2012 Yengeç Burcu Aşk Hayatı

2012 Yengeç Burcu Aşk Hayatı

2012 Yengeç Burcu Aşk Hayatı


2012 Yengeç Burcu Aşk Hayatı. Yengeç burcu yeni yıl ile birlikte aşk hayatında yaşanacak gelişmeleri kendisi belirleyecek. Eğer aradığı gerçek aşkı bulmak istiyorsa mücadele etmesi ve gerçek aşkın peşinden koşması gerek. Yengeç burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Yengeç Burcu Aşk Hayatı

Sürekli sevebileceğiniz bir partnerle karşılaşmak sizin elinizde sayın Yengeç, bu yeni dönemde biraz arayış içerisinde olmanız ve istemeniz gerekiyor. Aşk her zaman sizin kapınızı çalmaz birazda cesaretli olup sizin kapı çalmanız gerekiyor. Sizi anne sevgisiyle sevecek saracak birisini bulmanız için kendinizi de sevdirmeniz gerekmez mi? Bir çocuk annesinin gözüne girmek ve kendini daha çok sevdirmek için nasıl etrafında pervane oluyorsa nasıl gönlünü alıp başarılı olmaya çalışıyorsa sizinde harekete geçmeniz gerekmekte…

Son yıllarda gerçek aşkı bulmanın zor olduğunu düşünmeye başlamıştınız. Karşınızdaki kişiden sıkıldığınız yada bu benim tanıdığım insan değil artık, dediğiniz ilişkilerden yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Şunu hemen belirtelim evrenin sizi ödüllendireceği günler yakın. Ancak geçmiş tecrübelerden faydalanmalı bu sefer ilişkilerinizde daha temkinli olmalısınız. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan gelecekle ilgili plan yapmaktan kaçının. Bu yıl mutlu olduğunuz dost toplantılarında karşılaşacağınız kişilerle kısa süreli birliktelikler yaşanabilir.

Yılın ilk aylarından itibaren duygusal anlamda güzel gelişmeler yaşanacak.Yalnız Yengeç burçları yeni tanışacakları biri ile güzel bir birlikteliğe adım atacak. Nisan-Mayıs arası ikili ilişkilerinizde bir süre için kendinizi geriye çekip, etraflıca düşünmeniz ve daha uyumlu davranışlara girmeniz iyi olabilir. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken kontrol edemediğiniz olaylar yüzünden beklenmedik sorunlar çıkabilir, sahiplenici davranmak yerine olayları biraz da akışına bırakmayı deneyin.

Temmuz ayında kendisini aramadığınız eski bir dostunuz veya eski bir aşk ilişkinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni gelişmeler veya yeni haberler olaylara daha güzel bakmanıza sebep olacaktır. Ağustos Eylül aylarında Aşk hayatınız aktif heyecanlı ve değişken olacak. Bekâr Yengeç burçları için oldukça kısmetli bir dönem. Eylül ayında aşk hayatınızda karışıklık çıkabilir.Bu dönem eski hatalar gündeme gelecektir. Bu ara dikkatli olmalısınız.

Yılsonunda aşk hayatınızla ilgili olumlu ve sizi mutlu edecek olan gelişmeler yaşanacak.Yalnız bir kadınsanız bu dönemde kendinizden yaşlı fakat çok dengeli bir erkekle tanışabilir ve hızlı bir evlilik kararı alabilirsiniz. Evli Yengeç burçları için kavga ve gürültüden uzak huzurlu bir aile hayatı yaşanacak.Evli Yengeçler bu yıl çocuk sahibi olmayı da düşünebilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp