2012 Yengeç Burcu Yorumları

2012 Yengeç Burcu Yorumları

2012 Yengeç Burcu Yorumları


2012 Yengeç Burcu Yorumları. 2012 yılI yengeç burcu için birçok sınav ve tecrübeyi de beraberinde getiriyor. Ancak bu sınav ve tecrübeler yengeç burcunu daha ileriye götüreceği için paniğe kapılmaya gerek yok. Yengeç burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2012 Yengeç Burcu Yorumları

Gökyüzünün konumu projelerinize engel teşkil ediyor satürn ve merkürün etkileri sizi strese sokabilir sağlığınızı bozabilir siz devam edin mars size destek veriyor. özellikle ekonomi ve ticaretle uğraşıyorsanız jüpiter ve venüs size güzellikler vaad ediyor yeni gelişmeler var.uranüsün konumu bazı hedeflerinizi engelliyor ayın 9nda dolunayda başarı var sabırlı olun bazı değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor bazı fırsatları değerlendirmeniz.

Size sormadan kararlar alacaklar tahammül edin.size karşı çıkanlar olacak idarede değişiklik gibi.üzüleceksiniz.başkalarını dinleyin çevrenizde size yardımcı olacaklar var bazıları sizi tenkit edecek bir şeye imza atarken dikkat edin duygusal anlamda soğuk hava esiyor asabi olacaksınız etrafınızdaki kıskançlıklardan rahatsızlık duyacaksınız. aldatıldığınızı düşüneceksiniz 14nden itibaren hava durumu değişiyor aile içi mutluluk davetler sürprizler sağlığınıza dikkat edin bir yakınınızın sağlığa ilgileneceksiniz..

Aşkınız kopma noktasında ise bu yıl tolere etmezseniz yürümeyebilir. Ben temizlik diyorum. Sevginin ve saygının bittiği yere gittiniz mi daha gitmediniz mi. İşte işin özü burada gizli olacak. Yorum size kalmıştır. Yani ne ekerseniz onu biçersiniz. Bu yıl yengeçlerin parolası bu olmalı. Kadın yengeçler için anne olmak bu yıl çok kolay ve pozitif etki altında. İkizler eski aşklarınla tekrar bir araya gelmek yerine yeni aşklara önem vermeliler.

Güzel bir söz vardır denenmiş denenmez diye. Yalnız ikizler bu duyguları yüzünden olmadık beraberliklere girişmemeli. Sonra olmadık kişilerle olan beraberlikleri canlarını yakıyor. Evli olup ta aldatmalar yaşanıyorsa bu etkiler ters açılar yaratacaktır. Açık sözlü olmak bu yıl size çok şey kazandırabilir.Her konuyu anlaşarak hallederseniz kazanan siz olacaksınız. Gerçekleri olduğu gibi kabul edin rahatlayın derim.

En büyük sorun stres. Yapılan hataların getirdiği endişe duygusu sizi gerginliklere sürükleyebilir. Dolaşım sisteminizi koruyun bu yıl şeker testi mutlaka yapılmalı. Buna bağlı olarak bir beslenme programı belirlemelisiniz. Genel olarak kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Hareket edin ve umutlarınızı canlı tutun.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp