2013 Boğa Burcu Nuray Sayarı

2013 Boğa Burcu Nuray Sayarı :

Bu sene Boğaların aşkları konuşulacak! Aşklarına ve evine düşkünlüğüyle ünlü bir burç için bu yeni bir haber. Yıla çok iyi başlayacaklar. 6 ay boyunca tüm fırsatlar ayaklarına gelecek. Bu yıl en çok fayda görecek burçlardan biri. Jüpiter burcunuzda.

2013'te bile tüm Boğalara büyük kapılar açılacak. Neyi hayal ettiyseniz onu hayatınızda bulma imkânı bulacaksınız. Dört Güneş tutulması iki de Ay tutulması barındıran 2013 yılı yaşamınızdaki birçok şey ve kariyerinize şok etkisi yapacak..

Yapabileceğiniz pek bir şeyde yoktu zaten. 4 Ocakta hayata bakış açılarınızın önemli bir şekilde değişeceği ve artık önümüzdeki 18 ay boyunca burcunuzda ve karşı burcunuzda oluşacak olan Güneş Tutulmaları ile beraber fiziksel ve duygusal değişimlerin yoğun ve keskin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz.

Maddi kazançlarınız her zamankinden daha fazla artacak. Ancak; 15 Haziran'dan itibaren vergi borçkira aidat gibi ödemeniz gereken meblağlar konusunda dikkatli olmalısınız. Hayatınızda tazminat telif hakkı miras veya nafaka gibi hukuki boyutu da kimi ayrıntılar sizi uğraştırabilir.

Ağustos 2013'den sonra yeni fırsatlara imkân verirken bekâr Boğalar aşk spor ve sanatsal faaliyetlerde başarıyı her zamankinden daha fazla yakalayacaklar.

Ekim ayından itibaren Satürn'ün kadersel alanınıza gelmesi ile beraber evlilik ve anlaşmalar 2012'in renkli yönlerinden olacaklardır bir kısmınız eğer çocuk sahibi değilseniz çocuk sahibi olacak bir kısmınızda ileriye dönük ciddi duygusal ilişkilere gireceksinizGeçmişi yok etme gücünüz yoktu şimdi var. Bunu kullanır mıyız? Neden olmasın?

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp