2013 Başak Burcu Aşk Hayatı

2013 Başak Burcu Aşk Hayatı :

Şubat ayına dikkat bazılarınızın henüz yeni sayılabilecek ilişkileri araya başka birinin girmesinden dolayı bitebilir ancak bu durum sizi cidden üzecek.

Çünkü siz ne olduda bitti ayrıldık derken hatta hatayı kendinizde aramaya başlamışken üçüncü bir şahıstan kaynaklı bu ayrılığın gerçek sebebini partnerinizden değil de bir arkadaşınızdan öğreneceksiniz.Hatta bir toplantı yada hiç ummadığınız bir mekanda ikisiyle karşılşabilirsiniz.

Mart sonu nisan başı yeni başlayan birlikteliği olanlar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz,karşınızdki kişiyi iyi tanımaya bakın size doğru olarak görünen bu karar aslında pek doğru olmaya bilir. Bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir.

Eğer siz bir kadınsanız nisan sonu dul bir kişi ile tanışmanız yada bir arkadaş aracılığı ile tanıştırılmanız olası ancak bu kişiyi hayatınıza sokmadan önce iyi düşünün yada hemen bağlanmayın çünkü bu insan yeni bir ilişki için hazır olduğuna sizi inandırabileceği gibi ilk başlarda size o özlediğiniz özel olma hissini yaşatacak ancak sonunda yanlış adam,diyebilir ve bu ilişkiden oldukça yıpranmış olarak çıkabilirsiniz.

Bazılarınız partnerleri ile ağustos gibi tatile gidebilir ve bu tatil size ve ilişkinize gerçekten iyi gelecek.Gene temmuz ağustos gibi bazılarınız gittikleri bir tatilde çok etkilenecekleri biri ile tanışabilir.

Ekim kasım gibi işinizle ilgili sinirli ve gerilimli konuları eve taşımanız eşinizle aranızda problemlerin çıkmasına sebep olabilir.

Bu tür sorunlarınız yüzünden evliliğiniz çıkmaza girebillir.Başak burcu 2013 aşk hayatınızda aralık gibi kıskançlık yada maddi konulardan kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz bu tartışmaların ilişkinizi yıpratmasını istemiyorsanız fazla uzatmadan karşınızdaki kişi ile empati kurmayı deneyerek konuşmaya çalışın.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp