2012 Boğa Burcu Nuray Sayarı

2012 Boğa Burcu Nuray Sayarı


2012 Boğa Burcu Nuray Sayarı Ünlü Astrolog 2012 Yılında Burcunuzda Yaşanacak Gelişmeleri Sizler İçin Açıklıyor


2012 Boğa Burcu Nuray Sayarı yorumları. Yeni yıla satış, pazarlama, iletişim, bilgisayar, yazımla ilgili konularda ani gelişecek olaylarla merhaba diyorsunuz.Medya,eğitim,seyahatler ve hukukla ilgili işleriniz varsa bu konularda 16 ocak‘a kadar imza atmamalısınız. Boğa burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2012 Boğa Burcu Nuray Sayarı

Evet sevgili Boğalar 2012 yılı boyunca iş,hizmet ve sağlık alanlarınızda test edileceksiniz.İşinizden yeteri kadar memnun musunuz,yaptığınız şeyler içinize siniyor mu? Artık bazı şeyler sizin için miyadını mı doldurdu? Bütün bunları anlayacağınız ve kendinizi işinize ne kadar verdiğinizi ,sizi neyin mutlu edip etmediğini algılayacağınız bir yıl olacak.Hayatınızdan gitmesi gerekenler gitmeli,tarz ve alışkanlıklarınızda değişimlere hazırlıklı olmalısınız.

Disiplinli olarak ve ruh sağlığınızı göz önünde bulundurarak atılan adımlar sizi gereksiz endişe ve kuruntulardan kurtaracak,enerjinizi temizleyerek kendinizi daha sağlıklı hissetmenize neden olacak.Siz bu alanlarda gereken sorumlulukları üzerinize almaya hazır olduğunuzda hayat size en güzelini sunacak.. 2012‘da arkadaş,grup ve organizayonlarda başarı sizin.Sosyal çevrenizden faydalanacak,yeni insanlarla tanışacak,yeni kuracağınız arkadaşlık ve çevreden en güzel şekilde fayda sağlayacaksınız.

Yeni yıla satış,pazarlama,iletişim,bilgisayar,yazımla ilgili konularda ani gelişecek olaylarla merhaba diyorsunuz.Medya,eğitim,seyahatler ve hukukla ilgili işleriniz varsa bu konularda 16 ocak‘a kadar imza atmamalısınız.Aynı zamanda bu yeniyıl akrabalarınız ve yakın çevrenizle ilgili konuları ani gelişmeler ve olaylarla hayatınıza taşıyabilir.15 ocak tarihinde (+,-3 gün) seyahat,dış ticaret,alım,satım,eğitim,medya,hukuk alanlarınızda yeni ve hızlı başlangıçlarınız olabilir.20 ocak sonrası kariyer ve iş hayatınız hareketlenmeye başlayacak.Kendinizi toplum içinde çok iyi hissedeceksiniz.

Şubat ayı kariyeriniz adına çok güzel gelişmelerle karşılaşacağınız harika bir ay olacak.Tanışacağınız yeni insanlar,bulunacağınız yeni çevreler size ideallerinize dair yeni kapı açacaklar.17 şubat‘ı bir kenara not edin.Muhteşem bir gün olabilir.

Mart ayında işten elde edilen gelirlerinizde artış,zam,terfi gibi konular gündeme gelecek. Aralık sonu itibariyle ters giden veya ertelenen ailevi işleriniz veya ilişkileriniz 12 mart itibariyle düzelmeye başlayacak.Yine bu tarihten sonra sevgilinize veya eşinize sevginizi göstermekte zorlanabilir,kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.Aşk hayatınızda fedakarlık ön plana çıkabilir.Ayrıca gizli saklı ilişkiler peşinde koşabilirsiniz.

15 mart ve onu takip eden 2 hafta boyunca arkadaşlarınızla,dahil olduğunuz gruplar,dernekler veya organizasyonlarda güzel başlangıçlar yaşayabilirsiniz.21 mart ve sonrası iş hayatınızda arkanızdan dönecek dolaplara karşı dikkatli olmalı,sizinle uğraşanlara açık vermemelisiniz. Bu 2-3 haftalık dönemde, enerjinizde düşüşler görülebilir.Sağlığınıza ve kendinize çok dikkat etmeniz gereken bir dönem,hastalıklar bu dönem sizi rahat yakalayabilir,önleminizi alın…

Nisan ayının başında sosyalliğiniz artabilir,insanların dikkatini üzerinize çekebilirsiniz.Bekarsanız karşı cinsi etkilemeyi başaracaksınız 14 nisan ve onu takip eden bir iki hafta boyunca kadersel bir takım olaylarla karşılaşmanız ve olaylara müdahele edememeniz görülebilir.17 nisan-13 mayıs arası kişisel girişimleriniz ve hayatınıza dair önemli kararlar vermemeli,anlaşmalarınız varsa imza atmamalısınız.Yine bu dönem kendinizi yanlış tanıtmamaya özen gösterin

Mayıs ayının ortalarında planlarınızı ve girişimlerinizi gerçekleştireceğiniz,hayatınıza yeni bir yön vereceğiniz bir dönem başlıyor.Herşey lehinize olacak,bu dönemi es geçmeyin. 18-23 mayıs arası yine varsa çocuklarınızla,yoksa aşk hayatınızda mücadeleleriniz devam edecek.İyimserlik ve dikkatli olmak arasında kalabilir,kendinizi çok fazla zorlayabilirsiniz

Haziran ayında sağlığınızla veya başkalarının sağlığıyla ilgili farklı ve değişik deneyimler sizi bekliyor olabilir.Ruhani konulara yönelebilir,ruhunuzu geliştirecek deneyimlerin peşinden koşabilirsiniz.Haziran ortasında enerjiniz yüksek akabilir.Çekiciliğiniz yüksek olacak,aşk hayatınızı hareketlendirecek eğlenceler,aktiviteler ve planlar peşinde olabilirsiniz.14 haziran ve sonrası maddi konular ön plana çıkacak.

Kazançlarınızı arttırmanın,bütçenizi ayarlamanın yolunu bulacak,kendinizi güvende hissedeceksiniz.21 haziran günü beklenmedik olaylar yüzünden ortaya çıkacak para harcamalarına karşı dikkatli olun.26 haziran fikirsel karşıtlıklar,iş hayatınızı etkileyecek konuşmalar ve yanlış anlaşılmaları tetikleyecek durumlara karşı uyanık olmalısınız.Yine bu günler ,seyahatlerde ve uzak yolculuklarda,akrabalarınızla veya yakın çevrenizle ilgili konularda zorluklar ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz..

11 temmuz civarı yakın çevreniz,akraba,kardeşleriniz,komşularınızı ve sevdiklerinizi işin içine alacak yeni ve ani gelişmelere tanık olabilirsiniz .26 temmuzda iş hayatınızdaki gerginliklerin sağlığınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.Belki de aniden oluşacak bazı olaylar,işinizi gücünüzü etkileyebilir.

Ağustos ayına yine biraz zorlanarak başlayacaksınız. 10 ağustos‘tan sonra ev ve aile meseleleri daha çok gündeminizde olacak.Yer değişiklikleri,ev alım,satım,kiralama gibi işlerle ilgilenebilir,eviniz ve aileniz için uğraşabilirsiniz. 20 ağustos-14 eylül arası eski aşklarınız yeniden gündeme gelebilir,onlardan bir şekilde haber alabilirsiniz.Var olan ilişkinizde yanlış anlaşılmalara ve yanlış ifadelere dikkat etmelisiniz.Özellikle 26 ağustos‘ta önem verdiğiniz bir iş,seyahat veya ticaret çeşitli engellere takılabilir,şartlar tarafından kıstırıldığınızı düşünebilirsiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp