2012 Koç Burcu Yorumu

2012 Koç Burcu Yorumu


2012 Koç Burcu Yorumu Koç Burcunun 2012 Yılında Karşılaşabileceği Olaylar Nelerdir


2012 Koç burcu yorumu. Bu yeni yıl koç burcunun sabırlarını zorlayacak gelişmeler yaşanacak. Tabi bu yılı karda veya zararda kapatmak yine sizin elinizde. Eğer sabrederseniz mükafatını çok geçmeden alacaksınız.


2012 Koç Burcu Yorumu


Sevgili Koçlar, bu yeni yılda sabretmeyi öğrenmeniz için pek çok sınavlardan geçeceksiniz. Mükafat almakta zararlı çıkmakta sizin elinizde olacak. Liderlik vasfınız oldukça kuvvetli olduğu için sorumluluk istiyorsunuz lakin bu güveni üstünüzdeki insanlara aşılamanız gerekiyor. Cinsel istekleriniz doruk noktalarına çıkacak gibi görünüyor. Fazla aşırıya gitmekten kaçının, karşınızdaki insanları düşünerek davranışlarınızı frenleyebilirsiniz.

2012 yılı Koçlar için farklılıkların yeniliklerin yılı olacak. Bu değişimler yaşanırken sıkıntılı dönemlerin de sizi beklediğini unutmayın ancak mücadeleci koçlar bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracak. Yeni girişecekleri işlerde maddi sorunlarla karşılaşmaları olası. Yeni yatırımlara girişmeden önce ihtiyatlı davranmada fayda var. Çocuk sahibi Koçlar çocukları ile ilgili problemler yaşayabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp