2011 Terazi Burcu Yorumları

2011 Terazi Burcu Yorumları


2011 Terazi Burcu Yorumları Ünlü Astrologlar 2011 Yılını Sizler İçin Yorumladı


2011 Terazi burcu yorumoları hakkında açıklamalar. Bu yıl Bazı arkadaşlarınız size sorun olabilir yada değer verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda büyük bir mesafe oluşabilir. Hedefleriniz içinde disiplin ve sabır gereklidir. Terazi burcu hakkında açıklamalar makalemizde yer almaktadır.

2011 Terazi Burcu Yorumları

Bu süreçte, çok sağlam arkadaşlara sahip olduğunuz halde, siz sevilmediğinizi, onlar tarafından kabul görmeyeceğinizi ve onlara layık olamayacağınızı düşünebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız size sorun olabilir yada değer verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda büyük bir mesafe oluşabilir. Hedefleriniz içinde disiplin ve sabır gereklidir. Bugüne dek sabır ve sebat etmediyseniz bu dönemde acı tecrübelerle bunu öğrenirsiniz. Başkalarıyla olan ilişkilerinizde kimi zamanlar yakınlık korkunuz nedeniyle samimi bir güven duygusu oluşturmadığınız görülebilir.

Ve yine bu nedenle yeni ve kalıcı arkadaşlıklar kuramayabilirsiniz. Yalnızlık duygusu size acı verdiği halde çoğu kez yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Kendinizi değiştirmek istediğiniz halde birtürlü tam başaramadığınızı hissedersiniz. Sosyal gruplara katılımınız olduğu halde, tanıdığınız insanları evinize davet ettiğiniz halde yine de mesafeli davrandığınız görülür. Dostluklarda ise gereken samimiyetiniz yoktur.

Uranüs gezegeninin balık burcu süreci başlamış bulunuyor. Siz terazilere olan etkisini şöyle açıklayabiliriz. Öncelikle iş alanındaki yetenekleriniz ve orjinal yöntemleriniz çoğalacaktır. Görünüş ve giyim tarzınız normal olmayan şekilde gelişebilir, hatta alışılmadık tarza bile dönüşebilir. İş hayatınızda değişkenlik, farklılık ve düzensizlikler belirebilir. Çok iyi çalışansınızdır fakat aşırı çalışma hırsınız da beraberinde görülebilir. Yada tam tersi bir durum oluşabilir. İşinizle ilgili çok faydalı olacak düşünceler üretebilirsiniz. Kendi işinizin patronu olabilir böylece daha özgür çalışmayı arzu eder ve gerçekleştirme olanağı da bulabilirsiniz.

Yanınızda birlikte çalışan insanlarla aranızda çatışmalar oluşabilir. Veyahut birlikte aynı işi paylaştığınız iş arkaşlarınızla problemler çıkabilir. Sağlığınızla ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir. Doktorların bile anlayamadıkları bir rahatsızlığınız ortaya çıkabilir. Kimi zaman da bu hastalıkla da olsa işinizi ve yaşamınızı uzun yıllar sürdürebilirsiniz. Bu enerjilerin bilincinde olarak sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyiniz.

İşinizle ilgili yenilikler icat eder, bazen çılgın, değişken, hayalci ve yaratıcı enerjinizle dikkat çekersiniz. Bu dönemde serbest çalışmanız sizin açınızdan gayet olumlu olacaktır. Yaşadığınız çağın gereği olan hertürlü teknolojik oluşumdan yararlanırsınız. Ve bunları işinizde uygulamaya özellikle önem verirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, kavgacılıktan, işin kurallarını bozmaktan, daima aşırı şeyler istemekten ve sabırsızlıktan uzak durmaktır. Çabuk sinirlenip, isyankarlığa varan tavırlarınızdan kendinizi alıkoymayı bilmelisiniz. İşinizde son derece güvenilir bir kişi olmak için azimle çalışmalısınız.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp