2012 Koç Burcu Yorumları

2012 Koç Burcu Yorumları


2012 Koç Burcu Yorumları 2012 Yılında Koç Burcunu Bekleyen Gelişmeler Nelerdir


2012 Koç burcu yorumları. Son 2 yıldır sizi fazlasıyla zorlayan Satürn, 2012′de temmuz ayından itibaren rahat bırakacak. Ortaklık ve evlilik konusunda çabalarınız somut sonuçlar verecek.


2012 Koç Burcu Yorumları

2012 de hedeflerinizi gerçekleştirmek için yavaş fakat emin adımlarla yürüyebilirsiniz. Bu adımlar sizi zamanı geldiğinde zirveye ulaştıracaktır. Diğer insanlarla ortaklaşa düşünmeyi, işbirliğinde bulunmayı kabullenmelisiniz. Yenilikte bulunmak için güçlü insanlarla temas ediniz. Bu güçlü insanlar size yepyeni bir dünyanın kapısını açabilirler. İyimserlik, istediğin kadar özgür olma ve rutin işlerden uzaklaşma fırsatı sağlayacak. Eğitim, yurtdışı, seyahatler, ortaklıklar ve ikili ilişkiler konusunda bereketli ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl yalnız yaşayan Koçlar uzaklara gidip yerleşmeyi isteyebilir yâda eğitim amaçlı bir yer değişikliği yaşayabilirler.

İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilir, seyahatler ve yeni kültürler konusunda sezgi ve hayaller önem kazanabilir. Duygusal olarak hassas olduğunuz bir yıl, bir ilişkinin düzelmesi, tedavi olması ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yeni iş fırsatları, seyahatler, dost toplantıları bu yıl gündeminde oldukça yer alacak. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.

Sevgili Koçlar, bu yeni yılda sabretmeyi öğrenmeniz için pek çok sınavlardan geçeceksiniz. Mükafat almakta zararlı çıkmakta sizin elinizde olacak. Liderlik vasfınız oldukça kuvvetli olduğu için sorumluluk istiyorsunuz lakin bu güveni üstünüzdeki insanlara aşılamanız gerekiyor. Cinsel istekleriniz doruk noktalarına çıkacak gibi görünüyor. Fazla aşırıya gitmekten kaçının, karşınızdaki insanları düşünerek davranışlarınızı frenleyebilirsiniz.

2012 yılı Koçlar için farklılıkların yeniliklerin yılı olacak. Bu değişimler yaşanırken sıkıntılı dönemlerin de sizi beklediğini unutmayın ancak mücadeleci koçlar bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracak. Yeni girişecekleri işlerde maddi sorunlarla karşılaşmaları olası. Yeni yatırımlara girişmeden önce ihtiyatlı davranmada fayda var. Çocuk sahibi Koçlar çocukları ile ilgili problemler yaşayabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.

Geçtiğimiz 2 yıl boyunca Satürn sizi zorlamış ve özellikle kariyer hayatınız ve evle ilgili konularda fazlasıyla yormuştu. Bu uzun dönemde ileriki yıllar için temel atmaya çalıştınız. Satürn, temmuz ayına kadar sizi rahat bırakmıyor ve özellikle Koç burcunun son 10 gününde doğanları zorunlu olarak daha fazla çabaya davet ediyor.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp