2010 Terazi Burcu

2010 Terazi Burcu


2010 Terazi Burcu Yılında Aşk Hayatınız Açısında Çok Güzel Günler Sizleri Bekliyor


2010 terazi burcu yorumu hakkında açıklamalar. 2010 yılı sizlere uğurlu gelecek. Nisan ayı ortalarında arkadaşlarınız ile takıldığınız sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabilir ve bu kişiler kalbinizin daha hızlı çarpmasına neden olabilir. Terazi burcu hakkında açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2010 Terazi Burcu


Sevgili terazi burçları 2010 yılında , aileniz ve yakın çevrenizle düzeltilmesi çok zor problemler yaşayacaksınız. Aile içinde ve arkadaş çevrenizde fikirlerinizin yeterince dinlenmediğini zannediyor ve öfkeleniyorsunuz. Şubat ayında aile içerisinde ve arkadaş çevrenizde ağırlığınızı koymak isteyeceksiz.

Aşk hayatınızda ise 2010 yılı sizlere uğurlu gelecek. Nisan ayı ortalarında arkadaşlarınız ile takıldığınız sosyal ortamlarda yeni kişilerle tanışabilir ve bu kişiler kalbinizin daha hızlı çarpmasına neden olabilir. Haziran, temmuz gibi yine beklenmedik olaylarla karşılaşacaksınız. Eski partnerlerinizden beklemediğiniz bir anda telefonlar alabilirsiniz.

Venüs gezegeninin ekim ayında tersine hareket edeceğini unutmadan sağlıklı düşünmelisiniz hemen karar vermemelisiniz. Venüs ün geri yönlü hareketi varolan ilişkinizde de zaman zaman küçük problemlere yol açabilir. Eğer bu problemleri büyütmezseniz ilişkiniz zarar görmeden bir sonraki seviyeye geçebilir.

İş hayatınızda ise , 2009 yılında bazı konularda çok karasızdınız. Fakat 2010 yılında bu kararsızlığınızdan kurtulacak ve geleceği daha iyi görmeye başlayacaksınız. İş yerinizde daha fazla sorumluluk almak isteyeceksiniz. İş yerinizde kötü giden olaylardan sonra problemlerinizle yüzleşebilmeniz gerekiyor.Aksi halde Mart ayında ani iş değişikliği yaşayabilirsiniz.

Uranüs ‘ ün Mayıs 2010′da Koç burcuna girmesiyle siz Teraziler de kendinizi daha çok geliştirmek isteyeceksiniz. Mart ayından sonra başlayacağınız yabancı dil kursu , bilgisayar kurslarında başarılı olma şansınız çok yüksek. İşinizi değiştirmek istiyorsanız temmuz ile eylül ayı arasında bu kararı vermemenizde yarar var.

Parasal açıdan ise Haziran ayına kadar maddi açıdan rahat günler geçireceksiniz. Temmuz ayından Ekim ayına kadar gereksiz harcamalardan kaçınırsanız kriz sizi fazla etkilemeyecek.

Sağlık açısından ise , geçmiş yılda sürekli enerjik olamdığınızdan yakındınız durdunuz. 2010′da jüpiter size gereken enerjiyi verecek. Baş ağrıları , kol ve bacak eklemlerinizde ağrılar yaşabilirsiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp