2012 Başak Burcu Aşk Hayatı

2012 Başak Burcu Aşk Hayatı. Başak burcunun aşk hayatı 2012 yılında nasıl olacak. Başaklar aradığı aşkı bu yıl bulacaklar ve çok mutlu olacaklar. Başak burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2012 Başak Burcu Aşk Hayatı

Sevgili Başaklar 2012 yılında aşk yaşamınızda bağımsızlık ve özgürlük duygularına sahip olacaksın. Heyecan verici ve geleneksel olmayan sıra dışı kişilerle tanışacaksın. Geleneklerine düşkün olan Başaklar; rutin yapılarını zorlamaktan hoşlanmazlar ve kurallarınızın dışına taşmaktan çekinirler.

Fakat, bu yıl aşk konusunda kişiliğinizin dışına çıkacak ve farklı kültür ve yapıda insanlarla arkadaşlık kuracaksın. Aşk yaşamınızda, kalıplaşmış kurallarınızı atacaksınız.Bu tür değişimler umulmadık yollardan karşına çıkacak ve çok değişik kişilerle tanışacaksın.

Bu tür değişimler nedeniyle sosyal çevrende garip karşılanabilirsin, hatta isyankarlıkla suçlanabilirsin. Fakat sen, ısrarla tavırlarına devam edecek ve kişiliğinden ödün vermeyeceksin.

Çünkü, davranışlarının altında yatan felsefeyi kavramış bulunuyorsun. Belki de beklediğin gelişmeyi yakaladığını biliyor ve kimseye hesap vermek istemiyorsun. Sadece pozitif değişimler değil, negatif konuları da yaşayacaksın. Evli olan Başaklar; ilişkilerinde bir takım krizlerle yüz yüze gelebilir.

Yalnız yaşayanlar da, beşinci evlerindeki Plütonun etkisi ile beklemedikleri yerlerde bir aşk fırsatı ile karşılaşabilirler. Kalıplaşmış günlük aktivitelerinizin dışında, bazı konulara eğilimli olabilirsin. Bu tavırlarınla, sosyal yaşam içinde oluşan rutinliklerin dışına çıkabileceksin Klasik toplum kurallarına aykırı davranışlar içinde olacaksın.

Geçmiş yıllarda, seni hayal kırıklığına uğratmış dostlarına karşı daha soğuk davranacaksın. Artık dost çevrene bakış açının değişmesiyle farklı arkadaş ve yeni dostluklar kuracak ve ilişkilerinde güven arayacaksın.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp