2012 İkizler Burcu Nuray Sayarı

2012 ikizler burcu Nuray Sayarı. Ünlü astrolog 2012 yılında burcunuzda yaşanacak gelişmeleri sizler için açıklıyor. İkizler burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 İkizler Burcu Nuray Sayarı


Sevgili İkizler 2012 yılındal kariyeriniz parlayacak,işinizde kendinizi gösterecek önemli şanslar yakalayacaksınız. Hiç olmadığı kadar toplum önünde olmak,insanlara hizmet etmek ve değişik ortamlarda yer almak isteyeceksiniz.Çalışan ve kariyeri için uğraşanlar mücadelelerinin mükafatını güzel bir şekilde görecekler. Eğer yeni bir iş arayışı içindeyseniz,işinizi değiştirmek veya yeniden yapılandırmak istiyorsanız şans sizin için çalışacak.

Aşka ciddi yaklaşmak,hayatınızda önemli kararlar almak,çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak hayattan aldığınız zevki bir parçada olsa kısabilir ama yine de bu konularla ilgili çok önemli bilgiler edineceksiniz. Sevdiğiniz insan veya çocuklarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz.Bekar olan İkizler,kendilerinden yaşlı veya genç bir partner seçebilirler.Lay lay lom başlayan bir ilişki dahi alınan sorumluluklarla ciddiye dönüşebilir.Kendinizi ifade edeceğiniz konularda yaratıcılığınızın engellendiğini düşünebilirsiniz.

Zorlandığınız etkileri aşmak için kendinizi işinize,hobilerinize daha fazla vermek size beklemediğiniz başarılar kazandırabilir. Mayıs ayında doğan İkizler,Haziran ayı itibariyle çevreniz ve arkadaşlarınız değişmeye başlayacak.Belki de değiştireceğiniz ev veya iş yüzünden bu etkiye maruz kalacaksınız.Bu değişecek olan çevre size yeni açılımlar ve yeni işler kazandırabilir.

Yeni yıla para evinizdeki ay tutulmasıyla giriş yapacaksınız.Beklenmedik masraflar veya ödemelerle ilgili sorunlar yeni yılı istediğiniz gibi geçirmenize engel olabilir.Bu alanlardaki sorunlarınız 16 ocak‘tan sonra düzelmeye başlayacak.Kredi veya borç alacaksınız 16 ocak‘tan sonra almaya çalışın.18 ocak itibariyle kariyeriniz ve iş hayatınız aydınlanmaya ve güzelleşmeye başlıyor.

20 ocak sonrası daha çok seyahatler,ticaret,eğitim,medya,yabancı ortaklı işler alanlarınız aktive olmaya başlayacak. Yine bu günlerde eşinizin akrabaları ve kardeşleriyle daha çok vakit geçireceğiniz bir dönem olacak.Ocak sonu kendi akrabalarınız ve eşinizin akrabaları arasında gerginlikler yaşanabilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp