2012 Koç Burcu Nuray Sayarı

2012 Koç Burcu Nuray Sayarı


2012 Koç Burcu Nuray Sayarı Ünlü Astrolog 2012 Yılında Burcunuzda Yaşanacak Gelişmeleri Sizler İçin Açıklıyor


Koç burcu 2012 Nuray Sayarı yorumu. Sevgili Koçlar 2012 yılı boyunca evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda sorumluluklarınız ve testleriniz olacak.

2012 Koç Burcu Nuray Sayarı

Evliyseniz yeni sorumluluk alabilir,ilişkilerinizin sağlamlığını gözden geçirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.Evliliklerinizin gerçek bir temel üzerine kurulu olup olmadığı bu 2.5 yıl içinde yaşadığınız olaylarla ortaya çıkacak.Bekarsanız ilişkilerinizin sorumluluklarını üstlenmek ve ciddi bir platforma taşımak için uğraşacaksınız.Belki de evlilikten korkuyorsunuz ve şu ana kadar kaçtınız ama önünüzdeki günlerde belki de ilk defa sorumluluk almaya açık olacak ve evlilik kararını düşünmeye başlayacaksınız.

Mayıs ayı mart ayı doğumlu Koçlar için ilginç bir ay olabilir.Dramatik kişilik değişiklikleri,hayatınızın tam anlamıyla değişmesi,içinizdeki özgürlük ve farklılık isteğinin yoğunlaşması yaz aylarında hayat yönünüzün ve beklentilerinizin değişmesine yol açabilir.Ayrıca bu yıl,her türlü olumsuzluk karşısında korunacak,beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız.Haziran ayında Koç burcunun mart ayında doğanları için oldukça şanslı bir dönem başlıyor.Ağustos‘un ortalarına doğru çok önemli fırsatlar ayağınıza gelecek.Kendinizi geliştirmek,ruhunuzun ihtiyaçlarını önemseyecek seçimlerde bulunmak için harika bir dönem.

Ocak ayında iş hayatınız oldukça hareketli olacak. Yeni yıla aile hayatınızda beklenmedik oluşumlarla merhaba diyebilirsiniz.İşlerinizin yoğunluğu,kariyer hayatınızın aktif olması,beraber yaşadığınız insanlarla aranızda gerginliklere neden olabilir.Ya da aile hayatınızda beklenmedik olaylar,iş hayatınızı zor bir şekilde etkileyebilir.Aklınız onlarda kalarak iş yapmak zorunda kalabilirsiniz.Yine de patronlarınız veya üstlerinizle ilişkileriniz sizi olumlu yönde etkileyecek yalnız kendinizi yanlış ifade etmekten kaçınmalı,bu dönem yapacağınız anlaşmalarda her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz.16 Ocak‘tan sonra rahatlayacak,görüşmelerinize ve kendinizi ifade etmeye kaldığnız yerden devam edeceksiniz.Ocak ayını iş alanında iyi değerlendirmelisiniz.

Şubat ayında sevgi ve ilişkilerinizde kendinizi geri plana çekme,platonik takılma,gizli ilişkiler peşine düşme veya var olan ilişkilerinizde bir soğukluk ve fedakarlık görülebilir.Yine bu dönem arkadaşlarınız veya dahil olduğunuz gruplar sizi destekleyecekler.14 Şubat ve sonrası organizasyonlar,davetler ve grupları içeren her tür aktivite için uygun bir dönem.Ayrıca yeni tanışacağınız insanlar iş hayatınızda önemli kapıları aralayabilirler. 18 şubat sonrası sağlığınıza dikkat etmeli,aşırı şeker yüklü ağır yiyeceklerden ve içeceklerden uzak durmalısınız.Enerjinizde düşme görülebilir.

Mart başı sosyalliğiniz artmaya başlıyor.14 marttan sonra aşk ve eğlence hayatınızda ters giden ve bocaladığınız sorunlar ortadan kalkacak.Yeni bir aşk için iyi etkiler altındasınız.Tiyatro,sanat,spor,hobiler ve kendinizi gösterdiğiniz bir işle uğraşıyorsanız 12 mart ve sonrası yaşadığınız sorunlar,aksilikler ve ertelenmeler düzelmeye başlayacak.20 mart ve onu takip eden iki hafta boyunca girişimleriniz ve atılımlarınız için şanslı bir dönem başlıyor.Planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Yine bu günlerde fiziksel enerjiniz had safhada olacak,kendinize ve sağlığınıza iyi bakacaksınız…

Nisan ayında bir yandan hayatınızla ilgili konularda atılımlarınız devam ederken diğer yandan maddi konularda kazanımlarınızı arttıracaksınız.Önemli bir anlaşma,zam veya ücret artışınız olabilir.17 nisan ve onu takip eden 3 hafta maddi konularla ilgili anlaşma ve sözleşmelere imza atmamalı,pahalı ve lüks alım satımlarından uzak durmalısınız.Aynı hatalara düşmemek için uğraşmalısınız.24-26 Nisan arası iş alanınızda en dikkat etmeniz gereken dönemlerden bir tanesi.Sorumluluklarınızın artması sizi isyankar ve sabırsız bir döneme doğru sürükleyebilir.Davranışlarınız ve sabırsızlığınızla kendi yaptığınız kalenizi kendiniz yıkabilirsiniz. Artan sorumluluklarınız,beklenmedik olaylar ruh sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.Yine bu dönem sağlığınız için gereken önemi almanız gerekecek.

14 mayıs ve sonrası maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerleriniz alanında kendinizi göstermeye başlıyor olacaksınız.21 mayıs ve sonrası yakın çevre,akraba,kardeşler,komşularınızla olan ilişkilerinizde kendinizi ortaya koyacaksınız.Ayrıca bu dönem onlarla ilişkileriniz çok iyi olacak. Yine 21 mayıs ve sonrası iletişim,bilgisayar,teknoloji,satış,pazarlama alanlarınız aktive olacak.18 mayıs-23 mayıs arası işiniz,sorumluluklarınız ve hayat görüşünüz arasında zorlanabilirsiniz.İçinizde çok fazla şey yapma,farklı alanlara gitme isteği yaşarken,hayat size bunu yaptırtmayabilir.İlk dönem(mart ayı) doğumlu Koçlar için dramatik kişilik değişiklikleri,hayatın tamamıyla değişmesi,farklı alanlara kayma isteği,özgürlük duygusu gibi etkiler 25 mayıs itibariyle ön plana çıkacak.

1 haziran ve sonrası iş ve hizmet alanlarınızda işleriniz daha düzenli ve tıkır tıkır akacak.6 haziran ve sonrası yine ilk dönem koçlar için harika bir dönem başlıyor Bu dönem, hayattan alacağınız keyif ve zevkler artacağından kilo almaya meyilli olacaksınız .21-22 haziran günleri ev hayatınız yine karışabilir.Zorlanmalar,sabırsızlık,kolay öfkelenme veya umduğunuzla karşılaşmama gibi etkiler altında olacaksınız. 22 haziran ve civarı olumsuz bakış açınız ve düşüncelerinizle depresyona karşı hazırlıklı olun.Herşeyin hemen olmasını ve istediğiniz şekilde şekillenmesini bekleyemezsiniz..26 haziranda iş hayatınızda beklenmedik sorunlar,hassaslıklar ve sonlanmalar görülebilir.Gergin geçecek birkaç güne dikkat edin.

14 temmuzda ev veaile hayatınızda bir takım başlangıçlar,yeni kararlar alabilirsiniz.Evli olanlar bu birkaç gün dikkatli olsunlar.Bekarlar kendi ev hayatlarıyla ilgili yeni kararlar alabilirler.26 temmuz evli ve ciddi ilişki taşıyanlar için yine riskli bir tarih.Özellikle ilk dönem koçlar için… Ağustosun sonlarına doğru özel yaşantınızın iş hayatınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Özellikle 21 ağustos gibi eşinizin veya sevgilinizin ailesiyle çatışmalarınız olabilir.25 ağustos ve onu takip eden 3 hafta sağlığınızı yeniden gözden geçirmeli ve nükseden hastalıklarınızı takibe almalısınız.

Eylül ayı çok çalışacağınız ve çalışmalarınızdan verim alacağınız bir gün olacak.Ortaklaşa işlerinizde ve mali durumunuzda harcamalarınızı bir şekilde dengeye oturtmayı başaracaksınız.15 eylül ani ve beklenmedik fırsatlar yakalayabilir,hayat size ansızın yeni çıkarımlar sunabilir. Eylül sonu ve ekim başı özel hayatınızla ilgili konularda çözümcül,anlayışlı bir yapı sergileyeceksiniz.Her tür danışmanlık,sorunlarınızı konuşma üzerine iyi bir dönem olacak…

07 ekim ve sonrası banka,kredi,faiz,ortaklaşa harcamalarınızda sorunlar oluşabilir.40 gün kredi almaktan,borç yapmaktan ve kredi kartlarınızı rahat bir şekilde kullanmaktan kaçınmalısınız. Kasım ayı eski aşklarınızdan haber alabilir,var olan beraberliklerinizde sevginizi rahat ifade edemeyebilirsiniz.Bu etki 20 kasıma kadar sürecek sonrasında rahatlayacaksınız.

05 aralık gibi seyahatler,yolculuklar,kendinizi geliştireceğiniz konular önemli olmaya başlayacak.Fikirlerinizi işinizde kullanmak üzere çoğaltacaksınız. 15aralık‘a kadar anlaşma ve sözleşmelerinizi imza atmaktan,görüşmeler yapmaktan korkmayın.21 aralık satış,pazarlama,reklam ve basın alanında çalışıyorsanız sorunlar yaşayacağınız veya beklenmedik durumlarla karşılaşabileceğiniz bir zaman dilimi olabilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp