2012 Kova Burcu Yorumu

2012 Kova Burcu Yorumu

2012 Kova Burcu Yorumu hakkında bilgiler

2012 yılına ait uzman astrologların kova burcuna ait yıllık fal yorum,değerlendirem ve tavsiyelere aşağıdaki makaleden ulaşabilirsiniz.


Kova burçları 2012 yi nasıl geçirecek? Kova burçlarını neler bekliyor

2012′de, hayatı daha geniş bir çerçevede tanımak, eğitim almak ya da seyahat açısından önünüz çok açık. Ancak yılın ikinci yarısında, iş hayatındaki gerginlikler ve zorluklar, sağlığınızı zorlayabilir…

2012′de sizi neler bekliyor sevgili kova burçları 2012 yılında sizleri ne gibi süprizler bekliyor öğrenmek istermisiniz 2012 Kova Burcu Yorumuz sizlerle

2012′ye genel bakış
Bu yıl önemli kararlar alacaksınız. Yabancılarla ilgili konular, eğitim ve entelektüel çalışmalar açısından da 2012 son derece başarılı bir yıl olacağa benziyor.
Yılın ikinci yarısında özellikle sorumluluklarda artış yaşayabilirsiniz. Bu süre içinde tam olarak istediğiniz yönde ilerlemek pek kolay olmayabilir. Daha fazla muhalefetle karşılaşabilir, bazı düşmanlıklar görebilirsiniz. Bu yüzden evlilikler, genel olarak anlaşmalar sizin için önemli bir test alanı olacaktır. Sağlığınıza da önem vermelisiniz.
2012 yılında özellikle 10-13 Şubat doğumlu Kova‘lar Plüton‘nun karizma getiren ve pek çok alanda önlerini açan güçlendirici etkisini, sosyal alanda, arkadaşlıklar ve grup çalışmalarında daha fazla görebilecekler.

Şanslı alanlar
Bu yıl Terazi burcundaki Jüpiter, Kova‘lara tam destek vermekte. Jüpiter deneyerek öğrenmeyi, fırsatları, genişleme ve yeniliğe açık olma durumunu anlatır. Aynı zamanda 2012 bilginizi artırmanız, ufuklarınızı genişletmeniz açısından da son derece olumlu bir yıl olacak. Bu yıl, eğitim hayatındaki Kovalar açısından son derece geliştirici görülüyor. Akademik çalışmalar, üniversite ya da okullarla ilgili konular 2012 yılında beklentilerinizin ötesinde kolaylıklar ve yeni genişleme olanağı getirebilir. Benzer şekilde yabancılar, yurtdışını ilgilendiren işler, iş hayatındakiler için dış ticaret ve yurtdışı ile sürekli bağlar bu yıl mutlaka üzerine gidilmesi gereken konular arasında görülmekte.

Mücadele alanları
Yılın ikinci yarısında sizi daha fazla zorlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde ortaklaşa alanda çok huzurlu olmayabilirsiniz. Evlilik ya da ortaklık olsun, karşı taraf daha fazla sorun yaratıcı olabilir ve sizi kısıtlamaya başlayabilir. Ayrıca iş hayatında ve sorumluluklar cephesinde daha fazla bekleme ve erteleme, hatta işlerin sona erdirilmesi ile de karşılaşabilirsiniz.
Mars, 28 Temmuz sonrasında Boğa burcuna geçecek ve 1 Ekim-15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacağından bu dönemde ev ve ailevi konular sizin için daha fazla gerginlik doğurucu olabilir. Yerleşime ait işler ve genel olarak kariyer hayatınızda bekleme ve belirsizlik yaratan gelişmelere dikkat etmelisiniz.

Aşk ve İlişkiler
Kova, aşkı beyninde yaşayan bir burçtur ve arzuların hâkimiyetinde olmayı tercih etmez. Duygusal birlikteliklerde, arkadaşlığın rolü çok büyüktür ve aşkta başarı ancak zihinsel ve entelektüel anlamda uyumla mümkün olabilir. Bazı çılgın Kova‘lar ise kural tanımazlıkları yüzünden ilişkilerde uzun süreli dikiş tutturmakta zorlanabilirler. Kova hayran olacağı, yaratıcı partnerlere ihtiyaç duyar. Ona yaklaşmak pek kolay olmayacaktır.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp