Boğa Burcu 2013

Boğa Burcu 2013 : Bu yıl yönetici gezegeniniz Venüs'ün etkisiyle sahip olduklarınız sizin için çok önemli olurken eviniz ve aile yaşamınız için bir gün ihtiyacım olabilir diye topladığınız objelerle ve duygusal yük veren her şeyden arınmak isteyebilirsiniz.Boğa kadar hiç kimse konforu sevmez. Siz kendinize tatil planları yaparken her zaman rahatlığınız ve konforu düşünürsünüz. Bu tutkunuz ve ağırkanlılığınız yüzünden insanlar sizi yavaş ve keyfine düşkün kabul ederler.

Ancak bu insanların bilmedikleri şey beyninizin ne kadar faal olduğudur.24 Mart'a kadar olan süreç artan işler ve yoğun düşünceler sizi zorlayabilir.2013 yılında Boğa için ilişkiler anahtar kelimedir. Siz nazik hassas bir arkadaşsınız ve diğer insanların isteklerine ihtiyaçlarına duygularına karşı duyarlısınız. Arkadaşlarınız size güveniyor ve zamanı geldiğinde onların yanında olacağınızı biliyorlar. Bu sizi çok iyi bir arkadaş yapar ama aynı zamanda sizi zora sokabilir. Sizin hassas kalbinizi suistimal etmek isteyenlere karşı çok güçlü insiyatifinizi kullanın. İnsanlara yol açamayacaksanız da onlara doğru yolu gösterin.

Romantizm sizin bir parçanız ve aşık olabilecek birini bulduğunuzda kendinizi tamamlanmış hissediyorsunuz. Ama çok seçicisiniz ve bu da ideal kişinizi bulmanızı zorlaştırıyor. Bazen şansınızı denemelisiniz çünkü ilk intiba her zaman doğru olmayabilir. Aklınızın sizi yönetmesine izin verin. İç sesinizi kullanarak romantizm için en iyi anı bulun ve kullanın.Aşkta duygularınızın derinliği ve adanmışlığınız sınır tanımıyor. İlişkiye girdiğinizde bunun ömür boyu sürmesini istiyorsunuz. Sevdiğinize çok bağlandığınız için kıskançlık sizin için bir sorun olabilir. Kendinize ilişkinin güven üzerine inşa edildiğini hatırlatın.

Ailenizde sizin için çok önemli ve aile ilişkilerinize derin bir bağlılığınız var. Ailenizle gurur duyuyorsunuz ve kardeşlerinizle aranızda derin duygusal bağlarınız var. Çocuklarınız size mutluluk veriyor ama mükemmelliği arıyorsunuz. Yüksek standartlar gurur verici olsalar da çocukların her yaptıklarında mükemmel olmalarını beklemek saçmalık olacaktır. Çocuklarınıza kabiliyetlerini keşfetme fırsatı verin ve bu kabiliyetlerindeki başarılarını da kutlayın.Bunun yanında gelecek yıl Boğa için para, sağlık ve kişisel hedeflerde de önemli olmaya başlayacaklar. Bu dönemde komşularınız ve akrabalarınız ile yakın ilişkileriniz olacak. Özelikle kardeşlerinizle bir sivil toplum kuruluşunda çalışabilirsiniz.

Haziran'ın 24'ünde mali durumunuz iyiye gidecek. Çok özgürce çalışma alanınız sağlayan ve istikrarlı bir kariyer sizi çekiyor. Siz sınırlardaki kariyerleri tercih ediyorsunuz. Örneğin ileri teknoloji gibi gururla yapacağınız kariyerler size uygun. Kariyerinizde zirveye kolayca çıkabilirsiniz ama kariyeriniz ani değişimlere çok hassas. Bu sizin seçeneklerinizi her zaman açık tutmanıza ve zamanı geldiğinde fırsatları değerlendirmenize olanak veriyor.

SAĞLIK

Bu yıl oldukça sağlıklı bir yıl sizin için sadece beslenmenize önem vermeli uykusuzluktan kaçınmalı daha çok formda bir yıl yaşamaya odaklı olmalısınız sağlığınız yerinde devam ederken bağışıklık sisteminize önem verirseniz. Gerek beden gerekse ruh sağlığı olarak iyi bir yıl sizin için 2 Mart'ta Merkür burcunuzda, bu yüzden alerjik ufak sorunlara karşı hassas olmanız olası. Güneş 20 Nisan'da burcunuzda enerjiniz daha çok yükseliyor.15 Nisan yönetici gezegeniniz Venüs burcunuzda; aman iştahınızı kontrol altına alın. Dikkatli olun ve kilo almayın.

21 Nisan mars burcunuzda; yeme içme müsamahakar davrandığınızda kilo almaya meyli olabilirsiniz ve sindirim sisteminize verdiğiniz önemi artırmalısınız. Ve ruhunuzu yavaşlatma bedeninizin enerjisini artırmalısınız.10 Mayıs yılın ilk güneş tutulması burcunuzda ve yeni ay burcunuzda beden ve ruh olarak tazelenmeye ve yenilenmeye ihtiyacınız artıyor. Her bakımdan konforunuz yerinde olsun isteyeceksiniz.17 Kasım dolunay burcunuzda sinir sisteminize önem vermeli şuur ve duygu olarak geçmişten arınmalısınız.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp