Boğa Burcu 2012

Boğa Burcu 2012


Boğa Burcu 2012 Yılında Nasıl Sürprizlerle Karşılaşacak 2012 Yılında Boğa Burcunu Bekleyen Şaşırtıcı Gelişmeler Nelerdir


Boğa burcu 2012 yorumu. Bu sene en büyük hayaliniz, dileğiniz veya amacınız, adını siz koyun, her ne ise, o gerçekleşecek! Boğa burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

Boğa Burcu 2012

Geçen sene neyi hayal ettiyseniz onu bu sene hayatınızda bulma imkanı bulacaksınız. Sene boyunca, yıldızlar size gerçekten şanslı enerjiler gönderiyor. Şayet, acele eder, hatalar yaparsanız, onları da telafi edip, ulaşacağınız hayalinizi kalıcı bir başarıya dönüştürmeniz için destek verecek yıldızlar.

Bu sene göz önündesiniz. Yaptıklarınızla, yaşayacağınız yeni ve güzel gelişmelerle çok konuşulacaksınız.

Gerçekten birçok anlamda değişimler, sürprizli gelişmeler sizi bekliyor. Yeni çevre, yeni arkadaşlıklar size yepyeni, beklenmedik fırsatlar getirecek, hem kafanıza göre bir çevre içinde olmanın mutluluğu ve gururunu yaşayacaksınız, hem kendinizi geliştireceğiniz, önemli ve farklı, sıra dışı insanlarla birlikte olacaksınız.

Özetle, geçen sene neyi hayal ettiyseniz, ve epey bir süredir, yani geçen sene de başlaşmış olabilir daha önce de, neyi hayata geçirmek üzere yoğun emek verdiyseniz, onunla ilgili çok hızlı ve sürprizli gelişmeler kaydedeceksiniz.

Bu arada, önemli bir nokta dikkatimi çekiyor; kimi Boğalar da bu sene hayallerini yenileyecek. Yani, geçen seneler çok istediği bir şeyi aslında pek de istemediğini anlayacak, ama bu onda bir hayal kırıklığından öte, daha çok başka bir hayalini, gerçekten istediği bir şeyi anlama ve onunla ilgili sürprizli şanslar elde etmenin mutluluğunu yaşayacaklar.

2012 gerçekten sizin önemli açılımlar yapacağınız, önemli mesafeler kaydedeceğiniz bir sene.Hayatınıza bol seyahat girecek, beklenmedik, hoş seyahatler planlayacaksınız bir anda. Yurt dışına gezi görünüyor ayrıca. Yeni dostlar edinmek ve eski güzel dostlarla sürprizli karşılaşmalar, kavuşmalar olacak.

Geçen sene ayağınıza bağ olan, gerek ortam, koşullar, gerekse kendinizde olan bazı eksik ve hataları telafi etmek için yepyeni yollara başvuracaksınız. Bu belki bir yeni dostla tanışma vesilesiyle çıkacak, belki bir önemli yakınınızın bir önerisinin size ışık tutmasıyla olacak. Bir şekilde, bir anda amaçlarınıza giden yolda farklı kapılar açılacak.

Nereden bakarsam bakayım, Boğalar için bu sene açılım ve yükselme zamanı olarak duruyor.Ama bu arada, eski hataları, inatçı yapıyı, eksiklerinizi tamamlama yolunda katı tutumu bırakmak, esnek olmak ve yeniliğe kapınızı açmak gerekiyor. Bir şey bir yoldan olmuyorsa, yolu değiştirme esnekliği gösterin. Amacınıza ulaşmaya odaklarınızsanız, sezgileriniz de size çok iyi rehber olur. Bir şeyi illa bir yoldan, tek bir yöntemle yapmak inatçılığını bırakırsanız sezgilerinizi duyarsınız. Yani, bir şeye denediğiniz ama size bir şey kazandırmayan yoldan ısrarla ulaşmaya odaklanmayın.

İşler iyi gitmiyorsa, durun, düşünün, ne istediğinizi kendinize yeniden sorun, ardından buna engel şeyleri gerçekçi bakışla görmeye çalışın, sonra da başka alternatif olabilir mi ulaşmak için diye sorun, sonrasını yıldızlara bırakın, siz soruyu sorun, gerisini yıldızlar halledecektir, size cevapları getirecektir, fırsatları önünüze getirecektir. Esnek olun ki, o güzel fırsatları görebilesiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp