Aslan Burcu Mart 2011

Aslan Burcu Mart 2011

Aslan Burcu Mart 2011 hakkında bilgiler

14 Mart-22 Mart 2011 tarihleri arasında yöneticiniz Güneş gezegeninin Koç burcundaki seyri güçlü bir oluşumdur. Kimliğinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde size destektir. Başlangıçları vurgulayabilir. Kendiniz adına yeni bir şeyler keşfetme ve yaratma güdünüz yükselir.

Aslan Burcu 2011 Mart Ayı Burç Falı

14 Mart-22 Mart 2011 tarihleri arasında yöneticiniz Güneş gezegeninin Koç burcundaki seyri güçlü bir oluşumdur. Kimliğinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde size destektir. Başlangıçları vurgulayabilir. Kendiniz adına yeni bir şeyler keşfetme ve yaratma güdünüz yükselir. Sıcak, tasasız ve direkt olarak hareket etme isteğiniz yoğundur. Cesaret duygunuz oldukça ön plandadır. Kendinizi tanıtmak, ne istediğinizi saptayarak ilerlemek kolay olabilir. Fakat bu tarihlerde Venüs geri harekette olduğu için, insanlarla olan bağlantınızda paylaşım olgusunun ibresini kendi tarafınıza çekmeniz mümkündür. Kimi zaman oldukça düşüncesiz davranabilirsiniz. Fakat içinizde bir kötülük yoktur. Yani birilerine zarar vermek düşüncesiyle hareket etmezsiniz.

Amacınız sadece kendiniz için birşeyler yapabilmek, ilerlemektir. Fakat iş, bir başkasıyla uyumlu olmaya gelince kendi ekseniniz etrafında dönmeniz mümkündür. Spontan hareketlerinizde çocuksu bir heveslilik vardır. bir şeylere uzun süreli temel atmaktan ziyade, bir an önce ele geçirmek ve başardım demek çok daha hoşunuza gidebilir. Yapılması gereken etrafınızla olan temasınızda ilişkilerinizi ılımlı bir şekilde sürdürmek, ilişkinizde agresif tutum veya tam tersi içe yönelerek inatlaşmaktan uzak durmak, çevrenizle bağınızı güçlü bir şekilde sürdürmeye çalışmaktır. Öncelikle ilişkilerinizden başlamak üzere kariyerinizle alakalı her konuyu bir kez daha gözden geçirmeniz ve size gerekli olanları saptamaya çalışmanız son derece önemlidir

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp