2012 İkizler Burcu Rezzan Kiraz

2012 İkizler Burcu Rezzan Kiraz


2012 İkizler Burcu Rezzan Kiraz Ünlü Astrolog 2012 Yılında Burcunuzda Yaşanacak Gelişmeleri Sizler İçin Değerlendiriyor


İkizler burcu 2012 Rezzan Kiraz yorumları. İkna yeteneğiniz 2012 yılında da yüksek olacak Çevrenizle işbirliği içinde olacaksınızYılın ilerleyen aylarlarında özellikle nisan ve mayıs gibi istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. İkizler burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2012 İkizler Burcu Rezzan Kiraz


Yeni yıl finansal konularda size kazançlar sağlayabilir. Ortaklık gerektiren konularda, örneğin evlilik ya da iş ortaklıklarını kapsayan konularda kazanabileceğiniz gelirler, miras ve hukuksal konularda elde edebileceğiniz maddi kazançlar size güç kazandırabilecektir. Elde edeceğiniz maddi kazançlar ruhsal manada huzurlu olmanızı ve olaylar karşısında daha pozitif yaklaşımlarda bulunacaksınız. Bu tür davranış ve düşünceler size daha da şans getirecektir. 2012 yılının Mart ayı duygusal manada hassas ve duyarlı olacağınız bir zaman olabilir.

Bu nedenle tutarlılık göstermeyen davranışlar sergileyebilirsiniz. Aile içi olaylar gündeme gelebilir. Bu yıl sizi ve ailenizi ilgilendiren konulara zaman ayırıp bunlarla ilgilenirseniz bu sizin açınızdan bir rahatlama getirecektir. Etrafınızdaki insanları ikna gücünüz sayesinde etkileme gücünüz bu yıl yüksek düzeyde olacaktır. Etrafınızdaki insanlarla kolay diyalog sağlayabilecek onlarla iş çerçevesinde birlik içinde olacaksınız. İlkbahar aylarında özellikle Nisan ve Mayıs aylarında arzu ettiğiniz ortamı bulma şansını yakalayabileceksiniz.

Bu sene ayrıca önemli bir hayalinize ulaşmak isteği var aklınızda. Kiminize taşınma, mekan değişimi getirecek bir hayal, kiminizin bir yeteneğini hayata geçirme hayali, kiminiz de bir ilişki, evlilik hayali içindesiniz. Önemli bir hayal bu. Bunun için bireysel mücadele gerekiyor, yani havadan elde edilecek bir şey değil. Hayalinize muhalif durumlar var veya bazı aşılamayan engeller var. Aslında bu bahsettiğim hayal geçen sene başlarından beri çok istediğiniz bir şey. Kiminiz kesin ulaştınız hayalinize ama ulaşmayan İkizler ne yapacak? Onlar yeni baştan planlarını tazeleyip sonbaharda ulaşma şansı elde edecek gibi görünüyor.

2012 yılı siz İkizler için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır.

2012 yılında özellikle mart ayın konumu, sizi hassaslaştıracak ve duygusal konularda çevrenize karşı daha tutarsız olmanıza neden olacak Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; 2012 yılında onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp