2011 Kova Burcu Yorumu

2011 Kova Burcu Yorumu

2011 Kova Burcu Yorumu hakkında bilgiler


2011′de şans Koç‘lardan yana olacak.2011 yılında aşk ve ilişkiler konusunda şanslı ve dikkatli olunması gereken dönemler var. Bu konu hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki makalemizi okuyabilirsiniz.

NURAY SAYARI DAN 2011 BURÇ YORUMLARI

Jüpiter ve Uranüs, Koç burcuna geçiyor. 2011′de şans Koç‘lardan yana olacak. 2011 yılında aşk ve ilişkiler konusunda şanslı ve dikkatli olunması gereken dönemler var. İlişkiler ve aşk konusunda en etkin enerji şüphesiz ki Venüs gezegeninin burcunuzla oluşturacağı görünümlerdir.
6 Nisan-30 Nisan arası hayata yaklaşım tarzınız genel olarak, isteklerinizi kabul ettirme konusunda daha inatçı olmanıza rağmen bu durumunuzun dışarıdan bakıldığında ilgi çekici bulunmanızı sağlayıcı bir faktör olarak görünmekte. Kendinizi özel ve önemli olarak gördüğünüz için, karşı cins üzerinde etkinizin yükselmesi söz konusu olabilir. yalnız çok fazla bencil davranmak itici bir durum da oluşturabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
9 Mayıs-1 Temmuz arası aşk ve flört ilişkilerinde tutkulu yaklaşımlar ve erotizm gücünüzün yükselmesi ve kendinizi aşk konusunda gayet rahat ifade ettiğiniz, girişimlerde bulunduğunuz aktif bir dönem olarak gözükmekte. Beğenilmek, beraberlik konusunda isteklilik, bonkör yaklaşımların yanısıra bir o kadar da egonuzun yükselişe geçeceği bir dönem olarak görülmekte.
12 Temmuz- 6 Ağustos arası dönem aşk ilişkinizle alakalı konularda kendinizi ön plana almaktan hoşlanacağınız, beğenilmek ve sevilmek içgüdüsü içinde hareket edeceğiniz bir süreç olarak gözükmekte. İlişkisi olmayanlar için bu dönem oldukça şanslı gözükmekte. Yeni aşklar gündeme gelebilir ve keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Kalıcı olmaktan ziyade belirli bir süreye dayanan aşk ilişkileri ağırlıklı olabilir.
30 Ağustos-24 Eylül arası ise ciddi ilişkiler açısından en şanslı olduğunuz dönem olarak gözükmekte. Bu dönemde karşınıza çıkabilecek yeni kişiler olduğu gibi, beraberliğinizde de gayet olumlu bir süreç geçirebilirsiniz.
Dikkatli olunması gereken tarih aralığı ise 19 Ağustos-4 Ekim arası yönetici gezegeniniz Mars ilişkilerinizde karşılıklı uyum ve dengenin devamı için çatışmalardan kaçınmanız gerektiğini gösterdiği gibi, sorunlarınızı görmezden gelmenizin de problemlerin daha fazla büyümesine yol açabileceğinin göstergesidir.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp