2012 Aslan Burcu Yorumu

2012 Aslan Burcu Yorumu

2012 Aslan Burcu Yorumu


2012 Aslan Burcu Yorumu. 2012 yılı Aslanlar için genel olarak güzel bir dönem olacak. Fırsatları değerlendirmek için biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Aslan burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2012 Aslan Burcu Yorumu


Aslan Burçlarının Atalarından aldığı ahlak kuralları ve davranış prensipleri, Aslanın kendine sorunlu bir yaşam yaratmasına sebep olur. İnatçı ve önyargılı olabilir. Oysa hatalar insanlar içindir. Kendi iç benliğinizi dinleyip 2012 yılında daha düşünceli, duygusal ve daha rahat bir yaşam tarzına geçiş yapabilirsiniz.

Dostluk ve arkadaşlığa önem verdiğiniz için 2012 yılında daha kalıcı ilişkiler sizi bekliyor. Özel ilişkilerinizde de daha sıcak ve sevgi dolu olacağınız bir dönem geliyor. Her ilişkinizde burcunuzun özelliği olarak lider olmak istiyorsunuz. Fakat yeni yılda karşınızdaki insanlarında farklı bir kişilikleri farklı bir dünyaları olduklarını anlayarak daha esnek olmayı öğrenecek ve daha mutlu olacaksınız.

Aslan, İdeallerinizi hayatın bizzat içinde uygulayabileceğiniz, sabırlı adımlarla kendi gerçeğinizi kendiniz oluşturabileceğiniz bir 2012 var önünüzde. Sorumluluk duygusunun ; aşk, çocuklar, yaratıcı ifade, sanatsal yollar ve hayatın genelinde etkili olacağı bu yıl, aşk konusunda gerçekçi ve uygun seçimlerde bulunabilirsiniz. Eğitim hayatında pürüzlerle karşılan Aslanlar içinde bu yıl pürüzlerin silindiği son derece başarılı bir yıl olacak. Saygıdeğer Aslan biz olmanın güzelliğini yepyeni bir aşkın heyecanı içinde yaşayabilir, ilişkinizi ciddiyet içinde sürdürebilir, seçici ve özenli davranabilirsiniz.

Gereksiz ve boş yere zaman kaybetmeden hangi alanda yeteneklerinizi ortaya koymanız gerektiğini tespit ediniz. Çünkü bunu yaptığınız takdirde büyümemeniz için bir neden yoktur. Yeter ki dağılmayınız. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Belirsizliklerle karşılaştığınızda sakın yılmayınız. Hedeflerinizden şaşmadığınız sürece başaramayacağınız hiçbir şey yok.

Bu yıl isteklerinize kavuştuğunuz maddi sıkıntıların hafifleyeceği belki uzun süredir planladığınız birikimi yapma fırsatı bulduğunuz bir yıl olacak. Bu belki bir ev yâda arsa alımı olabilir. Paranızı ileride memnun olacağınız sizi mutlu edecek yatırımlara yönlendire bilirsiniz.

Ancak sayın Aslan çevrenizin sizi esir almasına izin vermeyiniz. Hayatınızın bundan sonrası için kendi kararlarınızı kendiniz veriniz. Vizyonunuzun yükseleceği bu yıl, sezgileriniz sizi besleyicidir. İç sesinize kulak veriniz. Gizli hayalleriniz içten beklentileriniz var bunlara yönelik ilginç gelişmelere hazır olun. Haziran gibi uzun yollar var. Kiminiz iyi bir olay kiminiz biraz can sıkıcı bir olay vesilesiyle yola gidebilir. Bazılarınızın da beklenmedik bir olay yüzünden yol hazırlığı suya düşebilir.

Mesleğinden ve genel olarak hayatından memnun olmayan Aslanlar şapkasını önüne alıp düşünecekler ve hayatlarına yenilik katmak arzusu ve ihtiyacıyla yeni yollara başvuracaklar. 2012 de geleceğiniz açısından yeni olanaklar elde edebilir, karlı yatırımlara girişebilir, daha iyi gelir getiren bir işe girebilirsiniz. Tüm bunları gerçekleştirecek enerjiyi bu yıl bulacaksınız.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp