Kırkkilit Otu Kürü Nasıl Yapılır

Kırkkilit Otu Kürü Nasıl Yapılır :

Atkuyruğu, kanamalarda, kan kusmalarda, mesane ve böbrek rahatsızlıklarında, taş ve kum rahatsızlıklarında, benzeri bulunamaz ve yeri doldurulamaz bir şifalı bitkidir. Eski rahatsızlıklarda, çürüyen yaralarda ve hatta kanser türü çıbanlarda bile atkuyruğu alışılmamış hizmetler sağlar. Genellikle, ıslak ve sıcak bitki nemli bezlere yatırılarak, hasta bölgeye kompres (Bitki Lapası) olarak uygulanır.

İsviçreli herbalist Künzle’nin söylediğine göre; "Tüm insanlar, bir yaştan sonra sürekli olarak atkuyruğu çayı içmelidirler." Tüm romatizma, gut ve nevraljik ağrılar böylece yok olur ve sağlıklı bir yaşlılık devresi yaşanabilir. Anlattığına göre, 86 yaşındaki bir adam, atkuyruğu buğu kompresi sayesinde korkunç taş hastalığından kurtulmuş ve daha uzun yıllar ağrı çekmeden yaşamış.

Ayrıca şunları da ekliyor Künzle: ”En ağır kanamalar veya kan kusmaları, atkuyruğu çayı içilerek en kısa sürede veya hemen iyileşir !” Ağrılı mesane üşütmeleri ve kramplara karşı, kaynatılmış bitkinin buğusu 10 dakika kadar mesane bölgesine uygulanır. Bu tedavi biçimi birkaç kere yinelendiğinde hastalık tümüyle atlatılır. Birdenbire işeyememe başlayarak ağrılar içinde kıvranan yaşlı kişiler, doktor tarafından idrar bir hortum aracılığı ile boşaltılmadan, bu buğu kompresleri sayesinde ağrılardan kurtulabilirler. Böbrek kumu, böbrek ve mesane taşlarında, sıcak atkuyruğu tam banyolar ı alınır ve aynı zamanda da atkuyruğu çayı içilir ve basınçlı bir biçimde boşaltabilmek için, idrar elden geldiğince tutulur. Taş, bu durumda genellikle düşürülür. Bu konuda almış olduğum mektuplar da, yukarıdaki önerileri onaylamaktadır. Bu kullanım biçimi sayesinde, böbrek taşları düşürülüyor ve daha sonra kişiler kendilerini çok iyi hissediyor ve hiçbir şikayetleri kalmıyor.

Sıvı dışkılayıcı ilaçlar yetersiz kaldığında, atkuyruğu yardımcı olur. Örneğin, kalp dış zarında ve akciğer zarında su toplanması veya kızıl hastalığından sonraki böbrek düzensizliklerinde ve sıvı dışkılama düzenini bozan mikroplu hastalıklardan sonra. Sonuç olarak, onun böbrek ve mesane sistemi için dıştan ve içten kullanılabilen seçkin bir bitki olduğu söylenebilir. Böbrek çanağı iltihaplarında bir tek atkuyruğu katkılı banyo mucizeler yaratır.

Atkuyruğu, bir yandan kanama durdurucu özelliğe sahipken, öte yandan da, çok önemli bir böbrek ilacıdır. Atkuyruğu çayı içildikten sonra, bol miktarda koyu renkli idrar dışarı atılacaktır. Ödemlerde de etkisi çok çabuk görülen bir bitkidir. Ödemi iyileştirecek ilaçlardan olumlu sonuç alındığında, tüm öteki bitki çayları bir tarafa bırakılarak günde 2-3 bardak atkuyruğu çayı gün boyuna yayılarak, yudumlanarak içilmelidir. Edinilmiş deneyimlere göre, ödem gerileyecektir. Kaşıntılı egzamalarda, kabuklu, iltihaplı, kılları dökülmüş olsa bile, atkuyruğu kaynama suyu ile yapılan banyolar veya kompresler büyük yardım sağlar. Kaynama suyu ile yapılan yıkamalar ve banyolar, dolamalara, bacaktaki açık yaralara, işleyen eski yaralara, kanser türü çıbanlara, fistüllere, kıl dibi iltihaplarına ve deri tüberkülozuna karşı başarılıdır.

Dinmeyen burun kanamalarında, bitki kaynama suyu soğutulduktan sonra, kompres biçiminde buruna uygulanır. Kan dindirici olarak, akciğer, dölyatağı (rahim), basur ve mide kanamalarında, içten çay biçiminde kullanılır. Bu tür olaylarda doğal olarak, bitkinin uzun süre kaynatılması gerekir. Atkuyruğu çıban otu ile eşit karıştırılarak kullanıldığında, kan temizleyici özelliği sayesinde, atardamar sertliğine ve unutkanlığa karşı başarılı olacaktır. Kepekli saçlar, atkuyruğu kaynama suyu ile her gün yıkanır ve saç diplerine zeytinyağı ile friksiyon (ovarak sürme) yapılır. Kepekler kısa sürede yok olacaktır. Binbirdelik otu ile eşit oranda karıştırılarak demlenen atkuyruğu çayı günde 1-2 bardak içilip, akşamları da kuru yemek yendiğinde, yatağa işeme olayı önlenebilir.Bu çay aynı zamanda, bademcik iltihabı, ağız boşluğu ve dişeti kanamalarında ve iltihaplarında, fistüllerde ve polüplerde gargara biçiminde kullanılır.

Kadınların beyaz akıntılarında, atkuyruğu oturma banyoları alınmalıdır. Bitkinin, kronik bronşit ve akciğer tüberkülozuna karşı oldukça etkili olduğu da hiçbir zaman unutulmamalıdır ! Düzenli çay içimi ile silisik asit alımı sayesinde akciğer tüberkülozu iyileşirken, bir yandan da, hastalığın yaratmış olduğu genel güçsüzlük durumu sona erer.

Avusturyalı Biyolog Richard Willford’un belirttiğine göre, yeni araştırma sonuçları sayesinde, uzun süre düzenli biçimde atkuyruğu çayı içildiğinde, kötü karakterli şişliklerin (tümörlerin) büyümelerinin durduğu ve sonunda yok oldukları söylenebilir. Döl yatağındaki ve anüsteki polipler ve eklem sıvı kesesi iltihapları bile bu yöntemle geçirilebilir. Bu tür olaylarda atkuyruğu buğu kompresi ve oturma banyoları yardımcı olarak uygulanmalıdır.

Yorumlar

  • Pak*** Lem**
    6 yıl önce
    Kırkkilit otunu nereden bulabiliriz ve direk doğadaki otu nasıl temin ederiz. Lütfen
    • Şifalı Bitkilerim
      6 yıl önce
      Kırkkilit otu kapsülü kanı temizler. Saçı besler ve kepeği önler. Kronik öksürükte faydalıdır.Sindirim sistemini güçlendirir.İdrar ve balgam söktürücüdür. Romatizma ve nikris şikayetlerini azaltmaya yardımcı bitkisel gıda takviyesidir. Lütfen detaylı bilgi için linke tıklayınız. Bilgi Hattı: 0224 234 5678
  • Mus**** Bil**
    6 yıl önce
    Selamün Aleyküm Bu ürünü böbrek taşı için günde nekadar ve hangi zamanlarda kullanmam gerekmekte
    • Şifalı Bitkilerim
      6 yıl önce
      taşın çapı ve taşın cinsi önemlidir, böbrekleirniz sürekli taş üreten bir yapıyada sahip olabilir. mevcut kristalleri kum haline getirip idrar yoluyla dışarı atılımını sağlamada belli başlı bitkiler vardır. bu bitkilerden oluşan kür için linki tıklayınız. ayrıca geniş bilgi almak istersenizde numara bırakabilirsiniz. çünkü bazen yoğunluktan cevap vermekte geç kalabiliyoruz. Bilgi Hattı: 0224 234 5678
  • Kem** Tü**
    6 yıl önce
    Çok Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..
  • Son** Sar*********
    6 yıl önce
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim Kırkkilitotunu çok iyi tanımlamışşsınız sagolun...
  • Kam** Ese*
    6 yıl önce
    Basur Tedavisi için kırkkilit otunu kullanabilirmiyim ?
    • Şifalı Bitkilerim
      6 yıl önce
      Kabızlık, hamilelik, şişmanlık, soğuk yerlerde fazla oturma, alkol alışkanlığı ve son bağırsaklardaki bazı hastalıklar, basura neden olur. basurlar iç ve dış olmak üzere ikiye ayrılır. İç basur; makatın içinde meydana gelen basurlara verilen isimdir. tedaviye destek ürünlerimizi incelemek için lütfen altta bulunan linke tıklayınız. Bilgi Hattı: 0224 234 56 78
  • 6 yıl önce
    Selamün Aleyküm Bir dedem var bunama sıkıntısı yaşamaktayız bu sun için Kırkkilit otu kürünü kullanmamız önerildir. ancak ne sıklıkla kullanmalıyız. Teşekkür ederim
    • Şifalı Bitkilerim
      6 yıl önce
      Kırkkilit otu kapsülü kanı temizler. Saçı besler ve kepeği önler. Kronik öksürükte faydalıdır.Sindirim sistemini güçlendirir.İdrar ve balgam söktürücüdür. Romatizma ve nikris şikayetlerini azaltmaya yardımcı bitkisel gıda takviyesidir. Lütfen detaylı bilgi için linke tıklayınız. Bilgi Hattı: 0224 234 56 78
  • Sal** Tir****
    6 yıl önce
    Hocam Kırkkilit otunun saf halini nereden bulabiliriz.
    • Şifalı Bitkilerim
      6 yıl önce
      Sitemizde sadece bitkisel takviye olarak kapsül şeklinde vardır. Bilgi Hattı: 0224 234 56 78

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp