniz.

15 Temmuz - 8 Ağustos arası Aslan burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle eviniz ve ailenizle ilgili daha önde farkında olmadığınız bir durumu öğrenebilir ve ilişkilerinize yeni düzenlemeler getirebilirsiniz. Sıkıntı verici durumlar ile karşılaşabilir ve hayatınızdan bazı şeyleri çıkarma gereği duyabilirsiniz. Bu etki altında her şeyi uzun vadeli düşünmeli ve harekete geçmek için acele etmemelisiniz.

6 - 15 Kasım arasında Yay burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle ortaklaşa kazançlar, borç alacak ilişkileri, sigorta ve taksit ödemelerinde sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Gecikmeler ve aksilikler yaşanabilir. Yine bu etki altında ödenmesinden umut kestiğiniz bir alacağınızı alabilir ve kaybettiğiniz bir değeri yeniden elde edebilirsiniz. Bağımlılık duyduğunuz her şeyin değerlendirmesini yapabilir ve size sıkıntı veren yüklerinizden kurtulmaya çalışabilirsiniz.
15 - 26 Kasım arası Akrep burcunda geri giden Merkür‘ün etkisiyle evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde farkında olmadığınız bir durum ile karşılaşabilir ve ilişkinizi yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemde kararsızlık ve motivasyon eksikliği fırsat kaçırmanıza neden olabilir.

AY UTULMALARI

2012 yılında iki kere Ay tutulması olacak.

4 Haziran‘da gerçekleşecek parçalı Ay tutulmasının etkisiyle ortak kazançlar, yatırımlar ve ödemeler ile ilgili bir sorun ortaya çıkabilir. Duygusal ilişkinizde gerilim oluşturan gelişmeler yaşanabilir.
28 Kasım‘da gerçekleşecek gölgeli Ay tutulmasının etkisiyle de para durumunuzda değişiklik söz konusu… Özel doğum haritanızdaki yıldız konumlarına göre etkisi olumlu veya olumsuz olabilir.

GÜNEŞ TUTULMALARI

2012 yılında iki kere Güneş tutulması olacak.
21 Mayıs‘ta gerçekleşecek gölgeli Güneş tutulması en çok 21, 22, 23, 24 Nisan doğumlu olanları etkiliyor. Bu tutulmanın etkisi para durumunuzla ilgili yeni bir gelişme olarak yorumlanabilir. Doğum haritanızdaki yıldız konumlarına göre etkisi olumlu ve olumsuz olabilir.

14 Kasım‘da gerçekleşecek tam Güneş tutulması ise 12, 13, 14, 15, 16, 17 Mayıs doğumlu olanları etkileyecek. Bu tutulmanın etkisiyle de evlilik ve ortaklık ilişkilerini etkileyen yeni bir durum ortaya çıkabilir.
Not: Ay ve Güneş tutulmalarının etkileri bir ay öncesinde ya da bir ay sonrasında hissedilebilir.

KİŞİSEL GELİŞİM

2012 yılının ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter size kendinizi yenileme olanağı sunuyor ve ufkunuzu genişletiyor. Aldığınız kozmik enerji ile her şeye farklı açıdan bakabilir, özgür düşünceler ile hareket edebilir ve kendinize yeni bir vizyon oluşturabilirsiniz. Bu etki altında bilgiye ve iletişime açık olmakla çok şey kazanabilir ve kendinize yeni yollar açabilirsiniz.

Balık burcuna geçen Neptün‘ün etkisiyle evrensel amaçları olan gruplara katılabilir, bilimsel çalışmalar ve mistik konulara ilgi duyabilirsiniz.

İŞ VE PARA

2012 yılının ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor. Aldığınız kozmik etki ile kişisel girişimlerinizde başarılı olabilir, iş ve para konusunda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şansın ve olanakların bol olduğu bu dönemi iyi değerlendirerek sosyoekonomik anlamda mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe girebilir, işiniz ve geleceğinizle ile ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında İkizler burcunda hareket edecek olan Jüpiter para konusunda şansınızı açıyor ve yeni olanaklara işaret ediyor. Daha çok çalışarak gelirinizi artırabilir, kazançlı yatırımlar yapabilir ve yeni parasal kaynaklardan yararlanabilirsiniz.
Yılın son aylarında Satürn‘ün konumu sizi ortak çalışmalarda zorluyor ve üzerinizde baskı oluşturan durumlara işaret ediyor. Özellikle 1. on günlük dönemde doğanlar bu etki altında bir köşeye çekilerek birilerinin onları keşfetmesini beklemek yerine ben buradayım demeli ve karşılarına çıkan fırsatları değerlendirmesini bilmeliler. Eleştiriler ve baskılar karşısında yılmamalı ve kendilerini ifade etmelisiniz.

Sürpriz gelişmeler ile karşılaşacağınız bu yılın ilk yarısında aşırı rahat davranışların ve fazla iyimser düşüncelerin fırsat kaçırmanıza neden olabileceğini unutmamalısınız.

EĞİTİM

2012 yılının ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter‘in olumlu enerjisi ile yeni eğitim olanaklarından yararlanabilir, artan enerjiniz ve anlayışınızla başarılı olabilirsiniz. Her şeye daha farklı açıdan bakabilir ve önünüze yeni yollar açabilirsiniz. Kendinizi yenileyeceğiniz olanaklardan yararlanabilir ve kendi kişiliğinizi daha iyi ifade edeceğiniz eğitim programlarına yönelebilirsiniz. Yalnız yılın ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter etkisinde aşırı rahatlık ve boş vermişlik hanenize eksi puan olarak yazılabileceğini de unutmamalısınız. Yine bu dönemde Başak burcunda hareket eden ve geri giden Mars etkisinde sosyal yönden aktif hareket edebilir, zevk ve eğlence peşinde koşabilirsiniz. Bu yıl Balık burcuna geçen Neptün‘ün etkisi ile farklı amaçları olan arkadaş gruplarının içine çekilebilir, mistik konulara ilgi duyabilir ve değişik idealler peşinde koşabilirsiniz. Başarılı olmak için kendinizi dağıtmadan disiplinli çalışmalı, arkadaş seçimini iyi yapmalı, sosyal faaliyetlerinizi ise azaltmalısınız.

2012 yılında kozmik enerjiler sizi eğitim konusunda bir hayli zorluyor. Vaktinizi alan ve çalışmanıza engel olan arkadaşlarınızdan, boş uğraşılardan uzak durmalı ve başarıyı şansa bırakmamalısınız. Aksi takdirde 2012 sizin için kayıp bir yıl olabilir.

İLİŞKİLER

AŞK

2012 yılının ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter her konuda olduğu gibi aşkta da şansınızı açıyor. İyimser yaklaşımlarınızla süregelen ilişkinizde mutluluğu yakalayabilir ve bekârsanız mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Evlenmenin ve aşık olmanın tam zamanı diye düşünmelisiniz. Genişleyen olanaklar ve karşınıza yeni çıkan kişiler söz konusu… Yine yılın ilk yarısında Mars‘ın konumu aşk hayatınızı canlandırıyor ve ilişkiler açısından zorlayıcı koşullara dikkat çekiyor. Bu etki altında ilişkinizi hassas dengeler üzerinde tutmak durumundasınız. Yılın son aylarında karşıt burcunuza geçen Satürn 1. on günlük dönemde doğan evlileri ilişkilerinde zorlayabilir. Özel doğum haritalarında olumsuz yıldız etkileşimi varsa bu etki altında yürümeyen ilişkilerini sonlandırabilir ya da yeni düzenlemelere gidebilirler. Bekâr olanlar ise Satürn‘ün etkisi altında kalıcı bir beraberliğe adım atabilirler.

14 Ocak - 8 Şubat arası eşiniz ya da sevgilinizle katılacağınız kültürel etkinliklerde hoşça vakit geçirebilirsiniz. Bu dönemde kalbiniz boşsa arkadaş çevrenizde tanışacağınız birinden çok etkilenebilir ve geleceğe yönelik ilişki başlatabilirsiniz. 24 Ocak - 14 Nisan ters hareket eden Mars etkisinde sizi fazlasıyla zorlayan bir ilişkinin içinde olabilir ve süregelen ilişkinizde kafanızda soru işareti oluşturan gelişmeler yaşayabilirsiniz. 8 Şubat - 5 Mart arası Venüs duygularınızı derinden etkileyen ve gizlilik içeren ilişkilere dikkat çekiyor. Bu etki altında gizlilik içeren maceralara sürüklenebilir ya da hayallerinizde mutlu olmayı seçebilirsiniz. Evli veya bekâr olun fark etmez bu dönemde hatalara açık olduğunuzu bilmeli ve duygularınızı kontrol altında tutmalısınız. 5 Mart - 3 Nisan arası Venüs‘ün burcunuzdaki transiti çekiciliğinizi artırıyor ve aşk konusunda şansınızı açıyor. Bu etki altında herkesin ilgisini çekebilir ve bekârsanız yeni teklifler alabilirsiniz. Yeni bir ilişki başlatmanın ve evlenmenin tam zamanı.

Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında ilginiz başka alanlara kayarken aşk hayatını es geçebilirsiniz. 8 Ağustos - 6 Eylül arası Venüs‘ten olumlu etki alıyorsunuz. Sevgilinizle iletişim içinde olabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Aranızda sorun varsa konuşarak çözüm bulabilir ve birlikte kısa yolculuklar yapabilirsiniz. 23 Ağustos - 7 Ekim arası Mars‘ın karşıt konumu evli olanları ilişkilerinde zorlasa bile Eylül ayında ailenizin desteğini alabilir ve yuvanızda mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 8 - 28 Ekim arası Venüs‘ün enerjisi aşk hayatınıza olumlu yansırken, Mars‘ın konumu cinsel arzu ve isteklerinizde artışa neden olabilir. Bu dönemde gezecek eğlenecek, güzel duygusal ilişkiler yaşayacaksınız. Kalbiniz boşsa aradığınız aşkı bulma şansınız fazla. Gideceğiniz eğlence yerlerinde ve kalabalık ortamlarda tanışacağınız biri ile ilişki başlatabilirsiniz. Bu etki altında maceralara sürüklenebilir, sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve farklı arayışlar içinde olabilirsiniz.

Evliyseniz aşırı isteklerinizi kontrol altında tutmalı, ısrarcı davranışlarda bulunmamalı ve gizli ilişkilerden uzak durmalısınız. Yaşanan kaçamaklar ve yasak duygular evliliğinize zarar verebilir. Kasım ayında iş hayatınız ön plana çıkarken aşka zaman ayırmakta zorlanabilirsiniz. 22 Kasım - 16 Aralık dönemde karşıt burcunuzda hareket eden Venüs‘ün enerjisi ilişkilerinize olumlu yansıyor. Bu etki altında eşiniz ya da sevgilinizle iyi anlaşabilir ve evlilik aşamasındaysanız mutlu olacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Aralık ayının ikinci yarısında tutkulu beraberlikler yaşayabilir, eşinize ya da sevgilinize karşı bağımlılık duygusu geliştirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa bu dönemde duygularınızın etkisi altında yanlış seçim yapabilirsiniz. Yeni yıla sevgilinizle birlikte mutluluk içinde girebilirsiniz.

AİLE


Siz Boğa‘lar yuvasına ve ailesine düşkün insanlarsınız. Zaman ve koşulların değişmesiyle kendinize çok daha rahat ve konforlu bir ev edinseniz bile doğduğunuz evi asla unutmaz, ailenize karşı olan sorumluluklarınızı ise iyi bilirsiniz. Eşinize önem verir, evinizde ise özgür ve rahat olmayı istersiniz.
2012 yılının ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter‘in etkisi ile ilişkilerinizde daha iyimser yaklaşımlar içinde olacaksınız. Yılın ikinci yarısında parasal konulardaki olumlu gelişmeler ilişkilerinize de olumlu yansıyabilir. Ailenizin istediklerini alabilir ve kendinizi güven içinde hissedebilirsiniz. Bu yıl Satürn‘ün etkisiyle 2. on günlük dönemde doğanlar dayı, hala, teyze, amca gibi yakın akraba ilişkilerinizde zorlanabilirler. 1. on günlük dönemde doğanlar ise yılın son aylarında Akrep burcuna geçen Satürn‘ün etkisiyle evlilik ilişkilerinde sorun yaşayabilir ve ailelerinin desteğine ihtiyaç duyabilirler.

ARKADAŞLIK

Sizler yalnızlıktan hoşlanmadığınız için etrafınızda güvenilir, sıcak dostluklar ararsınız. Arkadaş konusunda seçici davranır, öyle herkesle ilişki kurmazsınız. Dostlarınızın toplumda yeri olan, üstün ve seçkin kişiler olmasını ister, maddesel değerlere önem verdiğiniz için arkadaşlarınızı da varlıklı kişiler arasından seçer ve parası olan kişilerin hataları olabileceğini ise düşünmezsiniz.

2012 yılının ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter‘in etkisiyle bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekecek ve popüler olacaksınız. Bu etki altında iyimsere yaklaşımlarınızla yeni arkadaşlar edinebilir ve kişiliğinizi karşınızda bulunanlara daha iyi yansıtabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında parasal bolluktan yararlanarak arkadaşlarınıza hediyeler alabilir ve genişleyen olanaklarınızı etrafınızda bulunalar ile paylaşabilirsiniz. Burcunuzun ilk günlerinde doğanlar arkadaşlık ilişkilerinde biraz daha gerçekçi ve önlemci olmalılar. Neptün‘ün etkisiyle yanıltıcı durumlar ile karşılaşabilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirler.

SAĞLIK

Sizler güçlü ve sağlam beden yapısına sahip insanlarsınız. Öyle çabuk hastalanmazsınız. 2012 yılında aldığınız kozmik enerji ile fiziksel ve ruhsal yönden çok güçlü olacak ve hayata daha iyimser gözler ile bakacaksınız. Yılın ilk yarısında burcunuzda hareket eden Jüpiter iyimserliğinizi artırıyor ve her şeyi sizin için kolaylaştırıyor. Bu etki altında yediğiniz içtiğiniz her şeye dikkat etmeli ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız. Aşırı rahatlama ve artan olanaklar kilo almanıza neden olabilir. Yine yılın ilk yarısında Mars ve Satürn‘ün konumu sağlığınız açısından risk oluşturuyor. Tüm bu etkenler altında aşırı yapılan her şey sağlığınıza olumsuz yansıyabilir. Aşırı zevk düşkünlüğünün beraberinde bazı sağlık sorunlarını da gündeme getirebileceğini unutmamalı, yerken içeren eğlenirken ölçüyü kaçırmalı, eklem ve kaslarını fazla zorlamamalısınız. Kilonuzu kontrol altında tutmalı, kendinizi fazla yormamalı, diş ve kemik sağlığınıza ise dikkat etmelisiniz.

Ocak ve Şubat ayında yapılan yolculuklar ve hızlı iş temposu yorucu olabilir. Mart ayında içinizde geçmişi sorgulayabilir ve işte ortaya çıkan pürüzler nedeniyle gergin olabilirsiniz. 17 Nisan - 9 Mayıs arası düşüncelerinizdeki karışıklık ve moral bozukluğu hayatı sizin için zorlaştırabilir. Hemen pes etmemeli aldığınız kozmik etkinin geçici olduğunu bilmeli ve iyimser düşünceler ile hareket etmelisiniz. Mayıs ayının ikinci yarısında kozmik enerjiler yaşam enerjinizi yükseltiyor ve içinizde yeni hevesler oluşturuyor. Haziran ayında çevreniz ile kuracağınız iletişim size iyi gelecek ve motivasyonunuzu yükseltecektir. Temmuz ve Ağustos aylarında eve ait işler yorgunluk nedeni olurken Mars‘ın konumu sağlığınız için risk oluşturuyor. Kendinizi fazla yormamalı, çıkabilecek sorunları ise ciddiye almalısınız. Eylül ayında Mars‘ın karşıt konumu sinirsel gerilim oluşturabilir. Ekim ayında Mars‘ın konumu jinekolojik sorunları ortaya çıkarabilir. Kasım ayında sağlığınız Venüs‘ün koruması altında. Süregelen sorunlarda iyileşme gözlemlenirken, çıkabilecek sorunlara çözüm bulmanızda kolaylaşıyor. Yani yeni tedavi, uygun diyet ve egzersiz uygulamanın tam zamanı. Aralık iletişim gerektiren işler ve ilişkiler açısından hareketli bir zaman dilimi. Kendinizi fazla yormamalı, yolculuklarınızda ise daha dikkatli olmalısınız.

Görünen o ki 2012 yılında kozmik enerjiler sizi sağlık konusunda biraz zorluyor. Sağlığınızı korumak için yıl boyunca dengeli ve yeterli beslenmeli, yemekleri vaktinde yemeli ve kilonuzu kontrol altında tutmalısınız. Uyku düzeninize dikkat etmeli, ani hareketlerde bulunmamalı ve sinirsel gerilim oluşturacak ortamlardan uzak durmalısınız.

BOĞA BURCUNUN YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE

YILLIK YORUMLARI

Koç yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında para konusunda şansı yakalayabilir ve kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir, istediklerinizi alabilir ve kişisel alanda yeni adımlar atabilirsiniz. Artan iş yükü nedeniyle zorlanabilir ve sağlık sorunları ile uğraşabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamalısınız. Yılın ikinci yarısında yakın çevreniz ile kuracağınız ilişkilerden çok şey kazanabilir ve ticari amaçlı kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Eğitim konusunda güzel fırsatlar yakalayabilir ve zihinsel aktivite gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn sizi parasal konularda ve ortak paylaşımlarda zorlayabilir.

Boğa yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter sizin için her şeyi kolaylaştırıyor. Kişisel alanda güven artırıcı adımlar atabilir, evlenebilir ve yeni çıkış yolları bulabilirsiniz. Yalnız bu etki altında aşırı rahat davranışlar sonucunda fırsat kaçırabileceğinizi de size hatırlatmak istiyorum. Mars‘ın etkisiyle her konuda risk alma eğiliminde olacağınız bu dönemde aşırı yapılan her şeyin beraberinde bazı sorunları da getirebileceğini unutmamalısınız. Yılın ikinci yarısında kazancınızda belirgin bir artış söz konusu… Yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir, yeni parasal kaynaklardan yararlanabilir ve para konusunda güven artırıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn sizi ortak çalışmalarda ve ikili ilişkilerde zorlayabilir.

İkizler yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında duygu ve hislerinizdeki artışın etkisiyle inançlarınızı güçlendirebilir, iç sesinize güvenerek hareket edebilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Kendinizden çok başkalarının mutluluğu için çalışabilir ve gizli yardımlar alabilirsiniz. Düşünce ve hayal gücünüzden yararlanarak geleceğinize yön verebilirsiniz. Bu dönemde özel yaşamınızdaki sorunların sizi girişimlerinizde sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Yılın ikinci yarısında Jüpiter size kişisel alanda başarı vaat ediyor ve her konuda şansınızı açıyor. Genişleyen olanaklar ve yeni başlangıçlar söz konusu… Jüpiter‘in etkisiyle gerek iş gerekse özel hayatınızda güzel fırsatlar yakalayabilir ve hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Yalnız aşırı rahat davranışların fırsat kaçırmanıza neden olabileceğini unutmamalısınız. Yılın son aylarında Satürn iş yükünüzü artırıyor ve sağlığınız açısından risk oluşturuyor.

Yengeç yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında sosyal çevrenizin desteğini alarak işte başarılı olabilir ve yeni arkadaş gruplarına katılabilirsiniz. Organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilir ve grup çalışmaları ile hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Şansı ve çıkış yolunu sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerde ve ortak çalışmalarda aramalısınız. Bu dönemde yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde ve iletişim gerektiren işlerde dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında güçlenen inançlarınızla yeni çıkış yolları bulabilir ve ruhsal arınma yoluna gidebilirsiniz. Gizli yardımlar alabilir ve duygularınızı derinden etkileyen ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisi ile toplumsal ilişkilerinize sınırlama koyabilir, duygusal ilişkilerinizde ise zorlanabilirsiniz.

Aslan yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında Jüpiter size işte başarı vaat ediyor ve önünüzü açacak yeni olanaklar sunuyor. Çalışmalarınızın karşılığını alabilir ve atılımda bulunarak istediğiniz yere gelebilirsiniz. Kendinizi göstermenin tam zamanı. Yılın bu döneminde artan harcamalarınız nedeniyle para konusunda zorlanabilirsiniz. Her şeyin hesabını iyi yapmalı ve kontrollü olmalısınız. Yılın ikinci yarısında organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilir ve sosyoekonomik yönden tatmin edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mesleki projelerinizi uygulama alanı bulabilir ve grup çalışmaları ile hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Şansı ve çıkış yolunu sosyal çevreniz ile kuracağınız ilişkilerde ve ortak çalışmalarda aramalısınız. Yılın son aylarında Satürn sizi ev ve aile ile ilgili konularda zorlayabilir.

Başak yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir, yeni çıkış yolları bulabilir ve uzun yolculuklar yapabilirsiniz. Akademik alanda önemli adımlar atabilir, yabancılar ile ilişkilerden ve yurtdışı bağlantılı işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Şansı uzaklarda, eğitim alanında ve yeni tanışacağınız kişilerde aramalısınız. Yılın bu döneminde artan enerjinizle çok şey başarabilir ve sinirsel yönden gergin olabilirsiniz. Kaza türü olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında Jüpiter size işte başarı vaat ediyor ve yükselme olanağı sunuyor. Çalışmalarınızın karşılığını alarak istediğiniz yere gelebilir, üstlerinizin desteğini alabilir ve yeni iş olanaklarını değerlendirebilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle yakın çevre ilişkileri ve iletişim gerektiren işlerde engel ve baskı oluşturan durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Terazi yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında para konusunda güven artırıcı gelişmeler yaşayabilir, kazançlı yatırımlar yapabilir ve kişisel girişimlerinizde başarılı olabilirsiniz. Duygularınızı derinden etkileyen sıra dışı ilişkiler yaşayabilir, yaşamın gizemli yönlerine fazlasıyla ilgi duyabilir ve sizi zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Ortak bir kazançtan pay alabilir, kredi olanaklarından yararlanabilir ve ihtiyacınız olan finansal desteği bulabilirsiniz. Bu dönemde Mars‘ın konumu gizli düşmanlıkları açığa çıkarabilir ve içsel sıkıntılara neden olabilir. Ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Yılın ikinci yarısında ufkunuzu aydınlatacak olanaklardan yararlanabilir ve size ışık tutacak kişiler ile temasa geçebilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn para konusunda sıkıntı verici durumlara neden olabilir.

Akrep yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında şansı ve çıkış yolunu ortak çalışmalarda aramalısınız. Jüpiter‘in olumlu etkisi ile mutlu olacağınız bir evlilik yapabilir ve her konuda eşinizin desteğini alabilirsiniz. Kazançlı ortak işler yapabilir ve büyük projelere imza atabilirsiniz. Sosyal yönden aktif hareket edeceğiniz bu dönemde mesleki atılımlarda bulunabilir ve bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yılın ikinci yarısında para konusunda şansı yakalayabilir ve sizi zorlayan her şeyden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Başkalarından destek alabilir, kredi olanaklarından yararlanabilir ve kalıcı değerlere yatırım yapabilirsiniz. Yaşamın gizemli yönlerine ilgi duyabilir ve sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Yay yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında yeni iş fırsatları yakalayabilir, yakın akrabalarınızın desteğini alabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. İşten gelen gelirinizi artırabilir ya da olanakların daha iyi olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz. Jüpiter‘in olumlu etkisiyle işte başarılı olabilir, sabırlı ve disiplinli çalışmalar sonucunda çok şey elde edebilirsiniz. Yalnız işte risk içeren ve rekabet oluşturan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilir ve kazançlı ortak işler yapabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın desteğini alabilir, ben değil biz olarak hareket etmekle çok şey kazanabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle karamsar düşüncelere kapılabilir, içsel sıkıntılar yaşayabilir ve düşüncelerinizde kendinize engeller yaratabilirsiniz.

Oğlak yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında şansınızı deneyebilir ve aşkta mutluluğu yakalayabilirsiniz. Yeni çıkış yolları bulabilir, sanata yönelik çalışmalarda başarılı olabilir ve adınızı duyurabilirsiniz. Evliyseniz çocuk sahibi olabilir, yaşınız ilerlemişse çocuklarınızla ilgili mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yabancılar ile ilişkilerde daha aktif hareket edeceğiniz bu dönemde yolculuklarınızda daha dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında iş ortamında rahat olacak ve mesleki alanda kendinizi geliştirme olanağı bulacaksınız. Jüpiter‘in etkisiyle cazip iş teklifleri alabilir ya da şartların daha uygun olduğu yeni bir işe geçebilirsiniz. İşten gelen kazancınızı artırabilir ve çalışma arkadaşlarınızla dayanışma içinde olabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle sosyal ilişkilerinize sınırlama koyabilir ve ciddi mesleki projelere yönelebilirsiniz.

Kova yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında her konuda ailenizin desteğini alabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilirsiniz. Yeni bir ev alabilir, kalıcı değerlere yatırım yapabilir ve mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Ortak paylaşımlar ve ödemeler konusunda zorlanacağınız bu dönemde her şeyin hesabını iyi yapmalı ve sahip olduğunuz değerleri iyi korumalısınız. Yılın ikinci yarısında aradığınız aşkı bulabilir ve mutluluk duyacağınız ilişkiler yaşayabilirsiniz. Şansınızı deneyebilir, yeni çıkış yolları bulabilir ve evliyseniz çocuk konusunda mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Toplumsal ilişkilerde ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle işte artan sorumluluklarınız nedeniyle zorlanabilir ve baskı oluşturan durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Balık yükselen Boğa: 2012 yılının ilk yarısında yakın çevrenizde bulunanlar ile yapacağınız işbirliğinden çok şey kazanabilir ve yeni eğitim olanaklarından yararlanabilirsiniz. Etrafınızdan aldığınız destek ile işte yeni atılımlar başlatabilir ve eğitimde başarılı olabilirsiniz. Mars‘ın etkisiyle ikili ilişkilerde ve ortak çalışmalarda zorlanacağınız bu dönemde her şeyi hassas dengeler üzerinde tutmalısınız. Yılının ikinci yarısında Jüpiter‘in etkisiyle evinizde istediğiniz değişiklikleri yapabilir, yeni bir ev alabilir ve bekârsanız mutlu olacağınız bir evliliğe adım atabilirsiniz. Her konuda ailenizin desteğini alabilir ve işinizi genişletme olanağı bulabilir ve güven artırıcı adımlar atabilirsiniz. Yılın son aylarında Satürn‘ün etkisiyle eğitim alanında, ticari işlerde ve yabancılar ile ilişkilerde engelleyici koşullar ve daha çok çaba sarf etmenizi gerektiren durumlar söz konusu…

Yeni yılda şans, mutluluk ve sağlık sizinle olsun…

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp