2011 Aslan Burcunu Neler Bekliyor

2011 Aslan Burcunu Neler Bekliyor

2011 Aslan Burcunu Neler Bekliyor hakkında bilgiler

2011 yılı aslan burcunu sürpriz gelişmelerle bekliyor.Bu konularda önemli sorumluluk ve yükümlülüklerle karşılaşırken, Satürn bu alanlardaki olumlu ilişkileri sağlam mı, değil mi diye test edebilir.

04 Ocak ‘taki güneş tutulması iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yeni kararların ve ani gelişmelerin oluşmasına neden olabilir. İşiniz ve sağlığınızla ilgili konularda hayati kararlar verebilirsiniz. Sağlık alanlarınızda 6 ay boyunca çeşitli etkileşimlere açık olacaksınız. 18-19 Ocak iş anlamında başkalarının kaynaklarından rahatlıkla yararlanacağınız bir gün olacak. 20 Ocak ve birkaç gün beklenmedik olaylarla karşılaşmanız mümkün, bu tarihten sonra özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olmaya başlayacak. 29 Ocak ve sonrası yakın çevre ilişkileriniz, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım ve iletişime dayalı işlerinizde bir takım zorlanmalarınız görülebilir. Eğer kişisel haritanızda satürn gerilemiyorsa tabii ki . . .

3 Şubat ve onu takip eden 2 hafta boyunca özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde önemli kararlar alabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 18 Şubatta özel yaşantınızda olumsuz meydana gelebilir, yakın çevrenizin işleri ve sağlığıyla uğraşmak bu dolunay sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde gerilimlere yol açabilir.

Mart ayına ortaklaşa maddi giderler, ödemeler ve borçlarınız alanınızla başlayacaksınız. Bu alandaki girişimlerinizi 4 Marttan sonra yapmalısınız. 09 Mart, kredi, banka ve para işleriniz için oldukça olumlu yalnız 19 Mart civarı ortaya çıkacak bir ödeme sinirlerinizi gerebilir. 29 Martta yakın çevre sorumluluklarınız yüzünden önemli bir seyahat, iş veya eğitim fırsatını kaçırabilirsiniz.

1-22 Nisan arası medya, yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, ticaret ve eğitim alanlarınızda yeni başlangıç ve kararlardan kaçınmalısınız. Bu alanlarınız nisan ayı boyunca aktif olacağından mücadeleleriniz bu alanlarda fazla olacak. 17 Nisan ve civarı uzak çevre ve yakın çevre ilişkileriniz veya iş alanlarınız arasında zorlanacağınız bir dönem. Bir takım duraksamalarınız olabilir. 21 Nisan itibariyle artık kariyerinize ve iş hayatınıza yoğunlaşacaksınız ama seyahat, itim, alanlarınızdaki uğraşılarınız devam edecek.

1 Mayıs bu alanlarda çeşitli fırsatlarla karşılaşmak için oldukça iyi zamanlar. Şansınız mayıs ayında yüksek olacak. 3 Mayıs itibariyle 15 gün boyunca iş ve kariyer alanlarınızda önemli başlangıç ve kararlar gündeme gelebilir. 21 Mayısta yapacağınız işlerin karşılığı kariyerinize olumlu yansıyacak. 23 Mayıs hem aşk hayatınızda, hem de iş hayatınızda 4 yıldızlı bir gün.

1 Haziran ‘daki güneş tutulması sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası çevrenizde değişimler, arkadaşlarınızın hayatındaki dönüşümlere şahit olabilirsiniz. 15 Hazirandaki ay tutulması aşk hayatınızda, çocuklarınızın konularında duygusal sorunları ve kararları hayatınıza taşıyacak. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa olumlu bir döneme giriş yapacaksınız. 22 Haziran sonrası artık frene basma zamanı. Geri plana çekilmek, bir yılı gözden geçirmek ve planlarınızı hazırlamak için 1 ayınız var. Arkanızdan iş çeviren insanların varlığı olabilir. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Yine sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar 22 Haziran sonrası ve temmuz ayları.

Zira 1 Temmuz ‘daki tutulma sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Beklenmeyene açık olmalısınız. 24 Temmuzdan sonra artık rahatlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için 30 Temmuzdan sonra harekete geçebilirsiniz yalnız hızlı hareket edin.

Çünkü 3-27 Ağustos merkür sizin para alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Önemli anlaşmalardan ve parasal işlerden kaçının. 13 ağustos ve birkaç gün özel hayatınızda ve ilişkilerinizde hassas olacaksınız. Girişimlerinizin sevgiliniz ve partneriniz tarafından engellendiğini düşünebilirsiniz. 29 ağustos ve sonrası parasal konularda yeni kararlar alabilir ve maddi alanlarınızı güçlendirebilirsiniz. Yalnız hesaplarınızı iyi tutun, yanılgılara açık olabilirsiniz. 31 ağustosta iş ve kariyer alanlarınızdaki oluşumları gözden geçirmek için işlerin biraz duraklayacağı bir döneme giriş yapacaksınız.

12 Eylül ‘de gerek eşinizin veya sevgilinizin, gerekse sizin ortaklaşa para alanlarında beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. 27 Eylül, yakın çevrenizle iş ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir. Yine aynı gün yakın çevre alanlarınız aktif olmaya başlayacak. İletişime dayalı işleriniz varsa güzel bir dönem.

12 Ekim sevdiğiniz insanla iletişiminiz iyi olacak. Uzak çevre alanlarınızda bir takım gerilimlere açık olun. Ay sonuna doğru artık ilgi alanlarınız ev ve aile konularına kaymaya başlayacak.

7 Kasım ‘da özel anlaşmalarınız, kontrat gibi işleriniz varsa dikkatli olun. Aldanmalara ve kandırılmalara açık olacaksınız. 11 Kasım itibariyle artık enerjinizi para konularına yoğunlaştırabilirsiniz. İş hayatınızda da oluşumlar hızlanıyor. 25 Kasım-14 Aralık arası aşk hayatınızda ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz.

10 Aralık civarı parasal harcamalarınız hızlanabilir. Yine 10 Aralıkta oluşan ay tutulması sizin yine aşk ve çocuk alanlarınızda oluşacak. 26 Aralık sonrası kariyer evinizdeki gözlemler yerini daha hareketli ve güzel şanslara bırakacak.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp