2010 Terazi Burcu Aşk Hayatı

2010 Terazi Burcu Aşk Hayatı


2010 Terazi Burcu Aşk Hayatı Hakkında Çarpıcı Gelişmeler Artık Gerçek Aşkı Bulma Zamanınız Geldi


2010 Terazi aşk hayatı hakkında gelişmeler. 2010 yılında aşk ve ilişkiler konusunda şanslı ve dikkatli olunması gereken dönemleri tarih aralıkları şekliyle size sunmayı düşünüyoruz. Terazi burcu hakkında detaylı açıklamalar makalemizde yer almaktadır.


2010 Terazi Burcu Aşk Hayatı

Terazi burcu erkek ve kadınının 2010 aşk hayatında ne gibi değişiklikler olacak merak ediyorsanız bu yazımızı okumanızı tavsiye ederim. İşte Terazi burcu 2010 aşk hayatı;

Bu yıl hayatı daha ciddiye alıyor ve önemsenmek istiyorsunuz. Geçen yıldan beri aşk konusunda pembe hayallerinizi giderek büyüten Jüpiter bu yılın ilk ayında altıncı evinizde hareket etmeye başlayarak sizi bu hayal dünyasından uzaklaştıracak.

Günlük işlerinizin artmasıyla pembe hayaller de yerini gerçek dünyaya bırakacak. Zaten bir süredir burcunuzda hareket eden Satürn‘ün kısıtlayıcı ve baskıcı etkisiyle bunalmaya başlamışken, bir de artan günlük meşguliyetleriniz sayesinde yılın ilk yarısında biraz daha zorlanabilirsiniz.

Fakat yılın ikinci yarısında beklenmedik olaylar hayatınızı değiştirebilir. Özellikle aşk açısından çok hareketli günler sizi bekliyor. Sürpriz bir şekilde başlayan ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıyabilir ve resmileştirebilirsiniz. Eğer evli iseniz veya ciddi bir ilişkiniz varsa ilişkinizi daha da geliştirecek ve daha sıcak bir hale getireceksiniz.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp