2011 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz

2011 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz


2011 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz Yorumları

2011 Yengeç Burcu Rezzan Kiraz göre yengeçler bu yıl evlililk yolunda adımlar atabilir ve meslek hayatlarında kariyer yapabilirler. Rezzan Kirazın çok özel değerlendirmelerini makalemizden bulabilirsiniz.



Rezzan kiraz 2012 yengeç burcu

Bu yıl siz Yengeçler için kendinizi en değerli ve etkileyici bulduğunuz ve hayata yaklaşım tarzı olarak mutlu ve huzurlu hissetmek isteğinizin alanın evlilik, ciddi ilişkiler, iş ortaklığı konularında olacağını görmekteyim.Bu yıl içinde birçoklarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsinizRezzan Kiraz 2012 Burç Yorumları Karşınıza çıkabilecek, olgun, nasıl davranması gerektiğini bilen, iş hayatında belirli bir yer edinmiş, kendi içinde bazı sıkılganlıkları olabilir fakat cömert paylaşımlı bir kişiyi işaret göstermekteRezzan Kiraz 2012 Burç Yorumları Bu kişi sayesinde kendinizi geliştirebilir, kendinize ve hayata karşı daha güven içinde olmayı öğrenebilirsini.

Şanslı alanlar:

Yengeç‘ler bu dönemde ev sahibi olabilir ya da evle ilgili konforlarında artışlar yaşayabilir. Bu, evde yaşayanların sayısındaki artışla da ilişkili olabilir. Jüpiter, yılın son aylarında çocuklar, aşk ve yaratıcı çalışmalarda rahatlıklar getirecek.

Mücadele alanları:

Mars, bu yıl 6 Şubat-20 Mart arasında evlilik ve anlaşmalar açısından sizi zora sokabilecek bir döneme işaret etmekte. İş hayatınızda, 12 Haziran-28 Temmuz arasında başarılarınız dikkat çekecek ancak sizi iş yükü zorlayabilir.

Aşk ve İlişkiler

Yengeç‘ler kendilerini adayacakları ilişkilere yönelirler. Maceradan çok, mutlu bir aile hayatını düşünürler. Yengeç‘i anlamak pek kolay olmaz.

Yengeç Kadını:

Yengeç kadını duygusal açıdan derin, motivasyon sahibi, dayanıklıdır. Yengeç‘in adı ev kadını olarak çıkmış olsa da, o aynı zamanda sorumluluk üstlenmekte isteklidir. 26 Şubat-22 Mart, 3-28 Haziran, 11 Eylül-8 Ekim ilişkilerden çok daha fazla keyif duyabileceğiniz dönemler. 6 Şubat-20 Mart arasında ilişkilerde sert tepkilerden kaçınmalısınız.

Yengeç Erkeği:

Yengeç erkeği ev hayatına düşkün, hassas ve kibardır. 1 Mayıs-12 Haziran arası maceralı olabilir. 9 Ocak-2 Şubat, 22 Mart-15 Nisan, 17 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında aşk hayatınızda daha uzlaşıcı olmak gerekiyor.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp