2010 İkizler Burcu

2010 İkizler Burcu

2010 İkizler Burcu Hakkında Açıklamalar

Sevgili ikizler burcu 2010 yılında etrafınızdaki insanları kontrol etmek isteyeceksiniz fakat aynı şeyi biri size yapmaya kalktığında gerileceksiniz. İkizler burcu 2010 da aşk hayatı verimli olacak. Yeni aşk maceralarına yelken açabilirsiniz.

2010 İkizler Burcu Hakkında Açıklamalar

Bayan ikizler burçları tanıştıkları bay‘ların finansal durumları daha çok ilgilenirler bunun yanısıra görünüşünede çok önem verirler. İkizler burcu erkeklerinde ise karşı tarafın bakımlı ve kültürlü olması onu kabullenmek için yeterlidir.

Aşk yaşantınızda tüm ilginizi karşınızdaki insana yöneltmeniz sizin için problemler oluşturabilir ve ilişkinizin süresini kısaltabilir. Mart ayından sonra maddi problemler çekecesiniz ve beklediğiniz desteği bulamayacaksınız fakat bu sizde hayal kırıklığı yaratmasın.

Neptün gezegeninin etkisiyle zekanız keskinleşecek konsantrasyon probleminizi de çözdüğünüz halde iş hayatınızda başarıyı yakalayabilir ve finansal problemlerinizi arkanızda bırakabilirsiniz.

Bazen fikirlerinize önem verilmediğini düşünüyorsunuz , 2010 yılında bu düşünceniz daha da artacak. Siz gerici biri değilsiniz son derece çağdaş düşünen birisiniz .

Bulunduğunuz çevrelerde bu yüzden fikirleriniz kabul bulmuyor olabilir. Karşınızda ki insanın kalın duvarları varsa zaten ona ulaşmanız çokta mümkün olmayacağından kafanıza takıp dert etmeyin.

Sağlık açısından ise 2010 yılında ara sıra baş ağrılarından ağlanacaksınız . Bu ağrılar sıklaşırsa doktora görünmenizde fayda var.

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp