2011 Kova Burcu Aşk Hayatı

2011 Kova Burcu Aşk Hayatı

2011de Kova Burcunu Aşk Hayatında Neler Bekliyor

2011 yılında bazı aylarda kova burcunun aşk ve aile hayatında önemli gelişmeler gözükecek.Uzman astrologların yorumladıkları ay ay 2011 yılı kova burcunun aşk hayatına dair detaylı bilgiler içeren makalemizi aşağıdan okuyabilirsiniz.


2011 Kova Burcu Aşk ve İlişkiler

  • 07 Kasım -23 Şubat tarihleri arası kova burcu insanların hayatına aşkın, sevginin akacağı tarihler. Yalnız kova burçları için büyük aşklara yelken açılacağı, birlikteliği olan kova burcu insanları için aşklarını daha da güçlendirecekleri bir dönem.
  • 14 Mart- 27 Nisan arası yalnız olan kova burcu insanları için, karşılarına aldatmacılı, hayal kırıklığı yaşayabilme riskinin olduğu bir tarih. Bu sebeple dikkatli olunmalıdır.
  • 18 Mart- 22 Mayıs tarihleri arasında kova burcu insanları saklı, gizli ilişkilerden uzak durmalı, tehlikeli aşk maceralarından uzak durmalıdır. Zira bu tarihlerde girilecek bir ilişki gün ışığına çıkacaktır.
  • 15 Haziran- 24 Temmuz arasında kova burcu insanları kendini sevgilisine, eşine karşı en iyi şekilde ifade edebilecek ve aralarında çözülmeyen sorunlar çözülür hale gelecektir.
  • 06 Ağustos- 19 Eylül tarihleri arası evlenmek isteyen, evlilik hazırlıkları içinde olan kova burcu insanları için evlilik tarihinin alınacağı, düğün tarihinin belirleneceği, evlenileceği günler olacak.
  • 17 Ekim- 26 Kasım kova burcu insanları için yalnızlıkların son bulacağı tarihlerdir. Eskiye dair değil yeni tanışılmış kişi ile yeni bir aşka başlanacak tarihlerdir.
  • 12 Kasım- 27 Aralık tarihlerinde ise kova burcu insanlarının hayattan aşk adına beklentilerinin hepsinin gerçekleşeceği, mutlu bir ilişki, mutlu bir evlilik kurabileceği tarihler olacak.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp