2011 Yılı İkizler Burcu

2011 Yılı İkizler Burcu

2011 Yılı İkizler Burcu Hakkında Açıklamalar

Zihinsel açından daha dikkatli, anlaşmalara özen gösteren, ilişkilerinizi daha iyi kullanan bir konuma yaklaşmaktasınız. Kardeşlerle olan ilişkilerinizde daha dengeli davranmak, uyum ve anlaşma sağlamak durumundasınız. Bu sene eğitim hayatı süren ikizler içinde başarılı bir yıl olacak. Hayata bakış açınız değişirken, eğitsel konular ufuklarınızı genişletebilir.


2011 Yılı İkizler Burcu Hakkında Açıklamalar


2011 yılı hayatınıza daha fazla yolculuk, yabancılarla ilişki ve aynı zamanda bilginizi geliştirebileceğiniz, akademik çalışmalar getirebilir. Zihinsel açından daha dikkatli, anlaşmalara özen gösteren, ilişkilerinizi daha iyi kullanan bir konuma gelmektesiniz. Kardeşlerle ilişkilerinizde daha dengeli olmak, uyum ve anlaşma yaratmak durumundasınız.

Bu yıl eğitim hayatı devam eden ikizler içinde başarılı bir yıl olacak. Hayata bakış açınız canlanırken, eğitsel konular ufuklarınızı genişletebilir. Düşünsel açıdan özgürleştiğinizi hissedebileceksiniz. Bu yıl çocuklarınıza daha çok vakit ayırdığınız onlarla ilişkileriniz her zamankinden daha iyi olduğu bir olacak.

Uzakta yaşayan çocuklarınızla daha sık haberleşeceksiniz varsa aradaki kırgınlıkların veya yanlış anlaşılmaların düzeldiğini göreceksiniz. Yurt dışında yaşayan ikizler burçları ise bu yılın ilk yarısı memleketlerine dönüş yapabilir yâda yapmayı düşüneceklerdir. Maddi sıkıntılar bu yıl çözüme kavuşabilir ancak şunu da belirtmeliyiz ayağınızı yorganına göre uzatmalısınız. Artık sizi sıkan kemerlerden kurtuluyorsunuz.

Bazılarınız oldukça zorlandılar. 2011 sizi ödüllendirecek. Hem iş, hem aşk konusunda şanslı bir yıla giriyorsunuz. İş kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenize daha kararlı davranarak, size sunulan fırsatları değerlendireceksiniz. Gelirler konusunda kazançlarınız olabilir. Kredi, sigorta, miras ve alacaklarınız ile ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp