Bitki Derman Saç Dökülmesi

Bitki Derman Saç Dökülmesi :

Bitki derman saç bakım seti saç dökülmesine karşı etkilimi? Sorusuna yanıt olarak bitki derman hakkında faydalanacağınız bilgiler bu makalede yer alıyor. Sizlere bu bitki derman saç bakım seti değilde sitemizde bulunan daha etkili daha güvenilir saç dökülmesine karşı saç bakım ürünlerini tavsiye ediyoruz.

Saç Köklerini Arındıran Bitki Özlü ve Vitaminli Şampuan, BitkiDerman Saç Bakım Seti'nin bir parçasıdır. (5 Nolu Ürün)

Özel formülü ve saç yapısına uygun pH değeriyle saçlarınızı yumuşatarak sağlıklı ve bakımlı saçlara kavuşmanıza yardımcı olur.

Pelinty‘s BitkiDerman Saç Bakım Seti içerisindeki tüm ürünler kür kapsamında düzenli olarak kullanıldığında ilk 5 hafta içerisinde saç tellerinde kalınlaşma ve güçlenme, saç dökülmelerinde azalma görülür. Minimum 3 ay süre sonunda ise saçsız bölgede ince tüylerin oluşumuna, uygulamaya devam edildiğinde yeni çıkan tüylerin kalınlaşıp sağlıklı saç tellerine dönüşmesine yardımcı olur.

İçindekiler: Deiyonize su, Sodium Lauryl Ether Sulphate, Cocamidopropylbetain, Cocamide DEA, Polyquaternium-7, Polysorbate-20, Sodium Laureth Sulphate-Ethylen Glycol Disterate-Cocoamide MEA, Polythylenglycol Distearate, Na Polyacrylate, Urtica Diocia, Panthenol, Fragrance, Propylen Glycol-Benzyl Alcohol-Metylchloroisothiazolinone-Methylisothiazolinone.

ÖNEMLİ: Ürünlerimizden istenilen sonucun alınabilmesi için mutlaka set halinde ve düzenli olarak kullanılması gerekmektedir.

Set içerisinde yer alan ürünleri set haricinde tek olarak satın alma imkanı bulunmasının nedeni, set kullanımı sırasında eksilen ürünlerinizi tek olarak sipariş vererek uygulama süresi boyunca setinizi tamamlayabilmenizdir.

YAŞ

Yaşla saç dökülmesi arasında direkt bir ilişki bulunamamıştır. Genetik yatkınlığı olan yani ailesinde belirgin saç dökülmesi olanlarda 20'li yaşlarda dahi saç dökülmesi başlayabilmektedir.

HORMONAL NEDENLER

Androgenetik Alopesi: Kadınlarda saç kayıplarının %80 nedeni Androgenetik Alopesi‘dir (Erkeklik hormonu fazlalığı). Kadınlardaki saç dökülmeleri, erkeklerde olduğu gibi kolay teşhis edilebilir değildir. Kadınlarda saç kaybı, 3 farklı şekilde karşımıza çıkar:


I - Başın üst kısmı santral bölgede saç tellerinde incelme.


II - Başın üst kısmı santral bölgede daha geniş alanlarda saç tellerinde incelme ve yer yer saç kaybı.


III - Başın üst kısmı santral bölgede geniş alanlarda saç kaybı, bu alanın ön ve arkaya doğru ilerlemesi veya ön saç çizgisinin kayıpları.

MENOPOZ

Stres: Stres bazı durumlarda yaygın saç dökülmesine neden olabilir. Bu tür saç dökülmesi androgenetik alopesiden farklıdır. Stres sebebi ortadan kaldırılırsa, dökülen saçlar yaklaşık bir yıl içinde yeniden çıkar.

Doğum: Gebelik süresince kadınlarda östrojen hormonu normalden fazla salgılandığı için saçlar gürleşir ve güzelleşir. Doğum sonrası östrojen miktarı azaldığı için saç dökülmeleri başlar. Bu durum tehlike yaratmaz, saçlar 1-6 ay arasında tekrar büyür.

Tiroid Bezi Salgı Bozuklukları: Tiroid bezi hastalıkları hiçbir neden yokken kilo alıp verme, ateş basması ya da üşüme gibi sorunlara yol açtığı gibi, saç dökülmesine de neden olur. Tiroid bezinin aşırı ya da az çalışmasından kaynaklanan bu durum tiroid tedavisiyle ya da saç ekimi ile önlenebilir.

BAZI HASTALIKLAR

Anemi; kadınların % 18‘inde tedavi gerektiren demir eksikliği anemisi mevcuttur. Demir eksikliği durumunda anemi ortaya çıkmadan önce depo demir ve doku demiri azalmaktadır. Bazı araştırmacılar, saç dökülmesinin, aneminin en erken bulgusu olduğunu ve aşikar anemiden önce ortaya çıktığını ileri sürmektedirler.

Trichotillomania (Belirgin saç kaybıyla sonuçlanan patolojik, saplantılı saç çekme hastalığı)

Alopecia Areata (Belirti vermeden sınırları belirgin küçük dairesel yamalar şeklinde oluşan saç dökülmesi)

Kazalar, geçirilmiş operasyonlar, kimyasal madde yanıkları v.b. nedenlerle gelişen skar alanlarında ortaya çıkan saç kayıpları Kimyasal nedenler, bilinçsiz kullanılan kozmetik ürünler İlaçlar (Doğum kontrol hapları, kortizon ve bazı antidepresanlar gibi)

SENDE YORUM YAP!

Whatsapp